Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Otroška kozmetika – Bubchen ali Penaten?

Otroška kozmetika – Bubchen ali Penaten?

Hvala vsem za dobre nasvete. Za otroka sem že nakupila v lekarni naravno olivno olje, nakupila bom še trdo milo za umivanje in ribjo mast, za ritko bom kupila Mustelo ali Weledo. Raje, dam malo več denarja, saj gre za novorojenčka, ki še nima vzpostavljen svoj obrambni mehanizem in ga moramo ščititi. Bom raje uporabljala izdelke brez kemikalij in iz naravnih snovi.

Mi zdaj tudi uporabljamo Avalon naravno kozmetiko in je, tako kot je rekla “še ena junijka” super. Tudi mene so prepričali, da imajo razni Bubchen in podobne zadeve ful parabenov in drugih kemikalij. Avalon je naraven, pa še čisto vse imajo, kar si zmisliš.

Se pridruzujem mnenju Timonke. Tud jaz uporabljam Weledo.

Se pridružujem vsem ki so za Weledo. Jaz jo uporabljam za roke, trebuh pa tudi za mazanje presredka jo že imam. Zelo mi ustreza, tudi za mojo bebico bom kupila vse od Welede. Pač naravno je in to je važno.

lp

ella

Ja, Weleda je res super. Žal mi je, da nisem o kozmetiki vedela več že prej, ko sta bila še novorojenčka. Pikec se rodi iz sterilnega okolja, in nanjegovo nežno kožo že sipamo kemikalije. Weleda se itak dobi po vseh večjih trgovinah, Logonine izdelek pa jaz kupim kar preko ineterneta.

kje pa se dobi kozmetika od welede, npr. maribor?

Aida23, kje pa kupiš Avalon?

V DM.

Kar pojdi na google in vnesi Avalon naravna kozmetika, pa ti bo vrgo ven povezavo na spletno trgovinico. Enostavno.

Weleda se dobi tudi v Mullerju in raznih lekarnah (Sanolabor ipd). Se pa bolj splača kupiti v Mullerju, ker je tam cenejša (maržo majo nižjo baje).

Lp

ella

Ja, zdaj sem pa čisto “zagrabla” tole reč in malo bolj berem, kaj je napisano na embalaži. Tole se sicer ne nanaša čisto na otroško kozmetiko, no … ampak kaj je s temi parabeni? Namreč imam kremo za roke iz Lusha, pa tudi vsebuje parabene? Lush? Ki naj bi bil kao naraven itn. …
Lep pozdrav.

Aida, sem že naročila Avalon in že dobila! vzela sem en losjonček in rožno olje, in moram priznat, da je res super! tako, da ga kar priporočam.

New Report

Close