Najdi forum

Pozdravljeni!
Mi lahko kdo svetuje, zakaj naša muca bruha skoraj vsak dan, včasih še neprebavljeno hrano, večino pa belo peno (tudi rumene barve je včasih). Kaj bi to pomenilo? To traja že kakšen teden, drugače je muca živahna, je pa čisto stanovanjska muca.

hvala vam za odgovore.

Tina

rumena barva pene ne pomeni nič dobrega, in tudi to ne, da tako stanje traja že kakšen teden – svetujem, da gresta čimprej k veterinarju (so tudi dežurni čez vikend, tako da – res ne odlašat).

V bistvu je venomer bele barve, razen 1x menda (muca ni pri meni, ampak pri moji mami)

aha, ok … no saj lahko da sem malo preveč panična, se ravno ubadamo z boleznijo, tko da … ne vem. bruhanje je lahko simptom marsičesa. če je mače sicer živahno, morda ni nič resnega. ampak veterinarja pa morda lahko vsaj pokličete. priporočam Vanjo Knez s klinike tristokosmatih v lj – T 01/ 544 36 58, M 031 /66 66 00.
lp

Hvala Katjuška. Sicer sem nekaj zasledila, da imate z muco probleme (tega foruma drugače ne spremljam), sem pa včeraj klicala veterinarja in je predlagal Ranital, tako da sem včeraj dala osminko tabletke in danes. Sem pa še poskusila z njo malce igrati, da vidim, kako je živahna in moram reči, da je zelo (na srečo).

Hvala Katjuška za nasvet in vse dobro z vašo muco želim.

Tina

Naš maltežan je tudi cel teden bruhal belo ter rumeno.Smo ga peljali k veterinarju in je ugotovil,da je imel gastritis(vnetje želodca).Čimprej pelji muca k veterinarju.

Ena izmed vas je omenila, da je Vanja Knez na kliniki Tristokosmatih. Je to pomota? Kot vem, je delala precej časa na Prvi K?

Ni pomota. Dr. Vanja Knez zdaj dela na Tristokosmatih.

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Aha, hvala za info, mi smo vedno hodili k njej. 🙂 Torej bomo šli za njo.

Jaz sem bila tam do sedaj 1x zaradi namišljene poletuše in moram rečt, da je super. Ambient pomirja, veterinarje pa itak poznamo, tak da… :-)))

Moram priznati, da prvič slišim za to kliniko. A je to kaj novega, kdo pa je lastnik? Ko praviš, da veterinarje itak poznaš – so še kakšni drugi “znani” šli tja? In kako to, da je Knezova sploh šla?

Aja, pa še to: kje točno sploh je ta klinika?

Uf, ful vprašanj … 😉

yo, malo mimo teme 🙂 že drugič berem tole, pa ne morem razvozlati in me zanima – kaj je to za ena sorta ‘namišljena poletuša’ :)?

charlote, klinika je na Kajuhovi 5a. Poleg dr. Knezove je tam še dr. Selan Goli in dr. Miklavžin, pa še kdo 😉 Klinika obratuje mislim da od februarja.

katjuška, namišljena poletuša je maček, ki si je domišljal, da zna leteti :-)))

aha, to sorto pa poznam, počohaj jo še v mojem imenu 🙂

Yo, hvala. A so tudi oni lastniki?

charlote, tega pa ne vem.

moj muc je star 18 let bruha pa skoraj vsaki dan večinoma pene kaj je za storiti je pa tudi precej shujšal saj je ampak ni haska hvala

V 18-ih letih ste menda že izbrali veterinarja, ne?

New Report

Close