prvi znaki nosečnosti
Meni so naredili paniko ko sem sla slikat prst, me je sestra vprasala za nosecnost, sem rekla da nevem, da nisva pazila in da je mozno. Ja skoraj da mi ni dovolila slikati.
Od ljudi ko jih poznam, nobena ni imela vmesne krvavitve. Kot Dr. Pusenjak pravi- je bolj izjema kot pravilo. Mogoce je pa res in bo se ena nosecka tu 🙂 drzim pesti zate!
Ja pikica8 hvala in jaz zate!
Hei.toliko nas je sploh ne vem keri je potrebno se kaj odgovoriti hehe
Cuvajte se vse tiste ki ste nosece in tiste ki niste. Jaz sem v trinjastem dnevu mojega cikla, jutri zacnem spet z dabrostonom, pridno telovadiva skoraj vsak dan, tako da upam da bo kaksen rezultat.
Sem pa pricela hoditi na vodene vadbe in sicer mesane, utezi itd. in me je malo strah da slucajno zanosim pa ne bom vedela in bo kaj narobe. Ampak koncno sem nasla neko stvar da malo migam in da me zamoti da ne razmisljam toliko o nosecnosti, tako da upam tudi ce bo kaj da ne bo nic narobe 🙂
Živijo punce!
Kako ste kaj? Nekaj časa me ni bilo tukaj…in evo, vidim da se dogaja marsikaj…javljam vam samo tiste, ki me poznate že od prej, da mi danes že dva dni zamuja menstruacija (ki je običajno točna do ure) in zdaj zbiram pogum, da bi naredila test…no, upam da bom lahko zdržala do sobote, ker če je pozitiven bo to najboljše božično darilo za naju z možem, če pa ne, pa bo vseeno zelo lepo, ker bodo prazniki…:) Vam pa seveda javim…drugače pa nimam nekih posebnih znakov, le ta mesec me nič ne bolijo prsi kot običajno pred menstruacijo…in to je to…
Nazadnje ko sem zanosila (končalo se je sicer s ss) sem imela nešteto nekih znakov, tokrat pa čisto nič.
Držim pesti za vse, ki boste zdaj čakale na pluske…pozdravček
Pinamalina heeeeeeej,
oprosti ker šele zdaj odpisujem…sem se kar namenoma malo izogibala foruma, ker potem samo o tem razmišljam in kakšen znak imam ali nimam…torej, danes mi že drugi dan zamuja menstruacija in tudi upam, da je ne bo…hahahahah…test bom delala v soboto na božični večer. Sem rekla, da mi mogoče Božiček prinese plusek – drži pesti.
Kako si ti? Kaje je kej novega pri tebi?
Ooooo Bobita pozdravljena. Sem mislila, da smo te že izgubili. Meni je tudi tokrat zamujala 2 dni baraba ampak sem vedela da bo prišla, ker sem jo kar čutila. Zdaj gre že h koncu. Še kak dan počakamo potem pa se bo spet sexalo hehe 😉
Drugače pa je morda pri tebi prav to znak, da ni znakov 😉 Držim pesti! Javi kaj bo 🙂
Punce javljam se ravnokar prisla iz wc. Ko sem se obrisala sem imela izcedek rozaste barve. Danes naj bi bil dan ovulacije, vendar mi testni trakovi tega niso dali vedeti tako da ne vem ali predstavlja ovulacijsko krvavitev, ali pa kaj drugega. Le upam da ni od dabrostona ker pol brezveze da jih jemljem. Je pa 16ti dan ciklusa, lahko bi bila tudi vgnezditvena, ce sem imela zgodnjo ovulacijo ampak dvomim itak je pri meni vse cudno. Se bomo pustili presenetit. Se pa bojim da ni zacetek M ker to pa spet ni vredu, pocutje mam pa tut cisto muhasto.
Evo še jaz, moje stanje: vse naj gre v k*! M bi mogla dobit včeraj/danes. Dobila pa sem jo prejšnjo soboto!!! Wtf??? Med jemanjem dobrostona! Kar se sploh ne bi smelo zgodit. 3-7 dni po prenehanju jemanj dobrostona, naj bi prišla M. V lajfu ni nikoli prišla prej! Kvečjemu kasneje. Sploh nisem vedela al naj nadaljujem z dabrostonom al naj štejem to kot začetek ciklusa in začnem z jemanjem klomifena. Itak sobota, nobenega G ne dobim na tel., sem pisala Pušenjaku in je rekel, da mi je itak moja G narobe predpisala dabroston od 11. dne dalje, da bi mogla šele po ovulaciji začet z njim. Se je prav razburil, da lahko dobim ciste in pride do “nedokončane” ovulacije itd. Ampak to vseeno ni pojasnilo prezgodnje M. Kakorkoli, sem že v novem ciklu, po eni strani hvalabogu, da lahko začnemo spet delat na bejbiju. Ti hormoni pa so meni očitno naredili več škode kot koristi.
Tricipat, pojma nimam kaj se ti dogaja, mogoče pa je le vgnezditvena!!! Jaz sem tudi tako mislila, pol se je pa kar vlilo in razvila se je M. Upam, da bo plus!
Za vse punce, ki čakate pluske, močno močno stiskam pestke!
Ekapuka ti rajsi poslusi Pusenjaka kot pa svojo pole in ce se da si poisci kako drugo ginekologinjo, ker take stvari ne more falit g so zelo delikatne reci glede zdravja. Bos sla pa zdaj v nove boje in upam da rata +ne.
Tricipat upam da je bila vgnezditev. jaz bi pa mogla dobit danes m pa je se nisem dobila in ne bom prevec upala ker pole sem razocarana bomo vidli kaj bo bom pa pocakal kako bo, ce dobim m za vsak slucaj upam da ne dobim da bo +.
Ekapuka evo tega sem se jaz vceraj najbolj bala, roza izcedek sem mislila pa ne se hecat no a zdej bo kar M nekje vmes in se dabroston ne bo pomagu ampak se iz tega ni nic vec razvilo naprej. Tako da ne vem kaj je pomenilo. Prsi imam spet zelo bolece in pocasi se mi dozdeva da je zaradi dabrostona ker je to progesteron in vedno ob istem casu. Opazam pa povecan izcedek iz noznice in neprijeten vonj zadnje dni tako da upam da ni se kaksen infekt ker mam polhen kufer vsega ze. Drugace pa ekapuka jaz mam dabroston od 14-25ega dne in je tut v navodilih napisano za doloceno zdravljenje so razlicni dnevi.
Martinah mogoce bo pa tokrat tvoj strah odvec in bos zagledala ta plusek ki si ga vse tako mocno zelimo.samo ne obupat 🙂
Pozdravljene punce!
Najprej vesel bozic in vesele praznike!
Pri meni se vedno nic, izcedek se vedno kot pri ovulaciji, le da se vlece ze dober teden in nekaj. Bila sem v bolnici ker se mi ni dalo cakat na termin.
Ginekologinja je pregledala, nosecnosti ni, vse izgleda v najlepsem redu. Vzela mi je kri, eno za beta hcg in drugo za hormone in me je narocila na razgovor s primarijem 4.1
Ni mi predpisala nobenih tablet ker je rekla, da pocakamo da vidimo ce se bo vlila.
Pocasi tudi jaz izgubljam potrpljenje. Res obcudujem nekatere, ki kljub vsemu ne obupajo in gledajo pozitivno.
Bobita kaj je s teboj? Je prisla m? Ali si zagledala plusek?
Tricipat upam da je to pri tebi vgnezditvena.
Vsem zelim ploden zacetek novega leta in da bomo lahko kmalu objavile vesele novicke! 🙂
VeselE bozic ne praznike vsem
Jeena90 upam da se bo uredil da bos vedla vsaj na cem si a ne.
Tricipat a zdaj ves kaj je mislim da je vgnezditev. Pri meni m se veno ni prisla imam pa vse znaki kot da se bo vsak cas ulila. Vsaj da je ne bi bilo in da bi bil + samo se pa bojim delat testa da ne bi bila spet razocarana. Bomo vidli se en teden bom po cakala in naredila test ce seveda se ne bo m
Martinah joj ko bi se tvoje besede uresnicile res. Samo cakanje mi preostane testa se mi pomoje se ne splaca delat. Od sobote imam ze cez cel dan slabosti in pa prsi me bolijo za znoret. Nekaj me je zacelo spikati okoli jajcnikov tako da upam da pa niso to znaki kaksne predcasne menstruacije. Bomo videli kako se bo odvijalo. Upam da zdrzis do takrat ko bos delala test jaz se bom komaj zadrzala da ga ne bom kupila ze prej. Vendar me skrbi zaradi vadb ker delamo z utezmi in niso to preproste vadbe in ce je kaj ne bi rada da skoduje.
Jenna90, kako pa to da ti ne dajo nekaj za sprozitev M da gres v novi krog lahko, ce so rekli da ni nosecnosti?ali niso sigurni da ne gre za nosecnost?
Tudi z moje strani vesele bozicne praznike :))
tricipat po moje je bolje da dokler ne ves ali si nosecka pustis utezi da ne bi bilo kaj narobe za vsak slucaj. Drzim pa pesti zate. Jaz pa kar se sebe poznam bom tezko zdrzala, samo pa morem ker se bojim da bom spet razocarana. Samo tudi jaz sem bolj taka cudna v soboto me je obsla taka slabost da nisem mogla nic samo se ne bom tosti trostala ker je vse taki obcutki kot da bom dobila vsak cas m razen sobota je bilo pa cudno da je naredilo tako. ti pa kot kaze si in drzim pesti da si + .