Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

ZVJ super! Welcome to the 7th floor! 🙂 gremo skupaj proti šestemu. 🙂 jaz morda zaradi danasnjega dne, malo pocasneje. Sej ni bilo nic posebnega, ampak poslovno kosilo, celodnevni sestanek je pac zahteval svoj davek. Lazje je ko sama poskrbim za svoje obroke. In tako bo ze jutri. K sreci pa nisem pretirano sita. Do spanja zna bit spet malo obcutka lakote, kar je ok.

Mamica dobrodosla! Na pravi strani si. Plan je ok. Bi se moralo poznat, ce sicer veliko posegas po prigrizkih med obrokih. Le porocaj. In razumem negivanje zaradi bolezni. 2 meseca nismo bili zunaj od dec do feb. Ampak vse mine! Vsaj to vedno drzi. 🙂

Pridne ste z miganjem, sprehodi, plavanje, vav. Jaz sem danes na nuli z miganjem.
Amapk ko se odpre tenis, se bom pa lahko pohvalila tudi jaz 😉 se slab mesec… pol pa s polno paro.

Danes zame tudi kar ok dan. Pridna že zjutraj za računalnikom, vmes v službi, zdajle pa spet.. Hrana presenetljivo ok. V službi me vedno opomni huda lakota, da je treba jest, kar pozabim..ne vem kaj je z mano 😀 Verjetno se bo to poznalo na tehtnici. In verjamem, da bo drugi teden apetit večji, ko bo stres šel.. :-/

Danes zajtrk šejk, kosilo pol solate s piščancem, večerja jajca s proteinskim kruhom in par oreščkov.
Lep večer vsem!

Zivjo, kot ze moj nick pove..aaa sita vsega, predvsem pa sebe. Se vam lahko pridruzim ? ( 35let, dva cmrla doma, 157 cm in, tehtano danes, 61.2kg ). Cilj 55kg in nasmeh na obrazu 🙂

Včerajšnja raziskava v službi, na kar velikem vzorcu žensk 🙂 Ženske nikoli nismo zadovoljne same s sabo. Tudi ko smo imele -5, -10 kil smo našle napake in smo se same sebi zdele debele. A ni to čudno? Zakaj smo take? Zakaj se ne moremo imeti rade takšne kot smo? Zakaj je telo tako pomembno?
Pri sebi ugotavljam podobno, AMPAK mi je zanimivo, da se v svojem telesu zadnji 2 leti, kljub + 20 počutim bolje, kot sem se takrat. Zakaj? Ker je šel fokus stran od telesa. Ker sem zadovoljna s tem, kar sem dosegla v življenju do zdaj. Ker imam super družino, ki jih briga kako izgledam, samo da jih imam rada in oni mene. Ker v službi delam stvari, ki so moje poslanstvo. Ker mi je precej bolj vseeno, kaj si drugi mislijo o meni :-))))
Ja, to pomeni, da sem malo bolj zrela in so mi stvari drugače jasne, kot včasih. Ampak vseeno se mi zdi žalostno, kako smo mlade punce obremenjene s tem, da nismo ok.

Sitasebe, dobrodošla. Ti si že v pravih letih, da se smejiš tudi s + 5 😉 Potem pa napadeš tele kilce, ampak ne zato, ker zdaj nisi ok, ampak, ker boš potem še bolje 😉

DObro jutro…moje pametovanje, namesto, da bi delala za projekt, hahahahaha. Grem, pridne bodite danes

Jutro, hvala 🙂 hja v pravih letih ze, ampak kar ne more it fokus od telesa…grrr. Tk da ja, brca v rit, pa akcija.
Zadovoljne pa res nismo, babe. Zavedam se, zdravje je prvo to je ze prva in velika sreca, tk da hja…bo treba glavo obrnt.

maiaS, sem se naplavala in se že po prvih zamahih v vodi počutila bolje. Nič ne škodi, če se človek mal “prisili” k kakšni stvari… na več področjih, pravzaprav.
Matruška, za tenis moraš imet pa brezhibne sklepe, če se ne motim? Meni že vse “škripa”… sem eno leto badminton igrala (malo bolj resno), pa se mi ni obneslo (žal).
Štefka, dobro ste tole ugotovile. Ženske smo povečini res zelo samokritične, sploh v mlajših letih. Jaz zase moram reč, da bi tele kile, kot jih imam sedaj, komot še naprej prenašala, če me ne bi določene obline delale težave pri gibanju – predvsem poleti.
Sitasebe, odličen plan imaš – tole z nasmehom se mi pa še posebej dopade 🙂
Prijeten in uspešen dan vsem.

Hahaha, prvi alt, tole sem pa jaz resno vzela – kaj bi jo lahko motilo pri gibanju poleti? In sem prišla do dveh možnosti. Ali košarica D zgoraj ali pa drajsanje tiste maščobe med stegni?? :-))))) Če bi jaz prestavila tisto maščobo med stegni malo višje, bi bila super zadovoljna, ahahahaha. Joj, kakšne neumnosti mi grejo po glavi. Samo da ni treba delat…

Sitasebe dobrodošla še z moje strani.

Danes pa ne bo tako uspešen dan kar se gibanja in hrane tiče. Gremo na nek RD in jaz vem, da se ne bom ravno preveč nazaj držala. Smotana sem. Ampak jutri je nov dan.

Jaz grem danes na fitnes, spravit dopoldanski burek ven, za kosilo bom solato s tuno. Jutro je luna, a gre katera v post?

Za danes že opravljen tavelik krog,.. Krasen dan!
Tudi mi gremo danes na rd, tako da bo spet zanimivo.
Je pa menstruacija mimo, zdaj je prehranjevanje bolj normalno in tudi bolečin ni..zdaj sem nazaj.
Nove članice se kar vrstijo.
Dobrodošle prav vse! Bravo!
Vsak ponedeljek se vagamo in računamo grame, dekagrame, kilograme gor dol, …
Mene je ta forum zelo motiviral,..
Pridne punce!

Doječa dajva se tako zmenit ti pomisli name jaz bom pa nate in na najine premike na tehtnici, da se bova res vsaj malo nazaj držali. Tako kot ena obljuba. Jaz obljubim tebi, da se bom malo nazaj držala. Itak vem, da bom pojedla preveč. Ampak naj bo tega preveč vseeno manj kot običajno na praznovanjih. Si za?
Jaz sem danes naredila 9500 korakov. Moram še malo, da jih bo 10.000.

Doječa in ZVJ naj vama uspe čimbolj zmerno iti skozi gostije…
Glede lepega dne pa… ja zjutraj je bilo se krasno, sem opravila sprehod, zdajle me je pa do kosti prepihalo, pa sem sla samo do bliznje trgovine.

Glede hrane: zadnji obrok lepo pridno ob 17h, ampak spet bi morala kolicinsko manj pojest! Sicer sem pridna kar se tice prigrizkov in sladkarij, oh-jev ampak treba bo zmanjsat tale pop obrok, ce hocem rezultat.

Sitasebe dobrodosla.

Pismo, v primerjavi z mano imate ful zdravo prehrano. Danes spet en kiks.
Zajtrk: polovica polnozrnate štručke z domačim tuninim namazom ( tuna, kisla smetana, česen v prahu)
Kosilo: 1 skodelica rižote z zelenjavo in svinjino
Malica: ( tu je ta kiks) 45 gramska vrečka M&M🤦‍♀️
Večerja: omleta iz 1 jajca in 2 šampinjonov
2l vode, miganje kot ponavadi

Danes sem bila takoooo lačna, AMPAK nisem imela čisto nobenega prigrizka! 🙂 pa tudi telovadila sem 20 minut. Sladka mini mala zmagica.
Saj sem si že 10000x obljubila:”Danes pa zares začnem!” pa potem nisem.
Danes sem pa vztrajala, da sem zdaj lahko napisala to objavo. :)))

Hvala za vse dobrodošlice, jutri vam pa vsem želim še en uspešen dan!

Ok kaj naj rečem? Nekako mi je uspelo, da nisem prišla domov z občutkom hudo nabasanega želodca. Pila pa sem tudi samo vodo. Več kot 4 kozarce. En res tanek kos tortice.
Saj pravim hrane je več kot ostale dni, ko se držim nazaj. Ampak manj kot sem znala pojesti na praznovanjih.
Jutri je nov dan in nov boj.

Bravo mamica doma! Dan po dan. Za začetek si daj nek realen cilj.. Mogoče 3 dni tega tempa. Potem pa postavi novega. Se mi zdi bolje imet vmesne cilje in bit ponosen ko jih dosežeš, kot rečt, od zdaj do kolikor časa zdržim… Vsaj meni je tako lažje.

Bravi tudi ZVJ in Matruška. Narjen! Smajli, če pozabiš kiks, je bil dober dan. Jutri bo še boljši 😉

Sitasebe, kako je bilo v fitnesu?

Moj dan ok. V službi pozabim jest.. Kaj bo z mano 🤭 Zvečer prišla sestradana domov, ampak že na vratih sem vedela, da bom pojedla malo. Toliko da se nasiti in ne da se sprostim… Kot včasih. Res mi gre super. Se ne poznam več 😂 oziroma sem se spet srečala, po dolgih letih 🎉🎉🎉

Štefka, ko te takole berem… bi nas moralo skrbet? Saj sliši se super, da ne opazis da si lačna med službo, ampak reci, da vsaj kaj poješ v celem dnevu, predno se vrnes domov? Saj veš… previdno s takim tempom. Stres ima lahko še hujše posledice kot nekaj kg viška. Saj ne da ti ne privoščim, ampak malo me skrbi, da ne pride vse za teboj! Le vzami si cas, da pojes nekaj kvalitetnega in da zadihas, malo pokramljas. Pa saj sama najbrz vse to ves. 🙂

Punce odhajam malo lacna spat. Kljukica za danasji dan!

Matruška, se mi je kar milo storilo, ko berem, da te skrbi zame. Hvala 😊.
Ampak ni tako hudo, kot se sliši. Bolj gre za to, da ne meljem nekaj cel čas, kot sem prej. In ne pade mi cuker, kot prej, ko sem potem stikala in našla sladkarije, ki jih je vedno dovolj.
Pojem normalno zajtrk (danes proteinski kruh, 1 kos, z mortadelo in sirom), s sabo proteinski šejk (pol skute, proteini, banana, arašidovo maslo, jagode) in potem solato s piščancem večinokrat, danes žal ne, danes pa jabolko in oreščke vmes. Tako da še vedno dovolj. Zvečer doma pa zrezek v naravni omaki z enim kosom proteinskega kruha in 1 paradižnikom. Meni se zdi veliko. Ampak lačna sem še vedno 🤭.

Drugače pa ja, komaj čakam konec projekta, da zadiham..

Jutro, vcerajsni fitnes klukica 🙂 akcija dalje. Kako ste pridne s prehrano, bravo! Jaz od danes dalje se v ta problem vlozim vec energije 🙂
Ob ponedeljkih se tehtate in merite ( pozicije merjenja?) 🙂
lep dan vsem 🙂

Sitasebe, zaenkrat se samo tehtamo. Oziroma, mogoče se katera tudi meri obsege, ampak ne poročamo o njih. Čeprav bi bilo verjetno bolj pametno potočat to :-))))
Jaz imam neke meritve narejene dolgo nazaj, mogoče bi bilo fino malo preverit kje sem.
Merila sem si obseg čez popek, pa tudi najširši del čez trebuh (malo nižje pod popkom pri meni), pa najširši obseg čez boke in najširši obseg čez stegna. Pa tudi nadlaket.

New Report

Close