Sluz
Spoštovani,
žal na daljavo takšnih pojavov ni mogoče ocenjevati, vsak pojav krvi v izcedku v nosečnosti, zlasti ob prvem pojavu, pa je utemeljen razlog za preverjanje pri zdravniku.
pravzaprav nima k prejšnjemu odgovoru česa dodat. Na daljavo se izcedkov ne da vrednotit. Ugibanje pa lahko zgolj zavede.
V porodnisnici sem specializantki pokazala sliko kako je zgledal izcedek. Odgovora kaj bi lahko bilo nisem dobila. Ne vem a se je smiselno vracati v porodnisnico zaradi se vedno prisotnih izcedkov (le krvav vec ni). Me je pa malo strah da bi bilo kaj narobe ce pocakam na kontrolo pri svoji ginekologinji naslednji teden.
Hvala za vse odgovore.
poskusite razumeti, da ste odrasla oseba in s tem do določene mere sami odgovorni za svoje aktivnosti, dejanja, življenje, odločitve, itd. Torej se boste morali tudi sami odločit, kaj boste z omenjenim izcedkom ter prevzeti tudi odgovornost za svojo lastno odločitev, tako za odločitev, če ne boste šli ponovno na pregled, pa bi morebiti bilo treba, kot za odločitev, da boste ponovno šli na pregled po nepotrebnem. Jaz na daljavo o tem ne morem razpravljati, ker za takšno razpravo preprosto nimam ustreznih podatkov oz. informacij in mi jih verbalno (v pisani besedi) tudi ne morete posredovati.