Najdi forum

Zasebno varstvo

Dragi starši,

ker se bliža čas, ko bom morala svojega otročka dati v varstvo in se vrniti v službo, me zanima, kakšne izkušnje imate z zasebnim oz. privatnim varstvom in še bolj, kakšna je njegova cena npr. na mesec in če je npr. odvisna od starosti otroka, ur pri varuški ipd.

Hvala in pozdrav!

mi imamo to srečo, da nam otroke čuva babica.kolegica je ful zadovoljna s privat varstvom,plačuje 40 000 na mesec za leto dni staro bebo,ki jo čuva na njenem domu(od varuške) od 7-16.

Mi imamo zaenkrat zelo dobre izkušnje. Gospa je super, poleg našega čuva še tri, načeloma je pri njej od okoli osmih do kakšne pol štirih, je pa glede tega zelo prilagodljiva. Če bi kdaj rabili varstvo tudi dlje, bi ga brez problema čuvala tudi do petih (seveda za isto ceno). Plačujemo 45.000 SIT na mesec – v to je vključeno čisto vse razen plenic. Malček je že od vsega začetka pri njej zelo zadovoljen, nikoli ni jokal, ampak gre vedno z veseljem k njej. Še doma ves čas čivka njeno ime:-)))) Skratka mi smo zelo zadovoljni.

Lp,
Katarina

Kje najdete te super varuške? Jaz sprašujem in sprašujem, pa nič ne izvem. Ena ne pazi več, druga ima že preveč otrok, ipd… Našla sem sicer eno, ki bi mi računala 60 tisočakov +moja hrana in plenice. Precej divje! Poleg tega se mi zdi, da kadi, kar ODPADE!!!!
Sicer zdaj hodimo v vrtec, ampak vsak dan moj junak joka kot dež, tako da je že ves hripav. Jočem tudi jaz in najraje bi pustila službo, ker sem v taki hudi stistki.
Prijateljice mi pravijo, da se bo po nekaj dneh unesel in da se bo navadil. Oh, kako srčno upam!

New Report

Close