Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Swinging – jaz kmečka žena

Swinging – jaz kmečka žena

Se opravičujem – lahko se zmrdujete, kje živim, da tega ne vem… Sem s kmetov! In tudi slučajno ne vem, kaj naj bi swinganje bilo… Sem mislila, da ples, pa očitno temu ni tako…

Očitno sem res edina na tem forumu, ki nima pojma… Ali pa sem samo preveč zaljubljena v svojega moža… Ali pa sem pred nijm premalo probavala…

Skratka, prosila bi za razlago – v meji spodobnosti…

Očitno bi bilo bolje, da si nick spremenim v nevednico…

P.S.: Nisem nameravala žaliti kmetov – res prihajam z vasi…

nika

menjavanje partnerjev – se dobi en par z drugim, pa si zamenjajo partnerje in tako naprej..

komur paše, naj, nima pa res nobene zveze z monogamno spolnostjo, kakršno naj bi bilo v razmerju, in otroci – ki seveda ne nastajajo s čudeži 🙂

T.

Na to bi ti pa najbolje odgovoril mačkon, ker je pred časom pisal o tem na forumu Srednja leta.

Saj jaz tudi nisem vedela, pa si nisem upala vprašat, da ne izpadem trot.

Jaz tudi nisem vedela, priznam. Pa se mi zdi, da če tega ne veš, da tudi nič hudega. Moje mnenje glede tega je zeloooooooo konzervativno!

Jaz tudi mislim, da če tega ne veš ni tako grozno. meni je moj možek kar dovolj. Čisto vredu vse poštima.

Evo, tudi jaz danes to prvič slišim.
Mi smo včasih temu rekli kar po slovensko: menjavanje partnerjev, orgija.

Pozdravljena,Nikanze!

Pred kakšnim letom sem gledala na RTL-u oddajo o Swinger-klubih.
Sicer mi je sex in vse kar je z njim povezano nekaj čisto normalnega in lepega,vendar kar se dogaja po takih klubih je pa too much.
Oddajo sem normalno pogledala z velikim zanimanjem,se zraven precej nasmejala in seveda tudi precej zgražala.
Mož in žena (težka avanturista) brez otrok,prideta v en tak klub.Vse se dogaja pred očesom kamere.Prvi večer imajo spoznavni (pari se spoznajo z drugimi pari).Iskrice se že krešejo.Nasledni večer je pa akcija.Mlada,luštna punca si izbere starega,zavaljenega in plešastega dedca in obratno.Začnejo se parčkat.Žena,tistega moža,ki sem ga omenila zgoraj je že v aktu,mož jo pa z zanimanjem opazuje(očitno ga to vzburja) in se istočasno pripravlja na skok.V pol ure je bila soba polna golih teles,ki so poplesavali v divjem ritmu (se ve kakšnem ritmu).
Med sabo so se gledali (mož gleda ženo in obratno) in nadvse uživali.
Nekaj časa sem gledala z odprtimi očmi in z nasmeškom na obrazu,potem se mi je pa začela stvar gnusit.
Tolk o Swinger klubih,ki jih ni malo.Bogsigavedi,če ni že kakšen tudi v Sloveniji?!?

l.p.Darja

Hvala vsem za odgovore…

Ja, bo že tako – sem očitno preveč zaplankana, ker za nič na svetu ne bi posojala svojega možička in še manj bila sama posojena… Grrrrrr!!! LJUBIM svojega moža in seksam lahko samo z nekom, ki ga ljubim…

nika

Nikanze, malo v tolažbo. Hvala ker si vprašala, meni se je samo svitalo, nisem pa bila prepričana o tej zadevi. Sicer pa tudi vse mestne srajce niso posvečene v take izraze.

P.S: Meni tudi ne ležijo take stvari.

V Sloveniji Swinger klubi so…

Tanja

Tudi jaz nisem vedela, kaj je to, dokler nismo imeli doma interneta :)) – pa me je “vrglo” na eno takšno stran. In, ja, v Sloveniji so, in pred kakim letom je bila cena za vikend 60.000 sit – samske dame pa zastonj. Malo privdigujem obrvi, ampak vsak po svoje, a ne?

No, tole mi je pa dalo mislit. Pisala sem čisto v enem drugem kontekstu in omenila besedo swinganje. In zdaj ne vem, ali se naj počutim napadena ali ne. Mi ja pa dalo misliti, da se je sedaj odprl nov post na to temo, pa še en prej in vsi samo o swinganju. In kako je to bljek.

Jaz o swinger klubih v Slo in tudi v tujini nimam pojma. Mi ni do obiska tam, predvsem zaradi moje varnosti. Čeprav na zgražanje večine od vas, bom pa vseeno napisala: da gremo se pa to z enim parom, ki izpolnjuje iste pogoje kot midva:

– dobro se poznamo,
– to je omejeno samo na nas štiri,
– tudi sicer smo prijatelji in smo sploh to najprej bili,
– nihče ni zaljubljen v drugega, razen v svojega moža ali ženo,
– noben par nima zakonskih problemov (to je potem nevarno)
– vsi se to gremo prostovoljno,
– vsi imamo razčiščeno glede pričakovanj,
– vsi se strinjamo, da se da v seksu uživati tudi če drugega ne ljubiš oz. nisi vanj/o zaljubljen/a
– vsi imamo v zakonu dogovorjeno, da se o vseh stvareh odkrito pomenimo.

Tudi meni se seveda lahko zgodi, da mi bo začel mož kdaj kaj skrivati, ampak zaenkrat za tem niti nima potrebe, ker ve, da mi lahko pove vse, da ga ne omejujem, da pa je seveda vedno potreben nek kompromis.

Zakaj se pa to gremo? Kot prijatelji smo se o seksu najprej samo pogovarjali, potem pa ugotovili, da nima noben nič proti tovrstni izkušnji.

No, ampak v bistvu mene samo nekaj zanima: tisti post, v katerem sem to besedo omenila samo slučajno je bil zbrisan, ta, v katerem se pa na široko govori o swinganju je pa gor. Meni to ni najbolj jasno.

Dragi Carrie,

mislim, da je tisti “ex” čisto odveč, saj živiš življenje samske avanturistične ženske in kar se mene tiče, nimam nič proti. Večkrat pa smo ti že napisale, da je to forum “Starši staršem” in ne mesto za razlaganje in razglašanje svojih seksualnih doživetij, želja in sanjarij. Odkar te zasledim na forumu, še nisme videla, da bi kaki mami dala kak pameten nasvet, delila izkušnjo o vzgoji ali življenju z otrokom, ki ga baje imaš, vedno te je en sam žur, pa sex, pa swinganje, pa spet žur, pa kako si potrebna itd, itd. Moje čisto osebno mnenje je, da ti sexualno področje močno škripa in da od vsega, s čimer se postavljaš, niti pol ni res, si pa želiš da bi bilo. In zato moraš malo “pomahati z rdečo cunjo”, da dobiš enih par odgovor in se takoj bolje počutiš. Če si s nečim v svojem življenju zadovoljen, pa naj bo sex, job, odnos ali pa karkoli, potem o tem ne rabiš diskusij in debat. Če pa manjka ali šepa, pol pa…..

Še enkrat ti povem: na biznis sestanku ne rapravljaš o otrocih, na rock koncert ne greš v večerni toaleti, v opero pa ne v teniskah in kavbojkah, tako tudi na forum “Starši staršem” tvoji izpadi ne pašejo. Pa ne zato, ker bi bil sex nekaj prepovedanega, ampak zato, ker tvoj način dojemanja (in prakticiranja) ni v skladu z namenom in smislom tega foruma. Zaradi mene se greš lahko, kar ti paše, razlagaš o tem tistemu, kogar zanima, vendar prosim direktno njemu, ne preko cele Slovenije (pa verjetno še čez kak drug košček sveta) in ne preko “naših dnevnih sob.” Forumov, kjer se take in podobne teme, ki tebe zanimajo, obdelujejo, je kot toče in prepričana sem, da si jih znaš poiskat. Tukaj pa z njimi nisi prehudo zaželjena! Mislim, da je Primož ukrepal čisto prav in mislim tudi, da on ni ravno pravi, da bi se šel tak forum, kot si predstavljam, da bi bil tebi po volji. PA srečno!

da bo zdaj padla debata – moje mnenje – seveda se da uživati v seksu, če nisi v tiste, s katerim seksaš, zaljubljen – AMPAK: noben par nima težav v zakonu – ne s tem se pa ne strinjam: lahko da so pogledi različni, ampak po mojem mnenju imajo vsi, ki se jim cedijo sline po drugem, težave v zakonu – ker jim njihov partner preprosto ni dovolj in potem ne vem, zakaj bi vztrajali v partnerstvu…

Midva nimava tabujev med sabo. Ampak samo med sabo… drugi so z najino zaprisego, da bova gradila dom in družino, odpadli…
no, zdaj pa kar naj pade plaz, sem pripravljena – samo ne mi reči, da sem konzervativna glede spolnosti, ker to definitivno nisem… glede čustev in pripadnosti in zvestobe pa sem…

T.

aja, glede swinganja pa tako naprej in brisanja postov – a si slučajno šla prebrat temo “samozadovoljevanje” – na koncu so se ljudje menili za randije in si obljubljali ne vem kaj in tako naprej… ej, sori, zato obstajajo drugi forumi…

Ti pa si faca in kakšen je filing,ko s….š s prijateljem? Kako je pa takrat,ko je tvoj partner na prijateljici? V čem je fora in kaj je po tvoje “varati” nekoga? A to kar ti delaš,ni varanje? No men se zdi to varanje in veš zakaj je hujše od ordineri varanja? To da se mečkaš pred partnerjevimi očmi in mu pokažeš kako ti paše!!!!

Carrie = Mačkon ???

🙂

bolje ne bi mogla napisati, se strinjam s tabo (pa se običajno ne maram kregati, ampak Carrijini posti so bili moteči celo zame – forumovsko nimfomanko – kot me je ena nekoč ožigosala)
Eno je pogovor o spolnosti med partnerjema, o nasvetih, težavah in rešitvah, drugo pa spolne eskapade kar vse povprek… naj to še tako kul nekomu zveni…

T.

Čakaj, menjenje za randije je pač nekaj drugega in se globoko strinjam, da ne paše na ta forum. Tudi nič nisem protestirala, ko je odstranil moj post, v katerem je bila beseda samo omenjena, samo to mi ni jasno, da ta post pa pusti, ko se je o swinganju in o tem, kako so o tem oddaje pa internet,…. na široko razpisalo.

Kar se pa tiče konzervativnosti. Meni ni prvič konzervativnost čisto nič slabega. Drugič lahko jo pojmuješ tako ali drugače. Tretjič ne verjamem, da si človek (moški ali ženska) v letih in desetletjih zakona kdaj ne zaželi koga drugega. Tega preprosto ne verjamem. Imela sem priložnost spoznati veliko ljudi. In najbolj me je bolelo, ko mi je kak moški (ki je sicer svoji ženi trdil drugače) govoril, kako fantazira o tem ali o drugem.

No, tudi jaz sem glede ene zadeve močno konzervativna. In to je, da mi neko laže in govori, da si želi samo mene in da ne fantazira o drugem, a v bistvu točno začutim kdaj nekdo laže. Moj mož meni lahko direktno pove: Želim si to in to. Ta ženska me ful rajca, z veseljem bi jo… Glej kako je ta dobra mrha… Moje skromno mnenje je, da je tako dosti manjša verjetnost, da bom kdaj doživela kaj takega, kot tista, ki je čisto frapirana, ko ugotovi, da se njen mož dopisuje s to in to osebo.

Skrbna: a tvoje težave z žretjem in prenajedanjem pa pašejo na ta forum? Pa nimam nič proti, da se tudi o tem piše, čeprav že obstaja forum: Motnje hranjenje in še eden Hujšanje, če slučajno ne znaš najti.

Draga Carrie!

Ad1) Pri nas jemo. Morda žrete pri vas, pri nas jemo. O svojih težavah, ki mimogrede niso ne “žretje” in ne “prenajedanje”, pač pa želja po hrani, sem razpravljala s točno določeno osebo, kar bi lahko ugotovila, če bi si slučajno vzela dovolj časa in bila dovolj pozorna. In proti temu se zaenkrat še ni vsul plaz protestov.

Ad2) Zaželeti ali uresničiti, je velika razlika. Če si nekoga (ali nekaj) (za)želim, je to nekaj drugega, kot če si tisto vzamem ali dobim. Jaz si vilo z bazenom lahko želim, ampak plavati v tistem bazenu pa ne morem. Lahko si želim ferarija, nihče me zaradi tega ne bo kaznoval, če pa grem in ga ukradem, bom imela pa policijo za vratom. Tudi ta zvesti ne hodimo z zavezanimi očmi po svetu, vidimo, komentiramo, včasih skupaj, včasih sami zase. Vendar pa nam partnerji in konec koncev otroci pomenijo preveč, da bi šli in to vrgli proč zaradi nekaj minut užitkov.

Ad3) Nihče ti ni rekel, da česa ne smeš. Počni, kar hočeš, le na tem forumu tega ne oznanjaj več! Če imaš/boš imela pa kak koristen nasvet za kako mamico v težavah, pa verjamem, da boš vsem dobrodošla!

New Report

Close