Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Moj kuža ima krvav izcedek iz penisa

Moj kuža ima krvav izcedek iz penisa

Moje sožalje, Sanja. Verjamem, da ti je zelo zelo hudo ob tako boleči izgubi. Prav tako te razumem, da se bojiš za svojega kuža. Neprecenljivo je imeti ob sebi pasjo dušico, nekoga, ki razume prav vse. In verjamem v to, da te tvoj kuža ne bo kar tako zapustil :-).

Sanja….če ti lahko kako pomagam, kakorkoli,…..oz. da ne piševa ves čas na javni forum…..mi lahko pišeš na mail: okanti13@siol.net

Držim pesti,moj kuža pa tačke, da bo vse vredu!

moj kuža pa je star 10 let in mu tudi kaplja kri iz penisa
je že dobival tudi antibiotike. za nekaj časa so mu pomagali vendar se je ponovilo in tudi ne more stopiti na zadnjo levo tačko. kastracije pa nebi preživel , ker ima šibko srce zaradi okužbe s klopom 🙁
to morda pomeni da bo kmalu preminil :((((((

To najverjetneje pomeni težave s prostato. Stopite do veterinarja.

Živjo,
ker že nekaj dni pozorno spremljam našega lumpa (ki je star šele pol leta), opažam krvave kapljice, ki se pojavijo nekajkrat dnevno. Jutri greva k veterinarju. Držimo tačke, da ni nič hudega.
Vesela sem, da sem našla ta forum in tebe, Sanjalica. Sicer sta pretekli že dve leti od tvoje težave, vendar sem ti hvaležna, da si objavila zgodbo in na ta način pomagala meni in ostalim.

Lepo pozdravljeni..sicer vem da pišem šele zdaj, ampak včeraj se je isto zgodilo pri našem kužku..je nemški bokser in star skoraj 2 leti..najprej ko je opravil potrebo sem videla kapljico krvi na penisu…gledala sem ga cel dan in vedno ko je šel lulat pa je bilo vse vredu. In danes spet…sedaj sem videla na deki dve kapljici krvi. Klicali smo vetrinarsja ampak je rekel naj samo opazujemo, vendar me grozno skrbi kaj bi lahko bilo. Je živahen in ima apetit.. če ima katera še kakšne informacije se ji najlepše zahvaljujem

Se bom navezala kar na to temo. Imam 4 mesečnega Yorkija, ki je zelo živahen in na splošno ne zgleda, da bi bil kakorkoli bolan. Sem pa včeraj po prihodu domov pri korenu spolnega uda opazila na vsaki strani majhni bulici, ki ga na otip nista boleli. Čez par minut teh bulic ni bilo več. Kaj bi to lahko bilo? Me mora kaj skrbeti?

New Report

Close