Najdi forum

v življenju moraš intimno poskusiti z večimi?

Kaj pa, če ti je v ponos, da nisi varal, in ne v obžalovanje? 😉
odvisno, kakšne motive imaš, kaj bi rad(a)…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Niti 1x mu nisem svetovala naj vara, celo nasprotno. Beri!

Formalno ne, ampak namigovanje tudi šteje. Napisala si:

Kaj pa naj potem konkretno naredi, da bo volk sit (poskusil bi rad z večimi) in koza cela (njegova bo prizadeta, prevarana)? Zgrabi priložnost?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mislim, da prva veza ni tudi zadnja. Punce nimaš rad, če toliko razmišlaš o tem, kako bi jo prevaral. Mogoče bo pa druga deklica tista, ki bo izpolnila vsa tvoja pričakovanja in ji boš lahko zvest. Sicer si še mlad, poslušaj srce in se pravilno odloči.

hvala za odgovore
jaz sem star 18 ona pa 17 nekako se bolj nagibam da tega ne naredim, ker ubistvu res več časa čutim tako.. najbolj problematično je takrat ko se nekaj časa ne vidiva zaradi mojih/njenih obveznosti.. in če bi med tem časom šel s kolegi npr. v disko kjer se pije in je veliko ženskih prijateljic, ne vem kako bi se to končalo. Ta ideja v moji glavi o seksu z drugo je dokaj nova (cca. 1-1.5 mesca) tako da še nisem probal kako bi gledal na to v različnih situacijah.

Nekako se mi zdi, da je tako žensko kot je ona težko najti (je res zelo iskrena glede ljubezenskih stvari-vedno mi pove kako misle o nečem pa če je dobro ali slabo, če nekdo drug namiguje da bi od nje rad kaj več kot “samo prijatelja” mi to pove, ker ima drugače slabo vest da mi prikriva stvari), in ima še par simpatičnih lastnosti… so pa tudi slabe lastnosti ampak nihče ni popoln.

na seks z drugimi pa gledam predvsem fizično, saj pri seksu usi počnejo isto… Če vzamem za primer 2 partnerja, enkrat enemu paše tako enkrat tako, enako za drugega. in če sta partnerja nekaj časa skupaj probata večino načinov. Kaj je potem sploh lahko drugače z drugim (samo to da je na začetku drugače mogoče bolj vzburljivo ker je nekaj novega, kot je napisala maja..

Ja prav maš, če je oseba prava in je odnos vredu se zaradi parih minut užitka ne splača vsega zavrečt.
Jaz vidim prednost najine zveze (prvi) v:
* skupaj odraščata in si tako postajata podobna (interesi, pogled…), v primeru da partnerja spoznaš v poznih 1-tih je že izoblikovana osebnost in ima neko svoje življenje in se ni pripravljen toliko prilagajati (ni fleksibilen)
* partnerja zelo dobro spoznaš (ga samo pogledam in vem kar hoče, če laže itd.)
* nimam s kom primerjat zato mi je ok (kot so mi rekle prijateljice..”srečnica, tudi jaz želim da bi ostala pri prvem, tako pa jih samo primerjam in sestavljam idealnega partnerja in nikoli nisem zadovoljna.”)
*poleg tega lahko skupaj kaj ustvariš že zgodaj
* tisti ki hitro začnemo s partnerji poberemo vse taboljše, tako da tistim ki čakajo nič ne ostane 😉

Če je vredu punca je ne izpusti 🙂

..se v celoti strinjam z “mojemnenje”
V zadnjem pismu imaš kar prav ampak slednje lahko žal ugotoviš samo s svojimi izkušnjami .. Tudi tortice so v principu podobnega okusa… in če te že sedaj mika poizkusti tudi kako drugo ti verjetno samo racionalno dejstvo, da je podobnega okusa kot tista, ki jo že ješ verjami prej ali slej ne bo dovolj..

100% se strinjam! Če bi ostala le pri prvem,tistem ki mi je resnično v življenju največ pomenil (1.fant) ne bi zamudila nič na svetu. Sem prej ugotovila da mam jz več za ponudit moškemu,kot on meni (če gledam one night stande in FF)… tako da, mikalo te bo,ampak če ti je NOR SEKS ZA NJO GA NE ZAMENJAJ Z NOBENO-ZARADI RADOVEDNOSTI!

tako kot pravijo:ne zapusti tistega ki ti je všeč,zaradi nekoga ki ga ljubiš. (čeprou izjeme potrujejo pravilo)

Vest imas. Sicer nebi tukaj spraseval. Kako bi bilo z drugimi. Drugace verjetno.. Lahko slabse, lahko boljse…Kaj bi pridobil… Nic kaj veliko ce bi zadovojeval svoj nagon in pri tem teptal spostovanje do punce. Kaj bi izgubil.. Mogoce nekoga ki te ljubi in tega ne mores vec popraviti nazaj. Ostani vsaj posten do punce.

Ne vem, koliko razglablanja tule res ni potrebno. Vidva v današnji družbi veljata še za otroka, ker so mimo časi, ko so se ljudje vezali tako zgodaj.

Je čisto res, kar je Matjažko napisal, da več spolnih izkušenj ne pomeni kvalitetnejšega seksualnega življenja in da boljše prinese samo poglobljen in daljši odnos.

Ampak, kako naj zaboga to človek ve, če ima že v tako rani dobi partnerja in to edinega in prvega … Meni se zdi taka trditev primerna za nekoga, ki bi postavljal priblićno enako vprašanje pri tridesetih, ne pa pri osemnajstih … Jao, no!

Mihar, moj nasvet je. Predaj se zvezi s to deklico. Seks zgolj kot fizičen akt, je brez veze in je samo fizičen akt. Lahko je malo boljši ali pa malo slabši kot masturbiranje. Kaj je drugače? Drugačen je vonj, gibi, koža, barva, zvoki … ampak zadoščenje je pa khm, no … pri zgolj fizičnem seksu pač nič posebnega … če ni tvoj motiv, da pač imaš eno več.

Ne glede na starost, ti lahko povem, da je seks najboljši, ko ga imaš z ljubljeno osebo in ti vrača v enaki meri.

Tako zelo sta še mlada, da ti res svetujem, da prve ljubezni ne “zaserješ” z varanjem. Za razliko od nekaterih, ne verjamem v prvo ljubezen kot večno. Polagam ti samo na srce, bodi zvest, ko boš začutil med vama dvema razpoko, potem pa brez odlašanja zapusti zvezo in ne žaluj preveč. Takrat bo napočil čas eksperimentiranja, iskanja, zorenja in iskanja … In kdo ve,katera po vrsti bo tista res prava. Mogoče 3 mogoče 15, ampak takrat se ne boš kaj dosti spraševal, pa tudi če se boš, ti ne bo noben nasvet zalegel, ker boš ti enostavno globoko v sebi vedel. Samo z enim partnerjem v življenju pa se tudi meni zdi obupna opcija, sem pa res mislila, ko sem bila v tvojih letih, da je to čisto ok.

Če me zdaj vprašaš, bi pa rekla, takrat je bilo fino, ampak hvala bogu, da nisem ostala z njim. Ker sem srečala in imela še dosti bolj posrečene in srečne zveze.

Mislim tudi, da si pod vplivom šopirjenja drugih fantov in čvekanja po internetu. Pa ti povem, ni to to. In vse skupaj je eno veliko nakladanje. V odraslem življenju grejo stvari dosti drugače kot se jih bere in posluša v današnjem času, zato vse, kar prileti kar tako od tu in tam, vzemi z veliko rezervo. In še to, seks pri osemnajstih je super, seks pri osemindvajsetih se ti zdi še boljši, pri osemintridesetih se ti zdi, da boljš že ne more biti, ampak te preseneti, ker je lahko tak, da ti odnese kapo … seveda ob poglobljenem odnosu s pravim partnerjem. ( v mojem primeru to zagotovo ni ne 1., ne 2. in tudi tretji ne razumeš? Važno je, da sem ga našla. Će bi bil to moj prvi, ne bi ravno mogla trditi, da vem, da sem ga našla …

Do neke mere pa rastemo tudi, ko menjamo partnerje … ampak ne s tistimi, za eno noč, pač pa s tistimi, ki se emocionalno vežemo in imamo daljša razmerja …

Naredi tisto, kar se ti zdi prav.

No, še malo pa boš morda mnenja, da je seks samo nujno zlo. Če na podlagi takega razmišljanja nekdo deluje tudi v zvezi, potem me resnično ne čudi, če je prevaran.

Fant, tako si še mlad in nič čudnega, da si se znajdel v takšni dilemi.

Glej, stvar je čisto preprosta (pa marsikdo na tem forumu tega še ne razume, čeprav gre za odrasle in zrele osebe): normalno je, da te občasno privlačijo druge osebe ampak, če si že z nekom v zvezi, moraš dobro premislit preden narediš karkoli z drugo osebo.

Problem nezvestobe je predvsem v tem, da je v paket aranžmaju nezvestobe tudi LAŽ, IZDAJA, MANIPULACIJA partnerja s katerim si, posledično IZGUBA ZAUPANJA, NESPOŠTOVANJE, ČUSTVENI KAOS, prizadetost, bolečina, pa še kaj. Skratka, same lepe stvari. Torej, če meniš ali čutiš, da te nekdo drugi privlači bolj kot partnerica, se moraš malce ustavit, dobro premislit kaj je res in kaj ni res, kaj si želiš in česa ne, a zmoreš ali ne zmoreš, in če te vseeno vleče drugam – preden prevaraš POVEŠ PARTNERJU RESNICO. Da te nekdo privlači in da ne veš točno kaj bi. Potem sta enakopravna z partnerico in jo ne ponižuješ, ne lažeš, ne manipuliraš in se lahko vse obrne v čisto pravo smer. Mogoče boš še pravočasno ugotovil, da imaš še vedno super partnerico, s katero se lahko pogovarjaš o vsem in čisto zares rešiš vsak problem.

Če pogovor ne bi prinesel pravega dogovora imaš vsaj čisto vest. Pripravljen si nositi posledice svojega dejanja in boš prenesel vse možne scenarije. Ravnaš odgovorno in lahko greš naprej brez občutka krivde zaradi skrivanja, laži in poniževanja partnerice. Ker te stvari prej ali slej pridejo na dan, in takrat je HUDO.

Zato fant, bodi iskren, pogovarjaj se s punco, saj sta mlada in oba bosta še marsikaj doživela, čisto možno je da tudi ona ima misli podobne tvojim. In boš videl, da ti bo lažje.

Imam sina tvojih let in sem ga že naučil te stvari, zato sem se oglasil. Uživaj življenje in bodi pošten pa boš tudi na stara leta imel lepe spomine. Srečno!

No, še malo pa boš morda mnenja, da je seks samo nujno zlo. Če na podlagi takega razmišljanja nekdo deluje tudi v zvezi, potem me resnično ne čudi, če je prevaran.[/quote]

Tole si pa tako grobo izrezal iz konteksta, da si resno sprašujem o tvoji dobri nameri, celo zdravi pameti!

New Report

Close