Swinging – jaz kmečka žena
ampak, da meni reče moj mož, da si želi neko drugo, naj jo ima. A mene, potem ne bo imel. Toliko osebne higiene premorem…
z veseljem bi jo? Izvoli.
Ne vem, ampak največji kompliment, ki ga lahko dobim od moža – in to je bojda povedal v moški družbi, poroča njegov prijatelj – da tudi ko masturbira misli name.
Poročena sva 6 let, skupaj 7 in pol.
In ne – če bi menila, da si on ali jaz želiva koga drugega – to pomeni, da med nama ne štima. Ali bi zadevo hotela popraviti ali pa bi se odločila, da nisva za skupaj…pika.
In zame seks, kolikor mi je pomemben, ni zrezek, ki bi ga naročala enkrat telečjega, enkrat puranovega… pač pa imam pač svinjino – le da je enkrat z gobicami, enkrat s sirčkom… štekaš?
Tole nikamor ne pelje, ker se jaz ne strinjam, s tvojim načinom življenja, ti pa bi v mojem verjetno umrla od dolgčasa…
pač, vsak po svoje
T.
morda sem se res – da se ne strinja: pomeni, da jaz tako pač ne bi mogla živeti. S tem ne mislim nič slabega. Le moje mnenje, nič ne obsojam ali kritiziram, le na mojo kožo tovrstno menjavanje in eksperimentiranje z in v razmerju pač ni pisano. In pravico do ocenjevanja imamo vsi. saj pravim, v mojem življenju bi zehala 🙂 Meni (in možu) je pa fino, smo zabubljeni in zaljubljeni, da je kar kičasto.
T.
Očitno imava različne poglede na te zadeve.Moj mož uživa z mano in jaz z njim.Sem poplnoma zadovoljena ženska in on popolnoma zadovoljen moški.
Verjetno tudi vzgoja in geni delajo svoje.
Ex Carrie kam pa daš otroke takrat ko imate g…..? Pa ja ne svoji mami ali tašči?
Okarakterizirala si se kot zlobna čarovnica,vendar se mi ne zdiš.Si le malo drugačna od ostale forumovske populacije in to je to. Vseeno pa živiš zame “čudno” življenje.
No,pa srečno.
Saj nisem podvomila v to, da mož uživa s tabo in ti z njim. Samo čudno se mi zdi, da ne verjameš, da bi lahko tako kot s tabo ali pa še bolj užival s kakšno drugo? Drugo je ali se splača tvegati itd… ampak čuditi se pa res ne gre, da lahko uživa tudi z drugim a ne?
Kaj pa naj bi pomenilo g…? Res se mi ne sanja.
Torej, to se gremo dva do trikrat na leto. Naši hčerki sta prijateljici, enkrat sta bili s plesno skupino na gostovanju, enkrat v smučarski koloniji, enkrat je naša s starimi starši na morju….
Večji problem je, kako seksati doma z možem, ker ona dostikrat uletava k nama, in hoče spati pri nama :))) Ampak vedno ji dava prednost.
Drage moje,
žal sem se šele zdajle uspela obesiti na forum, cel dan sem bila na službeni poti in pravkar sem presenečena ugotovila, da včerjašnje teme o ŽURANJU (tako sem jo pač videla jaz – pa sem vedela, kaj sw….e pomeni) ne najdem več.
Jaz sem naivno res mislila, da bom izvedela kaj o kakšnih novih zanimivih ljubljanskih variantah za žuranje. Ker nama žur po dveh letih že zelo manjka in se že nekaj časa spravljava iz naše vasi, kjer primerne zabave ne najdeva, v LJ, kjer naj bi se vsaj nekaj dogajalo. Punce, ve pa zapnete v eno besedo, ki se meni sploh ni zdela izpostavljena, niti bistvena, niti pomembna. Kakor kdo, v to se ne mešam, niti ne ocenjujem VEČ.
Delam namreč v enem največjih slovenskih podjetij ter v poklicu in na delovnem mestu, kjer se pogostim službenim potem v tujino praktično ni mogoče izogniti. Večinoma se na teh poteh srečujem izključno z moško družbo, na visokih položajih, z kao intelektualci, direktorji…
In ob zgražanju nad Carrie sem pomislila na vse – zame osebno – mnogo hujše in moralno manj sprejemljive scene, ki sem jih imela priložnost videti in doživeti (nisem ravno med najmlajšimi tukaj). Pri svojih moških kolegih, da se razumemo; jaz imam srečo, da sem ženska. Pa naj je šlo za sodelavce ali poslovne partnerje, velikih razlik ni. In potem naslednji dan na poti domov zavijemo v trgovino po darila, za domov…
Ne posplošujem, verjamem, da znajo biti moški na službenih poteh tudi zvesti – nenazadnje imam doma en tak primerek, ki potuje vsaj toliko kot jaz in si (zaenkrat) neizmerno zaupava. Čeprav vem, da je tudi on izpostavljen skušnjavam. Naivna? Morda. Ampak verjamem, dokler nimam razloga za nasprotno.
Kaj sem sploh hotela povedati? No, to, da je meni osebno swinganje – pa nisem še nikoli poskusila in tudi nimam nobene želje – moralno bolj sprejemljivo kot vse svinjarije, ki sem jih v življenju (po službeni dolžnosti) videla pri moških s “srečnim” zakonom.
Hm, nisem pa prepričana, da sem bila čisto razumljiva.
Maxi
Nikanze, pisala sem post Postati mama, o tem, da sem patetična koza, pa bluzila po stanovanju, pa čekirala druge poste, pa spet okoli, potem sem se pa vrnila pred računalnik, pa površno pogledala in razumela, da gre za odgovor meni naj uživam v drugačnosti (ker sem kao patetična koza) in napisala, kar sem napisala. Sori za zmedo.
Draga nikanze,
je in ni. Swinganje je sicer lahko tudi ples, vendar se dandanes pod to besedo največkrat razume sproščeno uživanje večih ljudi v spolnosti. Okvirno so zadevo opisale predhodnice, vendar z precej vulgarnim “pristopom”. Sicer pa se takšne zabave ponekod imenujejo tudi Lifestyle ali Hedonism parties.
Swinging klubi so bili in so. Ponekod odprtega tipa, več je tistih zaprtih. Da, tudi v LJ je nekaj takšnih klubov za zaprte (elitne se sami imenujejo) družbe. V njih pa se menda večkrat vidi tudi takšne ljudi, da je res bolje, da so klubi zaprtega tipa… Midva z mačko pa nisva ljubitelja swinger klubov, da me ne boste avtomatsko povezale s čisto vsem, kar je (v vaših glavah) deviantnega.
Zraven takšnih klubov pa veliko parov (na netu je kar nekaj slo. strani) prakticira swinganje v čisto privatni režiji, kjer je zadeva daleč od klubov, kjer je pač važen trenutni navdih in strast. V “domačih” primerih je bistveno, kako imajo vsi udeleženci pri sebi in med sabo stvari urejene v glavah. Če so na isti valovni dolžini, če si zaupajo, če jim je jasno, da se za potrebe takšne zabave striktno loči seks in ljubezen itd…
lp,
mačkon