Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina sterilizacija breje muce-do kdaj?

sterilizacija breje muce-do kdaj?

Avesqua* napisala si:
Nikdar pa ne bi mogla niti pobiti mladičev, niti mačke dati na sterilizacijo pred kotitvijo – za mene tukaj ni bistvene razlike. Kaj ni uspavanje kljub vsemu bolj humano – ali pa to pomeni le dvakratni strošek?

Res ne vem zakaj bi mačka mogla skotit mladičke, da bi jih takoj zatem uspavali. Kaj misliš, da mačka pa uživa ko koti mladičke. A si že kdaj videla kako mačke kotijo in trpijo pri tem. Meni se tukaj sploh ne gre za dvakratni strošek ampak se mi zdi brez veze pustit, da mačka trpi za prazen nič. Pa še brezdomi mački je že za par dni težko poiskat dom, da si opomore po sterilizaciji, kaj šele počakat, da skoti, potem mladičke odnest, nato dat njo sterilizirat. Tudi sama sem že nesla novoskotene mucke uspavat, ker sem sprejela brejo muco, ki sem jo naslednji dan hotela odnest na sterilizacijo, pa mi je ponoči skotila. Pa ne mislit, da je to tko lahko naredit, denar je pri tem še najmanjši problem.

New Report

Close