razmišljanje moških
nisem napisala, da je moja mama imela nalakirane nohte ali da je uporabljala veliko licil… tolk samo, da zmoto popravim. Napisala sem, da je zelo lepa in urejena zenska, vcasih lepotica danes dama zelo dobrega videza. Urejenost zame pomeni se kaj drugega kot tone licil ampak to, da so lasje oprani in svezi cisti, obraz negovan in morda mal maskare in rdecila.(Ej to mene stane vsako jutro (vstajam 4:20 vsak dan) ravno 20 min ce perem lase zjutraj 30 min mam srednje dolgi paz.
No pa nazaj k predmetu spotike, moja mama; Bla je v prvi vrsti mama pol je hodla v sluzbo in na koncu je bla kmetija. Samo zaradi njih (starsev) in njihovega trdnega dela smo danes kjer smo. Oba z bratom sva diplomirala jaz sla naprej in sem zelo uspesna v svojem poklicu tako, da si ne dovoli sodit meni, mojemu karakterju ali inteligenci… in ja z dolgimi nohti in vcasih tudi nalakiranimi (:-0).
Napisala sem da je bla urejena. Zelo z lepimi dolgimi in cistimi nohti. Ja in delala je na kmetiji in v sluzbi v treh izmenah. In da ti zbijem se kak klise o slovenskih kmeticah, ni samo podoba o zenski z ruto in z gumjastimi skorni podoba kmetice.
In kje je najdla moja mama cas.. evo pojma nimam … ko sem prisla iz sole je bil eden doma.. ali oce ali mati.. kosilo je bilo kuhano in smo skupaj jedli kosilo. In ce popacim podobo in klise o slovenskem podezelju… ni vsepovsod le blato. Mi mamo prav lep in asfaltiran dovoz do hise.
Pri nas doma je blo tako… ce je sla mati v jutranjo izmeno je oce poskrbel za naju ce je blo drugace pa obratno. Vikendi pa so se zmeraj zaceli ob 7:30 z obilnim in prijetnim druzinskim zajtrkom. Tradicijo se danes vzdrzujemo, ko le zmoremo le da je oce na zalost pred nekaj leti umrl.
Moja mati je zmeraj likala zvecer pred Tv-jem … ko sva bila se majhna sva sla prej spat kasneje smo sedeli vsi v dnevni le da je ona likala, sivala, prala,..
OPOMBA:
Objavljam pogojno z opozorilom da žaljivih vsebin ne bomo objavljali in so v tem pisanju brisane.
Cec
no takole bi jaz dejal..
dejansko se z posploševanjem hmx8 v splošnem ne strinjam, ker vleče preveliko paralelo na vse s svojo mamo..
ampak..
po drugi strani pa če malo preletiš tu teme na tem forumu..nezvestoba..samski…
pa ti lahko pride do mraka na oči..če vzameš kako je danes kul če maš vse zase..če si oh in sploh..če maš super avto..
to ni več tako nedolžno..
če pa že so družine..
potem je pa važno..kam so šli na morje..kakšne mega kul voziček imajo..
skratka, kar poudarja hmx8 je po moje globina odnosov, ki so danes res na psu..
smo kot kak spar ali tuš..
važna je reklama..čimbolj barvasta…da vpije na daleč..not pa ni bistva..
eto..