Doječa super!!! To pa je dober občutek. Samo nadaljuj.
ZVJ..90 minut? Ti si čisto divja…:-)
Jaz imam čuden teden. Sploh ne znam povedat kaj ni ok, ampak nekaj ne štima. Malo me grabi projekt, to je sigurno. Drugače hrana čisto ok, brez OH skoraj, ampak se mi zdi, da sem skoz lačna. Bomo videli kaj bo tehtnica rekla v ponedeljek. Drugače vsak dn stopim nanjo in je pridna, ne gre gor. Deko po deko dol – no, če ji lahko verjamem, moji čudni tehtnici..
Jaz vem kaj bom imela za cilj ko se projekt konča…miganje. Ste me čisto navdušile kako skoz migate. Jaz sem ta teden na off…mogoče mi to manjka… Berem, študiram, se sekiram…namesto športa 🙂
Zvj, a to je bilo v kosu 90 min stepanja al večkrat v krajših intervalih? Sicer pa čestitke za opravljeno miganje in izvajanje plana.
Štefka, projekti tud name čudno vplivajo. Če gledaš teme za nazaj, vidiš en kup mojega jamranja na to temo 😉 Drži se in zdrži. Kdaj končaš? Če ne ravno prav kmalu, pa upam da vseeno najdeš vsaj malo energije še za kako hojo. Glede hrane pa še enkrat kapo dol. Mene že pms matra. Včeraj sem se namreč lepo držala s hrano čez dan, proti večeru pa se ratala ful lačna….za nekaj “finega”….in sem “morala” še pol krofa pojest ( ja, so še pri hiši, sam nisem jaz zaloge delala…). Pol sem šla pa plavat 1 h – 2 km. Tekom dneva pa sem opravila še za cca 1,5 h hoje.
Prijeten dan žena vsem skupaj. 🙂
Čestitke ob prazniku, želim vam, da lepo praznujete!
Kratko poročilo: včerajšnji dan ni bil najboljši, sem pojedla in popila preveč sladkega (torta, sok), to ni ravno v moji navadi. Večerjala sem, pa niti nisem bila lačna. Skratka, slaba bilanca dneva.
Se bom potrudila danes popravit škodo, ker do ponedeljka ni več daleč.
Prvi alt, če imam čas in voljo, rada in veliko hodim, kilometri niso noben problem. Jezi me, ker mi časovno ne znese, da bi med tednom lahko naredila kakšne daljše ture. Upam, da bo bolje, ko bodo dnevi daljši.
Sicer pa me čaka deloven vikend, pa kaj hočemo, tako pač je.
Lepo se imejte, v ponedeljek pa javim kaj pravi tehtnica.
Živjo!
Huh, kaj naj rečem – srednje. Včeraj je bilo bolj 8-18, zjutraj sem dejansko kar pozabila in sem doma pojedla banano za zajtrk. Potem sem šla na kosilo, popoldan pa pojedla par žličk stepene sladke smetane 🙄
Danes ne jem veliko, so pa bolj bedarije, ker so fantje v službo prinesli male čokoladice 😂
Bo že! Vidim, da psihično nisem čisto noter. Malo mi zmanjkuje časa, ker imamo psa mladička in je bolj moja skrb.
Še to – ne obljubim, da se bom javljala vsak dan.
Lep vikend z mislijo na ponedeljek 😬
Hitro poročilo. Dolg dan, lačna skoz, zvečer prišla domov sestradana in uspela skuhat jajca in počakat na solato z jajckom in sirom. In potem zaključila s hrano. Neverjetna sem. Samo v ogledalu se mi zdi, da kar nisem suha 🙈 jutri stopim poskusno na tehtnico, v ponedeljek pa zares.
Prvi alt, hvala za spodbudo. 14 dni do dneva D. Ta vikend bo delaven.. To me bo pomirilo, da ne bo vse zadnji trenutek.
Lepo soboto vsem
Dobro jutro, stopila na vago. Vse ok. Jaz sem živ dokaz kako lahko hormini/počutje vplivajo na našo sliko v ogledalu…učite se od mene :-)))
Sem pa naredila test, tehtanje z majčko in brez, 4 deke več je bilo z majico. Potem sem samo majico stehtala na kuhinjski vagi in je bila res tako težka. To rej je moja tehtnica kar ok :-)))
Zdaj pa delat
Same pridne 🙂
Štefka, bravo za odlično izvedeno večerjo.
Moja hrana včeraj solidna (pač, za dan žena sem dobila rogljiček z marmelado k kavi…) in, poleg hoje 40 min, še 1 h plavanja – sem šla delat vaje za boljšo tehniko in seveda posledično sem bila pošteno zdelana. Tele vaje so zihr tud za moč, ker sem še pol ure po zaključku švicala.
O Bralka, mladiček… 🙂 Ja, naša mrcina ima zdaj leto in pol, tako da se še živo spomnim začetkov…. no, sedaj mi naš začetniški trud že pošteno vrača, saj tudi zaradi nje več hodim naokoli. Da ne rečem, kako me zna spravit v dobro voljo (no, včasih pa tud razjezit). Veliko veselja z mladičkom. 🙂
ZVJ, po takem tempu stepanja, bo pa kondicija za na Triglav 🙂
maiaS, včeraj boljše? pa zate ena tortica itak ni panike, ker sicer nisi tako sladkosneda.
Doječa, ti večkrat omenjaš burjo. Si morda blizu Nanosa? Se že hodi kaj gor? To je namreč moj pomladni cilj za letos. 🙂
Prvi alt, pridna za vikend 😉 Me veseli, bom imela vsaj s kom klepetat. Namesto da delam :-)))
Jaz bi tudi imela kužka…smo jih imeli vedno, zdaj ko imam svojo družino in male otroke se še odločamo, kdaj in kaj. Bo pa, sigurno, edino potovanja me skrbijo… Imamo pa muce pri nas, tako da ni dolgčas.
Danes sem prvič naredila hobotnico v solati. Čaka v hladilniku na degustacijo. Če bo dobra, bo večkrat na jedilniku.
Prvi alt, ti si zelo pridna z miganjem. Jaz se teh 14 dni ne nadejam veliko rekreacije. Mogoče res kak sprehod. Jutri grem pa smučat. To bo pomoje zadnja akcija do konca projekta.
Stefka 1,
to je bil tudi moj pomislek, varstvo psa, ker nimamo nikogar, ki bi ga čuval. Pa sem se že prej pozanimala in našla v Domžalah eno res super varstvo, v zadnji Jani je članek! Mi smo že preizkusili in je res krasno! Ne vem sicer, od kod ste …
Za danes bolj samo pasje poročilo, hrana ok in za danes zaključila.
Danes sem jedla čisto preveč, ma v bistvu ne preveč količinsko ampak kalorično.
Sem pa naredila velik krog in se veliko gibala… je ratalo 15km.
Upam da se bo zglihalo!
Ja sem doma v bližini Nanosa, ampak Nanos je prevelik zalogaj. Jaz sem bolj za nižje hribe. Dokler bodo otroci zraven nebom videla teh podvigov. Mogoče čez nekaj časa.
Lep vikend še naprej!
Včeraj in danes hrana ok. Opravila 8 km pohod, plank še naredim pred spanjem.
Sicer pa sem imela delovno soboto, pričenjam naporen projekt, tako da Štefi nisi sama. Končan mora biti nekje do konca junija, upam, da bo vseeno tudi čas za kaj več športa.
Prvi alt, zavidam ti plavanje, srečnica si.
Bralka, veliko veselja z novim članom!
Doječa, 15 km kar pokuri kalorije, pridna si!
Vsem lep preostanek vikenda!
Ena 8 km, ena 15, ena uro in pol na pručki, ena plava in hodi, ajajajaj, kaj bo z mano, haha. Še smučanje jutri je odpadlo, ker je preveč nevaren sneg.. Ampak punce kapo dol! Res ste super.
Jaz se tolažim, če zdaj ob manj gibanja zgubljam, imam še veliko rezerve. Navsezadnje sem športnica po duši in bom vse več športala,sigurno.
Hobotnica je bila super. Zraven pa pohana cvetača mmmm, če ni to najboljša jed na svetu 😁…
Maia, welcome to the club. Ampak bova midve to zrihtale a ne? Danes sem bila pridna. Še jutri in bom malo lažje dihala.
Bralka hvala za namig, sem našla in zelo blizu nas je to. Mogoče pa res kdaj ponucamo njihove storitve.
ZVJ tebi pa bravo za tvoj izziv, dobro ti gre! Si kaj lačna?
ZvJ, ane da te potegne, če vidiš, kako je skupina pridna? Še sama začenjam bolj na hrano gledat. Ni še to to, ampak korakci so. Za včeraj le en sprehod od miganja, hrana solidna, sam vinček me je zvečer “nesel”… Tud to moram vkalkulirat v svoji bilanco vnosa / porabe. Pravi izziv bo danes, ker je ob nedeljah proti večeru skoraj vedno na vrsti narezek, ki pa ne vpliva blagodejno na ponedeljkovo tehtanje 😉
Ja res je maiaS, se zavedam, da sem srečnica, ker imam možnost za plavat dokaj pri roki. Štefka, mene tudi še mika smuka. Kaj je narobe s snegom? Preveč južen al še kaj? Drugače pa smi mi tudi odlašali s psom ravno zaradi varstva. Mislim, da smo našli skoraj idealen čas za mladiča, otroci najstniki in pripravljeni sodelovat. Glavnina je na meni, ampak še vedno tudi mladina lepo skrbi zanj (igra, treningi, izčesavanje…). Je pa tud res, da otroci počasi vedno manj hodijo naokoli s starši, tako da na ta način kombiniramo varstvo, če pa res gremo vsi, pa hvala bogu za prijazne bližnje sosede in sorodnike 🙂 Je pa naš kuža v svoji rezidenci zunaj, rako da nam ni težko prosit drugih, če si ga pridejo mal “sposodit” za družbo in seveda za vodo/hrano.
Ja, saj kužek pri nas bo , enkrat, mogoče ko bodo otroci malo večji, ja. Staršem ga ne morem naprtit. Bomo že našli eno varianto.
Prvialt sneg je južen, ja. Smo dobili podatke s smučišča na katerega smo hoteli. Računam da bodo nizke temperature ta teden naredile spet boljše pogoje.
Jaz sem se stehtala tudi danes in sem zadovoljna z napredkom, ne bo ravno 1 kila jutri, ampak to je bilo itak pričakovati, da se bo ustavilo. Pol kile je itak idealno 🙂
A gledate kej Biggest loser? Tiste izgube te pa kar na rit vržejo, 3-11kil v enem tednu… Pa kakšna sprememba življenja je to za njih, iz nič na vse na polno, jao. DObr da zdržijo. Pa še to me preseneča, da presenetljivo veliko lanskih tekmovalcev še vedno drži težo, to je neverjetno še bolj, kot to hujšanje v šovu. Upam, da jim res uspe na dolgi rok…
Prvi alt, vzdrži se pri narezku, veš kaka bo motivacija za naprej, če bo jutri lepa številka na tehtnici? ZVJ ima itak zagotovljen en lep minus, morda celo čez okroglo???? Držim pesti!
Ostale pa upam da tudi z lepimi rezultati. Če pa ni, pa nič hudega, delamo dobro!
Pol kile Štefka je zakon!!
Jest vem, da ga lomim, ampak zvečer se res zadržujem s hrano in res sem aktivna vsak dan!
Mislim da jutri nebo ok tehtanje, saj me ta teden če ne ze več tako baše prebava, da je za znoret.
V oddaji hujšanja pa tekmovalcem kapo dol! Res so vredni vseh pohval!! Jaz jih redno spremljam.
Ah Štefka nič ne bo. Sem se danes stehtala pa imam 80,7. Kaj je šlo dol? Praktično nič. Čist bedno! Pa ne vem kaj je fora. Migam dovolj s hrano sem zmerna. Prav ne želim še zmanjšat vnos kalorij. To bom potem, ko bom imela manj kg bom še malo zmanjšala. Jaz bom vstrajala pri tem načinu, ipam, da bo rezultat prej al slej. Saj jaz vidim spremembe na sebi. ne ravno očitne ampak, ko najbolj ostro oko opazi. Mož pa pravi, da se mi full pozna. No, pa res full ni, ker so mi cunje še zmeraj prav. 😂😂😂
Sedaj iščem razloge zakaj bi lahko teža stagnirala. Prebaava, telo zadržuje vodo? Na tiste dneve se ne morem izgovarjat, ker sem na sredi ciklusa.
Recimo, da pojem 1700 do 1800 (morda so kje kakšne skrite kcal) ampak pri 90 min stepanja pokurim najmanj 500 kcal. Pa verjamem, da je še kak kcal več. Se pravi, da sem na cca 1200 na dan. Pa kg kar stojijo. Evo v vsaki prejšnji rundi bi bilo to konec hujšanja. Sedaj pa ne. Nameravam vztrajati. Pa kar bo bo.
Pa sem resnično konec prejšnjega tedna mislila, da bom prišla pod 80. Tako, da sedaj nič ne planiram več. Enostavno ne vem kako se bo moje telo odzvalo. Morda bom še 3 tedne na isti kilaži.
Prvi alt kakšne narezke pa ti tako redno ješ?