Super punce, junija je akcija. Tudi jaz imam v planu lahke večerja (in “do 3” sladkega na dan).
Pa še vpogled v realizacijo mojega plana za zadnji majski teden – 25-31.5. – večerje 5/7, sladko 5/7. Maj solidno, bi rekla, da sem nekako 3/4 plana realizirala, kar ni perfektno, je pa boljše kot nič. No, pa saj na splošno nisem perfekcionist 😉
Super, kar nekaj nas je v projektu – 2kg. Zmajcika, še tebe čakamo.
Prvi alt, odlično si speljala maj, rezultat je seveda tukaj.
Mene trenutno precej zdeluje M, ampak se ji ne dam. Imela sem lahko kosilo, ribe in solato, za večerjo pa bo kar jogurt. Kaj drugega v tej sparini niti ne paše.
Še eno vprašanje: ali češnje zelo redijo?
Prvi alt, šampanjec je sadje, to smo že davno razčistile 🙂
Štefka, bravo za gibanje
Greeny, dobrodošla in čestitke za izgubljene kilograme!
Vikend je mimo, srednje zadovoljna. Hrana še kar ok, gibanje pa ne.
Nov teden, pa dajmo zagrabit! Saj dva kilograma se ne zdi veliko, ampak glede na pretekle izkušnje, me čaka trdo delo. Dajmo punce!
Res se dva kg ne slisi veliko, se jih da hitro zgubit, tezko pa je obdrzat tezo in potem se zgubljat naprej.
Jaz sem danes bolj na off, je bil vikend naporen, tako da danes nic migaja, hrana pa ok.
Dan demokracije☺. Lepo povedano. Sem si tudi sama privoscila pivo, ki bi ga lahko sicer gledala samo z velike razdalje, tako mi skodi. Napihne, popade me lakota…mah nic vec ne bom tarnala. Saj ga zdaj dolgo ne bom pila. Vino in sampanjec, to bo moja razvada cez poletje, ker pa je sezona cesenj in imamo dobre, domace bo verjetno padel tudi kaksen sadni dan.
Punce, pocitek je tudi pomemben za hujsanje, upam da si privoscite dovolj spanca.
Super, da se nas več zbira na to temo. Meni osebno ni enostavno zgubit 2 kg, vsekakor pa je še večja umetnost ohranit nižjo težo. Sama kar malce zaspim na lovorikah, če mi “kaj rata” in potem hitro pozabim na to, da gre teža nazaj gor veliko hitreje kot dol. Zato pa sem vam hvaležna za tole drženj tule. Minula dva dneva sem imela konkertni večerji, danes pa sem dan zaključila z breskvijo. Sadje zvečer menda ni najboljša izbira, vendar sem “reševala” eno, ki bi sicer propadla… Na tak način večkrat pojem nekaj, kar niti ni nujno, da mi paše. Miganje ok, pogrešam pa plavanje. Bazen je zaprt…
O koliko čtiva, bravo punce! Dobro smo zaštartale tale junij.
Jaz sem oddelala 2 treninga danes. Jutranji kolesarski vzpon in večerni trening. Hrana super. Če bo tako vsak dan do konca junija bo sigurno plan izpolnjen.
Dajmo punce migat! To je tako dobro…in počutje po miganju…mene je začelo razganjat, čutim tisto željo po miganju. Izkoristim vsako priložnost. To je to kar sem čakala. Sam da ga s hrano ne bom sračkala, pa bo!
Greeny dobrodošla!
Ja, Anabina, zato sem tudi jaz navdušena, ker se v meni budi tista športna duša 🙂
Jutri sredi noči šibam na hrib, zvečer pa spet enourni trening. Torej spet 2 miganja v enem dnevu. Komaj čakam.
Danes sem prijetno utrujena od včeraj in brez slabe vesti počivam. Jedla sem ok in zdaj sem že v postelji. Nočko vsem!
Štefka, super ti gre. Si pa morala iti res zgodaj od doma danes zjutraj, da si ujela noč, saj je ob 5 zjutraj praktično dan.
Moje miganje ok, čeprav bi res morala dodati k hoji še kaj drugega. O hrani pa – khm, khm, khm (!)
Kako gre ostalim? Do konca meseca so še dobri 3 tedni, sezona kopalk je praktično tu, zdaj pa finiš za sezono na polno.
Prvi alt, pri meni pa obratno, kot pri tebi. Hrana kar ok, gibanje pa ne. Minila je tudi M in počutje se je precej izboljšalo. Čeprav so do konca meseca še trije tedni, se bo treba kar potrudit za zadani cilj. Nujno moram dodati gibanje, če ne drugega vsaj za občutek, da se trudim.
Počitnice so pred vrati, ne glede na to, kako težko smo jih čakali, se tudi vam zdi, da so prišle (pre)hitro?
p.s. PK, upam, da nas prideš kaj pogledat. Velikokrat se spomnim nate in pogrešam tvoje nasvete.
Prvi alt, to se samo tako reče, ker je bilo zelo zgodaj zame, ob 5:15 sem vstala 🙂 občutek, ko si nad meglo pa božanski.
Ne vem kam je izginila pravakava. Njeni nasveti so super. In tudi zna na primeren način to povedat, da te motivira… pridi kaj nazaj.
Maia dajmo migat, boš vidla kako je dober občutek. Še s hrano je potem lažje…
Super vas je brati 🙂 Všeč mi je sporočilo, da ni treba, da je vse perfektno.
Jaz sem se včeraj preveč najedla za večerjo in sem bila potem kar malo deprimirana. Ampak saj gre, vse je ok, konec koncev sem pojedla preveč bulgurja z zelenjavo, ne pa kake packarije iz mcdonaldsa kot včasih.
Prvi alt, razmišljam, kako rešit tale problem z “reševanjem” hrane pred pogubo. Tudi meni se dogaja, vse prevečkrat, da pojem kaj, kar ni bilo v načrtu in niti ni nujno, da mi paše, samo zato ker je pred iztekom roka in bi bilo škoda, da gre v smeti…
Greeny, tole z reševanjem smo že obdelale, me “ta stare”. Da je isto al gre direkt v smeti, ali pa preko tebe malo naokrog, pa v wc 😉 . Sam da tebi še kak dkg zraven pusti. Skratka, brez veze, ne splača se. Spomni se na to, ko boš naslednjič kaj takega nesla v usta, deluje… 🙂
Jaz sem pre drugim treningom danes. Upam, da bo še večerja lahka in bo super dan za mano. Ampak zanimivo je, da danes sploh ne dvomim, da bom jedla ok. Ker sem v fazi, ko delam dobro zase in takrat me nič ne premami. Kadar sem pa na pol, pol je pa njah..dajmo še to in uno v usta, sej vseen.
p.s.: Danes sem prebrala tole našo temo od začetka. No, nekje na sredi sem ostala. Zanimivo brat nazaj. Ene greste lepom konstantno dol, s kakimi ovinki vmes, ene smo pa gor in dol, okoli iste cifre, jao… Skratka, moj prvotni cilj v tej temi je bil prit pod 80. KO mi to enkrat rata, častim! :-))))) Mogoče do konca poletja?