Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina NUJNO! kri v muckovem urinu

NUJNO! kri v muckovem urinu

Prosim pomagajte!

Pravkar se je macek polulal v stanovanju (to se se ni zgodil) in opazila sem, da je bila luzica rdece obarvana.. je to fejst hudo? Po lahko pocakalo do jutri, ko ga bom peljala k veterinarju? Kaj je narobe?

Hvala za vse odgovore!

lp, Petra

SE TO: z mackom je drugace vse v redu, kar se tice hrane in tega da je zivahen.

Na vsak način jutri takoj k veterinarju. Tole kaže na vnetje urinarnega trakta.

Simona

v bistvu sem prisla do ene ugotovitve.. sam rabim se potrditev ce je to mozno.
nas muc je v bistvu macka 🙂 in zadnje case se okoli nje potikajo razni mackonarji z vasi.. sicer je nasa sterelizirana, ampak, a je mozno, da jo je en “izkoristu” (al kako bi temu rekla:), saj sem na muci opazila nekoliko razsirjeno noznico.. kar pomen, da jo je en “napadu”, pa jo je mal ranil in je potem ven sla sperma + kri od nase muce? To predvidevam zato ker je z mucko res vse v redu, je zivahna, normalna, njen wc sem pregledala in nasla nic, prav tako sem pregledala, ce je se kje po hisi kaj podobnega pustila, pa nic…

je mozno, da je voda, obarvana z rdeco le posledica dela sosedovega mackonarja?

lp, Petra

Tudi moja muca (sterilizirana) je imela podobne težave. Čedalje težje je lulala oz. spuščala krvave kapljice po celem stanovanju. Šlo je za vnetje mehurja, priporočam, da jo takoj pelješ k veterinarju.
Na Gorkičevi so jo v dveh tednih z antibiotiki pozdravili.

Tudi moja sterilizirana samička je imela enake težave. Takoj k veterinarju, antibiotiki bodo pozdravili težavo. Neozdravljeno vnetje mehurja se prenese na ledvice, to pa je že zelo nevarno!

Hvala za vse odgovore!

Danes smo bili ze pri veterinarju, dobila je antibiotike za 14 dni.. in upam, da bo vse v redu.

lp, Petra

Kako je muca?
Katere antibiotike je pa dobila?

New Report

Close