prvi znaki nosečnosti
Martinah sigurno si ti noseca, ce ti zamuja pa slabosti to je ze vec kot dovolj da naredis test. Mislim da bi ti ze moral pokazat ce ti zamuja ze nekaj dni. Jaz bom sigurno enega naredila v petek ce bo kaj pokazalo da presenetim mojega za novo leto. Drugace pa moram dobiti M 4ga. Joj samo ce se pri meni gleda na dneve in na vse to dvomim da gre za nosecnost, ker nikakor ni logicno kdaj je ovulacija bila pa potem se dnevi do oploditve. Ne vem no bomo videli. Sem pa vceraj zvecer imela zelo mocne krce dol spodaj ampak ne taksne kot pri M. Ko sem se ulegla za spat se je kar naenkrat zacela utripajoca bolecina. Martinah tudi jaz drzim pesti pri tebi je vecja verjetnost :))
Tricipat ni mi dal ker je rekla, da hoce prvo vidit kaj se dogaja s hormoni, ker se je zamujajoca menstruacija ze ponovila pri meni in to veckrat. Bo prvo to pogledala in ce se ne pojavi bomo nekaj skombinirali, ker vedno te tablete jest tudi ni resitev.
Punce upam, da boste v novo leto sle s pluski!
tricipa jaz dvomim oz se bojim da bom spet razocarana imam znake kot da se bo ulila m. v soboto je bila malo cudno ja, samo za pomislit se bojim ker enkrat mi je ze dva tedna zamujala in pole nic. ravno studiram kaj bi naredila’? Ali naredim test ali ne ker se bojim in mislim da bom pocakala da bo vec kot dva tedna zamude da bi tisti krat naredila test, kaj mi predlagas? jaz bolj mislim da si ti noseca.
Živjo!
Že kar nekaj časa prebiram tale forum, namreč sem tudi jaz ena tistih, ki čaka ta plusek. No da povem svojo zgodbo. Januarja sem nehala z jemanjem KT, do maja sem imela redno menstruacijo na 32 dni, maja pa sva se s partnerjem odločila, da začneva delati na naraščaju, no in takrat se je začelo. Najprej menstruacije kar ni in ni bilo, no prišla je po 53 dneh, naslednji mesec isto, potem pa na 44 dni in od takrat imam redno na 44 dni. No ginekolog mi je večkrat naredil UZ vendar ni nič omenjal da bi imela policistične jajčnike, rekel je samo da imam mogoče malo čudno obliko jajčnikov in da se jajčece težje izloči ter mi dal dabroston, da skrajšamo moje cikluse. No jemala sem dabroston ampak moja menstruacija je še vedno prišla na 44 dan. Tako, da zdaj res ne vem več kaj naredit. Sem se že naročila k ginekologu, da predebatirava zakaj mi dabroston ne pomaga. No ja, pač še en mesec brez pluska 🙁
Naj še povem, da mi je forum res všeč, ker se med seboj spodbujate in tolažite, mogoče bi pa tudi meni kakšen vaš nasvet prišel prav. Lep pozdrav
Pozdravljene! Ker sem bia neučakana sem danes naredila test Baby check mini … kot sem povedala sem imela zadnjo “menstruacijo”, ki je trajala 2 dni 1.12. …. Ponavadi mi vedno nekak pade na 1. V mesecu… baby check mini sem ze delala ampak danes se mi je pojavila deuga crtica .. skooooraj nevidna ampak jo vidim prvic. Je mozna nosecnost ali mislite, da je kaksna ovulacija ali pa je lazen rezultat? Seveda bom v nadaljne pocakala do zadnjega oz. Do novega leta in test ponovila ampak zanima me vase mnenje 🙂 pa Lepe praznike ! ☺
Zivijo Ni_ka
Dobrodosla med nami. Ti se kar posvetuj se z tvojim g., da vidis na cem si in ne se sekirat .Bos vidla da bo vse v redu in kaj ti bo rekel tvj g, da ti dam entoliko spodbude jaz se z mojim trudim ze skori 2 leti samo obupat ne smes bos vidla in dosti mislit ker po moje stalno mislis na to je tako?
Tudi jaz stalno mislim in govorijo da ne smes mislit na to, samo za nas zenske ni lahko, nekako se zamoti in bos vidla kaj ti bo rekel tvoj g ali pa ce vprasas se kaksnega drugega g za nasvet da visdis malo kaj je, samo obupat ne.