Najdi forum

Psihiater na Gorenjskem

Pozdravljeni!!

Prosila bi za kakršno koli informacijo oziroma nasvet kateri psihiater je ‘najboljši’ na Gorenjskem koncu?! S kom je kdo imel kakšne stike in kakšno je mnenje? Sama se odpravljam v prihodnosti na posvet k psihiatru in izbiram ( z vašo pomočjo ) kar najboljšega psihiatra.
Hvala že vnaprej!!
Maja

pozdravljeni,

po nasvetu mojega predhodnika in mojem lastnem prepričanju se ogibam priporočilom. Komu bi lahko nehote naredila škodo. Vsekakor pa vam lahko svetujejo drugi.

lp

Menda da v Kranju ni dober ( se ve kater, saj je samo eden).

Lp!
Najbolljšega psihiatra ti ne morem priporočit,ker jaz ves čas hodim samo k enemu in ostalih niti poznam ne,torej ti lahko samo predlagam:-) Dr.J.Bon(Psih.boln.Begunje)

Hvala vsem za odgovore. Sem preklicala vse ordinacije na Gorenjskem in nikjer ne naročajo več za letošnje leto. Sploh pa ne v Begunjah. Tko da mi je ostal le tisti psihiater v Kranju. Mogoče pa le ni tok slab ;). Me pa zanima zakaj naj ne bi bil uredu??
Hvala
in lep pozdrav.
Maja

hm, en privaten je se v lescah.

Živjo

Kolikor vem, so v BEGUNJAH vsi na nivoju.
Čudi me, da za letos ne naročajo več. Mogoče zato, ker si klicala direktno.
Svetujem, da greš k splošnemu zdravniku in ti da napotnico, potem prideš prej na vrsto (ali lahko zaupaš, zaradi česa nameravaš k psiihatru?).

Glede na to, da že nekaj let hodim k psihiatru, bi ti mogoče lahko
svetovala še kaj bolj konkretnega.

dr. Resman v Lescah- prej je delal v Begunjah, sedaj je pa privat. Tudi z napotnico sprejme.
Nujne primere pa tudi v Begunjah sprejmejo in ni trba čakati- pozanimaj se direktno- ne po telefonu

New Report

Close