Najdi forum

Prvič grem na psiho teste za službo in nimam pojma kako to zgleda pa me je zelo strah. Lepo vas prosim, če mi opišete te teste oz. če obstaja kakšna inetrnetna stran, kjer bi si vsaj približno ogledala.
Prosim vse, ki ste to že dali skozi, da mi pomagate, ker me je resnično strah.
Hvala

Nič naj te ne bo strah, nimaš kaj vaditi, ker se ugotavlja spomin, reakcija… vse to, kar vsakodnevno delaš nezavedno.
Pokaži samozavest. To je še najpomembneje. V službi te čakajo težje stvari, kot so ti testi.

S.

Se pridružujem Susan in ti svetujem samo to, da skušaš biti čimbolj samozavestna. Karkoli bi poprej vedela, bi ti najbrž ne prišlo ravno prav. Psihotesti niso popolnoma nič takega in tistega, česar bi se morala bati. Saj jih končno dnevno rešujemo po raznih časopisih in revijah, kajne. Skušaj biti sproščena in stvar boš mimogrede opravila. Pred časom sem jih tudi sama opravljala in povem ti, da te v življenju čakajo vse drugačni psihotesti kot so tile, ki ti jih položijo na mizo in ti rečejo: petnajst minut imate, da rešite tale test. In ga rešiš v desetih minutah!

Veliko uspeha in veliko samozavesti ti želim.

marija (1)

Moj mož je bil ravno včeraj na testiranju za službo, ki je bil kombinacija psiho testa in testa inteligence. Inteligenčni test je bil nadgradnja takega, kot smo ga delali v osmem razredu osnovne šole, saj veš, liki, nadaljevanje zaporedja…. Vsega ni rešil (pa naj bi bil nekoliko nadpovprečno inteligenten). Zdelo se mu je kar težko.
Vaje za inteligenco obstajajo, obstaja tudi knjiga (prodaja jo DZS, naslova ne vem), kjer se verjetno izuriš v reševanju nekaterih nalog. Če si še na začetku poklicne poti in pričakuješ še veliko testov, se jo splača malo obdelati. Za ta test pa ti zaradi kratkega časa po moje ne more pomagati.

New Report

Close