za nedeljo
Živjo,
še vedno se nisem odločila glede vozička. Zdi se mi da bom kmalu doktorirala iz te teme!! Kakorkoli, bi te lepo prosila če lahko vprašaš tvojo prijateljico, kje v Zagrebu je kupila takšen voziček in kakšna je bila cena. Bi se kar zapeljala, ker če že kupujem novega potem bi lahko izbirala tudi barvo, pa še davek se dobi nazaj.
Že vnaprej se ti zahvaljujem in lepo pozdravljam.
pa še to sem prebrala, da imaš ti Buzza. Me zanima kako si zadovoljna, mislim ali ga uporabljaš samo za po mestu?Mi stanujemo v predmestju, tako, da bi ga veliko vozila tudi po gozdu in makedamskih poteh. Sicer mi je pa zelo všeč Buzzov design-pac padem na taksne stvari. Ah ja, pa tudi Mutzy je menda bolj mestna varianta… tako da res ne vem kako bi uskladila vse te potrebe-najboljš da si kupimo kar dva vozička:-)!!
Lp
Zdravo, Fanči!
Ne, moja prijateljica ga je kupla v Avstriji, mislim da v Linzu, pred 3,5 leti in je dala za stirikolesnika s sportnim delom in kosaro 499 EUR…
Ima stirikolesnika s precej velikimi kolesi in ga je kupila ravno zato, ker je doma iz vasi in je vsak dan vozila samo po makadamu. In vozicek je v izredno dobrem stanju se sedaj, ko ga ima v “lasti” njena prijateljica!
Je pa odvisno od modela-ce bos kupla takega z zelo majhnimi kolesi, potem najverjetneje res ne bo za po makadamu, z vecjimi pa ne bo problema…
O Zagrebu je pa na tem forumu govorila Brina in ona ga je sla tja iskat…
Poisci si malo med starimi temami in bos nasla odgovore o Zagrebu, jst sem res ze mal pozabila, kje je to in koliko je placala! Mislim pa, da je zapravila kar precej! 🙂
Ja, jst imam pa Buzza in sem se vedno izredno zadovoljna!!! Uporabljamo ga najvec po plocnikih, pa tudi po makadamu, tudi po polju smo ze spancirali,….
Sprednje kolo se mi NIC ne zatika, le malo slabse kvalitete je guma, ampak jst to vzamem kot potrosni material in se ne sekiram! Ko bo zanic, bomo pac kupili novo!
Zaenkrat smo se v kosari, me pa malo skrbi potem, ko bo sel v sportni del, ta pa ima samo par naklonov in se ne da dat v ravni polozaj, nas malcek je pa velik zaspanko, ki uziva v voznji in vedno samo spi. 🙂
Bomo videli…sporocim, ko bomo to zaceli prakticirati!
Zelim ti lahko odlocitev!
lp Nedelja
Živjo Nedelja,
in hvala za odgovor. Ne boš verjela, medtem me je brat, ki tudi pricakuje dojencka in to prvega, cisto namedel z kupom novih idej-on je namrec zavzel podoben “komlicirano” analitičen pristop do nakupa vozička:-). Med tistimi, ki mi jih je kazal sem našla enega, ki ga grem jutri pogledat-trikolesnik Jane. Sem pa tudi klicala Janija v Soncek in mi je tistega Mutzija, ki ga imajo v akciji odsvetoval, je menda čisto mestni voziček. Kakorkoli časa za nakup vozička imam še nekaj, škorčka pričakujemo sredi marca. Še bom lahko tuhtala….:-))!
Lepo pozdravljam in veliko veselja s tvojim škorčkom želim.