Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Martinah … 2 leti ? Uf :/ ves kaj? Imam obcutek, ce bos odmislila vse skupaj … nosecnost, teste, ovulacije in ob spolnem odnosu misel na to … in se enostavno sprostila, da bi pa slo 🙂 Mislim, da bo 2017 tvoje leto in ne izgubi upanja! Ves koliko parov poznam, ki so se trudili vec let in ni slo nikakor pa nic narobe z nikomer ampak je bila ocitno psiha kriva, ker zo zna biti velika ovira saj ko so ze obupali z mislijo, da jim ni usojeno je pa zanosila 🙂 ce nebo slo drugace pa na umetno oploditev 🙂 ne sikiraj se … raje uzivajta s partnerjem in bos videla kako hitro bo prisel plusek 🙂

Hejla punce!

Sem nova tukaj, ampak prebiram vas pa že kar nekaj časa, odkar sva se z mojim skupaj odločila, d a ne bova več pazila. 🙂 Zanimajo me izkušnje in mnenja drugih deklet, ki si želijo novega člana.

Rada bi odgovorila Pikici8 in delila svojo izkušnjo z BabyCheck testom. 🙂

Glede na moje izkušnje, bi na tvojem mestu počakala še dan dva, da hormon še naraste, ampak po vsej verjetnosti je, da SI nosečka. 🙂 Tudi sama sem naredila test z BabyCheckom 16.12. popoldne, prvi dan po izostanku M in mi test ni pokazal po 5 minutah čisto NIČ, pa mi ni dalo miru in sem že čez 1h naredila test no.2 .
Glej no glej, pokazala se mi je raaaaaaaaaaaaaaaaahla, ampak res rahla črtica. Prilagam sliko:
[img]http://i.imgur.com/pKNomqu.png[/img]

Ker nisem bila sigurna v to bledo črtico, ravno tako kot ti in ostale, sem počakala še na jutro, da opravim še test no. 3, ki, pa je pokazal še močnejšo črtico, pa čeprav še vedno rahlo. 🙂
Menstruacije ni bilo tudi teden kasneje, prsi so nabrekle in zelo občutljive, torej nosečnost je. 🙂 (prvi pregled imam konec januarja 🙂 )
Prilagam sliko testa no.3:
[img]http://i.imgur.com/sZzZaF0.png[/img]

Zdaj vem, zakaj me je 14 dni bolel križ, da nisem mogla športat niti normalno vstat iz postelje ali avta in utrujenost je bila na kvadrat 🙂 Bolečina v hrbtu je bila zares močna. K sreči se mi zdaj pojavi le ob koncu tedna in je pol toliko močna kot prej. Drugih pretiranih znakov nosečnosti kot so bruhanje, vrtoglavica ipd. , nimam in tudi upam, da jih ne bo.
Prav tako želim vsem ostalim, ki ste ali pa nas še boste presenetile z lepo novico in pozitivnimi rezultati. 🙂

Srečno punce,
love N.

Dobrodošla Ninca92! 🙂 zelo lepo napisano! 🙂 no tudi meni je pokazalo kot tebi na prvi sliki … mogoce celo bolj bledo. Danes grem po clearblue digitalni test in bom pocakala do novega leta in ga naredila 🙂 jaz pa ne opazim nekih znakov… mogoce utrujenost. Se mi zdi da mi psiha dela na polno in sama sebe prepricam da imam kaksne komaj opazne znake 🙂 No upam da imas prav saj ‘menstruacijo’ naj bi dobila nekje konec meseca ker ponavadi pade na 1. Upam, da je tokrat nebo 🙂 Vesela zate … Drzim pesti da bo tvoja nosecnost potekala kar se da mirno in brez slabosti 🙂

Ninca92 no jeeeee cestitke, Pikica8 po moje si ker ti je pokazalo tako ma cez dva dni ga naredi se enkrat. Pri meni pa je zal test pokazal negativno. Nic v naslednji krog ne ostale oz jaz se ne ker nisem se dobila m. morem pocakat in pole v akcijo samo ne vem kdaj se bo kaj primlo sem zgubila upanje, da bo kaj ze dve leti ne razumem tega ne. Je prav za znoret naj gre vse nekam v …. Pa Bobita ti kaksno stanje pri tebi?

Mi je pa moja sestra sporocila da je noseca ze 2 meseca tako sem vesela zanjo ma zalostna zame ker nikakor ne rata zanjo pa sem zelo vesela

Martinah … Verjamem, da bos kmalu zagledala plus 🙂

Martinah… glavo gor! 😉
Držim pesti zate ! Drugače pa čim manj se obremenjevat. 🙂 😉 Vrjamem da je težko, ampak go with the flow 😉 Takrat bo ziher. 🙂

Hvala pikca8 bom upostevala kar se da no ker ni tako enostavno mi. In hvala tebi ninca92 in cestitke. Kot pravijo upanje ure zadnje

Ojla punce!
Martinah potem pa pocakaj se malo, jaz sem imela zadnjo m pred 60 dnevi, pa se vedno upam 🙂
Pomojem si res prevec psihicno obremenjena, sprosti se.
Ninca cestitke! 🙂

Uf … to pa je dolgo 🙂 jaz nimam nobenega občutka, da bi karkoli bilo … bomo videli 🙂

Jena90 bom po cakala ja hvala samo je pa dolgo 60 dni ze. Bomo vidli kaj bo a ne.
Pikca8 pri tebi je bos vidla ka naredis test

Ja je dolga ja.. kaj bi dala, da bi vsaj prisla ker sem zadnje dva meseca tolk napeta, kot razvleceni pms. Upam da bomo naslednje leto vse rekle zdaj pa je in pustile skrbi za sabo 🙂

Jenna90 zakaj ti pa g ne da, kaj da ti sprozi m ker to je res ze precej casa. Upam tudi jaz ja da drugo leto vse zagledamo +

Kolegica je imela isti primer… menstruacije ni imela 79 dni pa ji niso nic sprozili, ampak ona je jedla kontracepcijske tablete in se vedno se ji dogaja da je ni tok dolgo. Mene je pa danes zacelo nekaj crvicit v jajcnikih, kot da bom dobila m. Na trenutke malo zaboli. ocitno bo prisla tocna kot ura na zadnjega v mesecu 🙁

pikica8 lahko pa tudi da ne bo nic in bos zagledala + eni pravijo da so isti obcutki kot je pred m. tako da bos vidla kako bo.

Ampak cudno da se je to zacelo ravno danes, kot imam vedno ciklus zadnje dni v mesecu. Ja bomo videli ja. Bom se pocakala in naredila test 31. Ce je slucaaaaaaajno nebo ceprav dvomim :/

Ampak cudno da se je to zacelo ravno danes, kot imam vedno ciklus zadnje dni v mesecu. Ja bomo videli ja. Bom se pocakala in naredila test 31. Ce je slucaaaaaaajno nebo ceprav dvomim :/

Lahko da je kaj, je pa tudi res da velikokrat pride do spremembe pri m, pocaki zamoti se in pole bos vidla ce m pride in ce ne bos naredila test

Verjetno bo m. Skoda :/

Bos vidla kako bo ne izgubi hitro upanja

New Report

Close