In kaj piše zakaj bi naj shujšal? Saj včasih ne vem ali ste eni res tak butasti, da si mislite, da boste s kakšnimi kapljicami shujšali 1kg na dan ali se samo delate… Pa so ti poznane osnovne funkcije v telesu? Se sploh zavedaš, da je to tako nemogoče, kot če bi jaz vprašala, ali ste že poskusili kapljice Longleg in ste se res na dan podaljašali kar za en cel centimeter? Ali se res samo delate, da ste tako nevedni? To okoli hujšanja in vprašanja o čajih, kapljicah,… mah fascinirate me no…
Po moje pa je čisto mogoče, da ti tehtnica v prvih dneh pokaže kako kilo manj (lahko res do ene kile na dan), vendar le toliko časa, dokler se iz telesa ne izloči vsa odvečna voda (lahko tudi tri ali štiri kg). Potem…….. sledi razočaranje. Ja, in izločanje odvečne vode ni enako hujšanju, čeprav tehtnica res pokaže manj. Za pravo hujšanje je kljub kapljicam potrebno miganje in potenje in seveda urejena prehrana (pa cel kup volje in potrpljenja). Kaj hočemo, brez muje se še čevelj ne obuje.
Lp
In kaj piše zakaj bi naj shujšal? Saj včasih ne vem ali ste eni res tak butasti, da si mislite, da boste s kakšnimi kapljicami shujšali 1kg na dan ali se samo delate… Pa so ti poznane osnovne funkcije v telesu? Se sploh zavedaš, da je to tako nemogoče, kot če bi jaz vprašala, ali ste že poskusili kapljice Longleg in ste se res na dan podaljašali kar za en cel centimeter? Ali se res samo delate, da ste tako nevedni? To okoli hujšanja in vprašanja o čajih, kapljicah,… mah fascinirate me no…[/quote]
To se tudi jaz včasih vprašam 🙂 po tej logiki če ma človek 60kg, kaplja 2 meseca pa ga potem ni več :))) al točno piše po 20ih dneh nehajte kapljati drugače lahko izginete 🙂
Acai berries so tudi zelo dobre pri hujšanju, obstaja pa tudi čaj acai berry, ki vam lahko pomaga tule je več napisano o tem:
http://green-tea-faq.com/acai-berry-weight-loss-formula-boon.html