Vida Žabot goljufivka!!!
Imam nori obcutek, da se mi pri sele pri pedesetih odpirajo siroka obzorja. Nikoli pa ni prepozno, razen morda zame in za Vas gospa Iza! Blagor ubogim v duhu, kajti njih bo nebesko kraljestvo! Ampak to ni namenjeno Vam!
To, kar vprasujete, ni izkoriscanje Slovenije. Tommy, bi vas vprasal, v cem je problem! To, kar Vi omenjate, je iskanje lukenj v zakonodaji,iskanje nis, prilaganje trznemu gospodarstvu, prebrisanost, inovativnost,spretnost, modrost. Stvari, ki se cenijo in nagrajujejo..
V slovenskem pravu ni vec vazno, ali si storil to ali ono. Vazno je koliko denarja imas in kaksno tveganje napove dr. Ceferin! Ali morda poznate primer pacienke, ki so ji v trebuhu pozabili delcek igle, pa sedaj prodaja stanovanje za sodne stroske?
Vida Žabot je OK dekle. verjetno ji verniki zamerite to, da vam je v obraz povedala, da vas ”konje in kobile” nategujejo s pravljicami že 2000 let, tudi dobesedno (posiljujejo vas ali vaše otroke), vam pobirajo denar, tako kot vsi pametni, ki teleta skubijo, dokler imajo denar. bravo, tako se dela. čas je, da malo razmislite v življenju. mora pa biti vsakdo pritegnjen, ki še v 3. tisočletju veruje v božanstva.
egipčani so poznali ca. 300 bogov, a še danes kdo veruje v njihove?
grki so prav tako poznali vsaj 300, omislili so si novega za vsako večjo priložnost, tudi teh nobeden več ne poveliučuje.
trenutno je na svetu vsaj 70 različnih verstev, vsa so z istim ciljem, kasirajo idiote te oble, ki jih je ca. 75 % v povprečju. seveda niso sami krivi, da so idioti – odraz matere narave.
spomnite se Sare, ki je pred leti napovedala rojstvo kristusa in takoj našla 50 idiotov, ki jim je pobrala denar, da je lahko familija šla na dopust v avstralijo, novo zelandijo. pa kristusa še do danes ni spravila na svet …
tako se dela, dokler bo obstajal vsaj en bedak, tako dolgo bodo obstajali pametni ljudje, ki jih bodo kasirali in nategovali v butaste glave. iz tega prihtnež lahko zaključi, da je življenje na zemlji v tej obliki v bistvu za anomalijo univerzuma.
Seznanjen sem, da ima Vida Žabot zelo dobre delavnice za MasterMind Akademijo. Na teh delavnicah uči slušatelje kako se otresti maščevalnih misli, kako premagati strah, kako biti ustvarjalni. Tega ne pišem iz prve roke, vendar mi je eden udeleženec njenih delavnic povedal, da so to zelo inovativne delavnice.
Razmišljam, da bi se ene delavnice udeležil.