prvi znaki nosečnosti
Pikca8 skoda. Bomo pa vse ki se nismo nosecka drugo leto samo moremo se nekako zamotit sprostit da ne mislim na to in bo ratalo prova se cim bolj sprostit in bo lahko ze drugi mesec bos vidla fa bo ratalo pole pozitivno mislit. Da povem tudi jaz se vedno nisem dobila m v bistvu ta mesec nic ni bilo m v glavem bos videl da bo ratalo v letu 20 17 samo se sprostit pa bo
Hei punce nisem se javla par dni. Cestitke tistim ki vam je uspelo, dobrodosle novinke na forumu. Pikica8 iskreno sozalje :/
Pri meni je tako da sem vceraj delala test in seveda je bil neg., konec sem tudi z dabrostonom za ta cikel, dopoldne sva pa z mojim malo telovadla in takoj zatem krvav izcedek, ki se vedno traja. Tako da gre verjetno tudi pri meni za menstruacijo in sicer nekaj dni prekmalu. Jah, kaj naj drugega kot z dvignjeno glavo v novi krog. Se en krog me caka z dabrostonom potem pa naprej na klomifen. Tako da upajmo da bo nam nesrecnicam 2017 bolj naklonjeno.
Vsem skupaj zelim srecno, zdravo uspehov in ljubezni polno leto 2017.
Hvala. Grozno je. Bom pocakala na to da zacnejo delat. Boli me v eno.. niso krci in zacelo se je z rjavim izcedkom potem pa se je kar vlivala kri in ko sem sla lulat je slo iz mene kot neke kepe ki so kar obstale na dnu. Mislite da je lahko ss? Bega me samo tista rahla crtica ki je bila prejsnji teden na testu.
Drage moje … 2017 bo nase leto. Zelim vam vsem veliko srece !
Živijo punce…evo spet me ni bilo nekaj časa…saj veste ti prazniki…skratka čestitke za nove nosečke – sem ful vesela, da vas je božiček ali pa dedek mraz tako lepo presenetil! 🙂
Drugače pa pri meni je kot po navadi…spet sem dobila menstruacijo z dvodnevno zamudo, tako da testa nisem niti delala…in vam povem, da sem zdaj že prav sita vsega skupaj in se ne mislim več ukvarjat s tem ali sem noseča al ne – ko mi bo zaostajala že ful bom začela o tem razmišljat…v prvo, ko sem zanosila je bilo vse tako enostavno (sploh nisva bila tako pod stresom), zdaj po tem spontanem splavu pa non stop razmišljam ali bom zanosila ali ne…joj grozno!
Saj vem, moram se umirit in odmislit nosečnost in vse, pa bo…Skratka punce ko bo kaj novega se vam javim – menstruacijo pričakujem okoli 20-tega, ovulacijo pa v tem tednu, tako da gremo veselo na delo spet ta ciklus…hihihhihihihih…