Mamice avgustovčkov 2009
Dobro jutro…
jaz sem se pa bala,koliko bom imela spet za prebrati:)Vidim,da smo včeraj kar počivale,jaz sem šla šele zvečer na forum,pa tudi napisati nisem imela kaj preveč.
Tamala se že nekaj časa matra zaspati,pa ne gre…ko je v naročju in gleda okoli je edino zadovoljna,ampak zaspana je pa ful.Zdaj sem jo odložila v posteljico,če bo kaj pomagalo.Drugače pa ima malo poln nosek,se pravi,se jo je moj prehlad le malo dotaknil:( Upam,da ne bo hujšega,no saj danes zjutraj se mi je zdelo bolje,zdaj pa spet ne.Čistim s fiziološko in aspiratorjem,se matram,da bom včasih dušo spustila…no,upam,da bo z vztrajnostjo šlo!
Bofra,takoj je bolje,ko je lepo vreme,a ne?Jaz že komaj čakam pomlad in dolge sprehode!Kot ste nekatere že same omenjale:)
Bofra,kako gre uvajanje gh?Tamala rade je?Naslednji teden smo pa pri nas na vrsti:)
Tija-Taja,ti boš še malo dalj čakala,da pride poletje:)No,vidiš,pa se prevrača:)Naša se je najprej obrnila s trebuščka na hrbet in kmalu iz hrbta na trebušček,zdej pa le to ponavlja…se obrne na trebuh in potem hoče biti kar na trebuščku,se mi zdi,da res uživa na trebuščku,ko ima pa dosti,pa mami ali očija pokliče…sama pa ne gre nazaj,sploh se noče več obrniti s trebuščka nazaj.Ali se pa ne zna več:)
Mmmmammma,pri vas pa res hitite z zobki!No,pa sej fajn,da bodo vsi naenkrat,a ne?
Kdaj je potrebno dati urin?Pri 6 mesecih?Mi imamo pregled naslednji teden,ko bo dopolnila 6 mesecev…res gre hitro!Se spomnim,ko sem se tuki pri nas sprehajala prvi mesec in srečevala mamice s pol leta starimi otroki,pa se mi je zdelo tako daleč…zdaj sem pa sama na tem.
Binabiba,res upam,da bodo noči pri vas daljše…si boš pa ob lepih dnevih vseeno malo več energije čez dan nabrala,ne?
Puppa,ja danes je pa res treba povsod paziti,ne?No,upam,da čimprej prodaš avto…
Tima,se pa res bolj na hitro oglašaš zadnje dni…sej ok,sam navajena sem te drugačne:)Kako ste pri vas?
MajaB,hvala za link o mlečnih izdelkih,sem na hitro preletela,nisem še prebrala vsega…bo pa zanimivo prebrati glede na to,da so dnevno na mojem jedilniku.
Ne morem verjet,tamala je kar zaspala…jaz pa sem lahko do konca napisala,sigurno sem kaj pozabila…
Uživajte v sončku in ga izkoristite za dolg sprehod!
Tima,sva istočasno pisali.
Imam podoben problem,na prstih mi poka koža,pa izsušena je,prov grdo izgleda…potem pa poči in rana boli…jaz si zdaj zvečer namažem z bepanthenom,se mi zdi malo bolje,a ne kot bi si želela.Sem pa tudi že probala marsikaj,pa ne deluje:( Tiste,ki se spoznate na domača zdravila,imate kakšno idejo?
Super,da uživaš,sem vedela,da si nam pobegnila na sonce!
Da vas na hitro pozdravim.
Danes sva že preizkusila športni del, kar ni mogel zaspati ker je bilo vse novo okrog njega.
Imamo pa že tretji dan prečudovit sončen dan. Zdaj pa hitim da ga previjem in nahranim in nato letimo z kolegico na sprehod kot vsak dan za dve uri.
A pa še to, naš Lan bo jutri star pol leta – ah kako čas hiti – le kam hiti.
lp
ooo kako lep sonček :)))
Tut pri nas je pokukal ven :))) in lepo je gledat kako pobira sneg na strehah 🙂
Ja, Tima tut jst imam enake težave. In enako se mi je dogajalo v nosečnosti…nekje do meseca maja je bil problem, pol je blo pa ok. Se mi pa zdi da se je suha koža začela s pomivanjem posode, odkar je tamala na GH. Prej je pomivalni večino opral…zdej pa sproti pomivam, kar potrebujem čez dan.
Si že poskusla ribje mazilo? Kr dobr pomaga…je ful mastno. Jst bom še do konca porabla kremo od L`occitane-a…pol pa preklopim na ribjo mazilo. Upam da bo kej bolje :))
Zdej pa grem…nečak se je zbudu :))
Pozdravljene!
Ja, končno sonce:)))) Midva sva bila že zjutraj zunaj, zdej bova kosila, potem pa spet ven:))) Kako se čisto drugače počutimo, če je sonce, ane?:)))
Tima, a maš prav razpokano kožo, ali se ti zdi, da je ekcem?? ker jaz imam slednje po obeh rokah in mi nič ne pomaga. Malo se mažem s tea tree kremo (a si probala??). Drugače je pa za suhe roke zelo dobra od Nuxe-a krema z medom. probaj!
No, jaz sem pa tako vesela, ker nama je z možem zdaj že dve noči zapored uspelo, da je mali sam zaspal v posteljici. Z dudko seveda! Res fino, ker je tudi dlje in bolje spal, kot pa takrat, ko je zaspal na dojki in se kmalu spšet zbudil, zato, ker sem šla ven iz postelje. Se pa počutim, kot da se mi je svet odprl…:)))))
Bofra, jaz tud z vilico pretlačim, sem pa prej s paličnim pasirala in je prav brezveze; res se da z vilico čist lepo pretlačit, tudi meso (ki ga je pa danes jedel drugi dan:)).
Vidim, da imajo vaši dojenčki zelo pestro prehrano! Jaz našemu dajem zelo običajne stvari, krompir, korenje, koleraba, cvetača, brokoli, piščanec, jabolko, banana, polenta, prosena kaša… Naš je bolj kmečki fantek;))haha
Vas je potres prestrašil, ane!! No, mi prejšnji teden nismo imeli tako močnih, so bili šibki, samo zelo pogosti, več na dan, 5dni! Zato sem bila tako prestrašena…sem se bala, da enkrat bo pa ornk zrukalo.
Pozdrav vsem in lep dan želim!
Ojla!
Smo prav boljše volje,ko je tako lepo vreme, kaj!
Tudi midve z žabico sva bili odzunaj,sva šle na enourni sprehod,popoldan pa ponovimi sprehod z oočijem.
Jupiiiii,je lepo! Jaz sem tooook dobre volje ! ;))))
tashi78,se bom zadovoljila tudi s tem,da bo kmalu pomlad,samo,da sonček sije :)))).
Ja,res je smešna,ko ger na trebuščka,nazaj pa en zna.
Danes se mi je že tolkrat obrnila,da je kar groza. Zakaj? Zato,ker potem vsakič joka,ker hoče nazaj na hrbet.
Mi smo dalim urin pred tretjim cepljenjem,to je bilo pri šestih mesecih-sva opravili z lahkoto,ko sem ji vrečkico napopala se je zelo hitro ululala in to je to ;))).
tahi 78,upam,da se čimprej znebite prehlada.
Danijela,tudi mi smo v športnem delu, v katerem mala zelo uživa,pa še lepo ven vidi,je pravi firbček.
Pa čestitke Lanu in mamici za 6 mesecev!
Tima, tashi78 ,puppa in misa24,imam popolnoma enak problem,kot ve. Sm probala mazat roke z Bepanthenom,pa zdravnica je predpisala maziloKuterid,pa še v lekarni so mi namešalimazilo iz olivnega olje in ne vem česa še (ne znam prebrat,ker je tak grdo nakracano ;))) ),pa mi čisto nič ne pomaga.
Je pa problem,da s katerokoli kremo se namažem,me peče.
Hmmm,puppa,bomo probali še ribje mazilo.Kje se ga pa kupi?
misa24,res super,da vajin sonček zaspančka sam!
Ravno sva prišli z martinčkanja. Pa se na hitro oglasim, ker moram potem kuhat.
Jaz sem ravno odkrila prav razodetje med kremami za roke. Sem sprobala vse kar je bilo tukaj omenjenega in še vsaj ducat drugih, zadnjič sem si pa v Sanolaborju kupila od Dr. Schellerja kremo za roke z arganovim oljem. Imajo tudi majhne tubice, da lahko sprobaš preden greš v večji nakup. Odlična!!!!! Pa še diši angelsko! Res jo priporočam! Je pa deklarirano iz naravnih olj. Drugače je bolj mastna, tako da si jo jaz dam gor zvečer, zjutraj ss pa moje roke “ko nove”.
Sam v zvezi z urinom vam še napišem, da ni bil OK. Ga morava priti dat še enkrat… Verjetno se pozna moj “profesionalizem” kar se tiče limanja vrečke gor. Joj, tele punce so res ena zakomplicirana rasa. Pri fantkih tistga lulčka enostavno vtakneš noter, pa je. Punce pa…
velik sončka vsem!
Joj, pri nas sonce, srednji v globoki komi, starejši ves zdolgočasen ker ne moreva ven, mala pa spi na obroke (jaz pa za comp). Komaj čakam, da gresta v vrtec, da bova z malo na sprehodih po mili volji, starejša dva bosta pa spet v starem ritmu in zunaj s svojo vrtčevsko skupino.
Jaz si razpokane roke zvečer namažem z arganovim oljem in oblečem bombažne rokavice (kupim ga v mercatorju med olji) Kot krema se mi pa poleg L’occitanove zelo dobro obnese Nuxova ta njihova nova Bio (v zeleni tubi), ki prav tako vsebuje arganovo olje. Če koža poči do krvi in hudo boli, namažem z “lepilom” Urgo. Zspre rano, da ne poka dalje in s ehitreje posuši.
SE beremo!
Ops,po nesreči sm kliknila ;)))))
Bofra,tudi jaz sem včeraj dala žabici zelenjavo pretlačeno z vilico.
Sva zelo dolgo jedli,ker ni navajena,ampakji je bilo pa zanimivo in je vse pojedla. Jupiii!!!!
Sedežne pa nimam več raztegnjene,že kaka 2 meseca,sedaj jo pa sploh en bi upala več imeti,ko se Hana obrača.
Se mi zdi najbolj varno,da je na tleh, na Puzzlih,pa je. Tako se tudi ne more kam udarit,imam vse lepo založeno.
Saj sem na sedežni tudi zalagala,pa vendar se mi ni zdelo varno….
Kje imate pa ostale dojenčke?Na sedežni, na tleh?
Se mi je zdj vmes Hana zbudla,čist je v jok padla,tolk jo zobki matrajo, je čisto boga :((((
Zdaj grem pa kosilo pripravit.
Lep dan!
Evo mene opet da vam sporočim kako je bilo na sprehodu z novim vozičkom. Bil je pravi polom, vse novo, najprej je samo opazoval potem pa nikakor ni hotel zaspati in je samo jokal tako da je že spil v vozičku štiri deci čaja. Uspelo mu je zaspati samo za pol ure.
Zvečer sva sprehod ponovila, takrat je že bolj užival se samo ni hotel nasloniti nazaj je zelo opazoval okolico nakar je zaspal v sedečem položaju. Upam da se bo navadil.
Naš Lan je malo v igralnem centru, malo na puzlah (malo na trebuščku malo na hrbtru), v ležalniku in sedežu za hranjenje največ pa v mamicinem naročju.
Jaz sem mu tudi zelenjavo samo pretlačila vendar ni hotel jesti je skoraj bruhal sedaj pa mu spasiram in jo je.
Leto je naokrog in čez vikend bomo spet sadili pelargonije in ostale balkonske rastline.
Želim vam tudi jutri polno sončka.
dober večer 🙂
ja, danes je bil en res fantastičen dan…in nimam pojma zakaj nam čez vikend spet grozijo z dežjem :)))
midva sva bila zunaj polne 4 ure in me zdajle resnično bolijo noge – no, zadnji čas, da zima mine, ker so očitno tudi moje noge imele zimsko spanje :))
mi uporabljamo športni del vozička že precej dolgo in mu je tudi zeeloo zanimivo – ampak za razliko, naš ne zdrži dolgo in potem pade v komo in zamuja vso dogajanje. prav smešen je, ko se matra, da bi gledal naokoli, pa mu ne rata…in tako mi je v vozičku zmožen spati tudi 3 ure v enem kosu. seveda pa se mora voziček premikati, drugače se takoj zbudi :))
čez dan ga imam v stajici ( zaenkrat še dvignjena ) – ima dovolj prostora za obračanje in raziskovanje. sem ga pa že ene parkrat dala na tla v igralnici ( na tepih na igralno površino, ki je zelo pisana ) in je čist ponorel od navdušenja…vendar ga še ne silim…mu samo sledim kolikor sam želi…če vidim, da se precej matra, ga dam nazaj v stajico in se igra naprej – ga sploh ne gane :)))
pri hranjenju imamo še vedno težave s soglasniki ( bfffffffff ) in glasnim govorjenjem in smehom. sploh ga ne smem pogledat, ker mu že to postane hecno…in potem gledam kr stran :))) čeprav ga je luštno opazovat…ampak kaj, ko potem vse leti iz ust :))))
je pa res prava migica…takoj, ko se zbudi ( o tem sem enkrat že pisala ), začne migat z nogami…in potem to počne do večera – brez prestanka. tudi, ko je v naročju, se odriva kot zmešan ( hopsa )…pa pri tem se z brado velikokrat udari v mojo ramo…ampak njega to sploh ne zmoti…skratka, res je izredno živahen – kako bo šele potem, ko bo shodil!?!?! :))))
no, zdaj pa grem…v horizontalo…želim vam lep vikend, pa naštimajte, da bo sonce :)))
tashi78; najbrž sva se zdaj mal zamenjale – ti pišeš…jaz pa bolj berem :)))))
čau**
aja, sem skor pozabila: hvala za vse “recepte” glede mazanja rok – bom preizkusila še vaše ideje in nasvete…
no, zdaj pa res še enkrat: lahko noč**
dobro jutro 🙂
daniela, kako lepo da se spet začnejo rožice saditi ane 🙂 No, mi smo lani, zaradi zidanja preskočili z vrtom in mormo letos vse zrihtat. Tko da še čakamo da pobere tale sneg in potem v akcijo. Komaj čakam…da bo domača solatka :))
Tima, tvoj pa res pridno spi. Naša v vozičku samo pol ure. In to je to…seveda pa se more rukat, ker drgač postaja sitna in noče zaspat če je voziček pri miru. Kar se vremena tiče, pa je za cel vikend napovedano sonce…ne vem kje si dež našla? Upam da ni kaj sprememb…ker mi bi radi mal lutali naokoli 🙂
Vidm da vse pišete glede pregleda urina. No, naša ko je imela pri 6.mesecu zadnjo dozo cepljenja, ni blo potrebno nč urina dat. Mi je pa rekla da pri naslednjem pregledu, ko bo stara 9.mesecev bomo dali kri. Pa zakaj se stroka tako razlikuje?
Tut mi imamo puzzle na tleh v dnevni sobi in naša je skos tam gor. Dam jo sedet in okoli nje dam blazino za dojenje…je super. Ampak ker se skos steguje po igračkah, pristane vse drugje, samo sedi ne. Ko pa leži na tleh se pa tut premakne ne. Ji vse naokoli dam igračke, pa njo to ne zanima. Samo mene skos gleda…
Glede GH, pa ji jaz še vedno vse zmepam s paličnim, ampak pustim koščke notri, tko da ni čist tekoče. Sej morm kmal preit na tlačenje z vilico…
Tija-Taja ribje mazilo dobiš v lekarni.
misa24 kok fajn da je tamal spat v svoji postelji :))) In seveda se ti je odprl nov svet…zdej si zadihala, ane :)))
No, naša pe spet podaljšuje s spanjem…je bla vedno ob 7h pokonc…zdej pa se okol 8h zbuja…in jst nimam kej za počet…likat se mi pa dons res ne da!
Dons sončka ne bo…bo pa jutri :)))
Jutro!
Ne bom rekla, da dobro, ker pada dež. Meni je mož tudi rekel, da bo čez vikend lepo. No, mi bomo vsekekor izkoristili vsako sončno minuto… Kot ti Tima tudi jaz vidim, da mi je pošla vsa kondicija, ki sem si jo po porodu kar pridno nabirala in nabrala. Od novega leta sem bila jaz namreč bolj malo zunaj. Najprej me je zafrkaval zob, pa tamala je kašljala par dni, pa sneg je bil… Pa tolk je težka, da me že vse boli, če jo vtakmen v sling. Komaj čakam, da shodi:)))))
Sva pa včeraj prvič iz horizontale malček dvignili podlago športnega dela vozička. Do zdaj sploh ni pokazala interesa za dvigovanje. Jo je pa tako motilo sonce,da se mi je dve uri kregala v vozičku, če je samo malo posijalo nanjo. Tako sem jo nazadnje dala spet v čisto ležeč položaj in je bilo bolje. Se mi zdijo pa sončni žarki zelo dragoceni zarado naravnega vitamina D, tako da jo želim vsaj zdaj, dokler še ni sonce močno kar malo izpostavlajti sončku…
Joj, Daniela, jaz sem ti kar malo fovš vaše vrtnarije. Moja velika ljubezen so tudi okrasne rastline (konjiček in poklic) in jih kar pogrešam. Sicer se bila nekaj časa v službi tudi v eni veliki privatni vrtnatiji in vem, da je dala kolikor hočeš in še ostaja. In kakor je bil tempo službe ubijajoč, je bilo po drugi strani super. Res sem uživala.
Naša je čez dan v budnem stanju ves čas na tleh in ordinira naokrog. Malo se kotali, malo puza nazaj… Rite še ne more dvignit, da bi šla na kolena. Ah, bo že! Malo tastarejše otroke pripravljam na to, da bo počasi treba začet pospravljat razne papirčke, špange, elastike za lase, uhančke in kar je še takih stvari, ki pri nas ves čas ležijo naokrog…
Na postelji je že lep čas ne upam več pustiti, ker mi je enkrat, ko se še sploh ni dobro obračala, sploh pa ne na trebuh, čofnila dol (no, verjetno se je vendarle zakotalila in počasi zdrsnila dol). K sreči na eno zloženo deko in sploh ni zajokala, tako da sem jo samo našla na tleh kako se je igrala, ampak… Zdaj pa je to že smrtno nevaren šport, ker je hitra ko raketa. Že na previjalni je najino preoblačenje prava dogodivščina.
Puppa, kar navadi se, da kolikor zdravnikov, toliko različnih pristopov. Žal!
Kakšne igračke imajo vaši tamali kaj radi? Meni se zdi, da ji je že vse dolgočasno (obe velikanski košari). Smo že prešli na kljukice za perilo… Še najbolj zanimiva ji je ena (multifunkcijska) knjigica iz blaga, ki ji jo je za darilo sešila ena moja prijateljica. Ima še eno podobno z več efekti, pa je sploh nima rada. Aja, hit pa je kuhavnica. Brez nje pa sploh ne more biti v kuhinji! Kaj šele jesti.
No, dajdajdaj-i postajajo vse bolj glasni. Bom končala.
Po izkušnjah sodeč boste danes, ko dežuje, bolj tihe. Morda se pa motim…
Joj, Tima, naša tudi skoz miga. Najraje sedi (komurkoli) na enem kolenu in “jaha”. Mož ji pravi moja kavbojkica.
En hiter pozdravček od mene…
Daniela in mmammma, vidve sta bolj domače pri rožcah…a vesta kdaj lahko posadim surfinije? Imela jih bom zunaj na okenskih policah. Niti ne vem kdaj jih začnejo prodajat…lani sem bla bolj pozna…letos bi pa počasi in sproti urejala okolico 🙂 Mam ful voljo skrbet za svoje rastlince…lani sm bla sita delavcev na hiši…pa pucanja in še s trebuhom sm se skrivala v senci…letos pa kumi čakam da zaštartamo :))
Aja pa še neki me zanima…morda poznata “skrivnost” kaj naredit da so surfinije bolj goste? Lani so mi fuuuul zrasle, skor do tal so prišle…ampak v širino pa ni in ni šlo….sm pa vsak dan zalivala z gnojilom za surfinije…
Več napišem, ko napolnim “baterije”…sm čist vremenska!
Evo še mene. Tima sem pozabila na eno ful dobro kremo za razpokane roke. Mogoče zato, ker je trenutno nimam. Elizabeth Arden Eight hour hand cream. Vrhunska!
Hranjenje: 2 žlici juhice s pretlačenim korenjčkom. Počasi gre.
Naša je drugače malo v centru (povdarek na malo!), malo v stajci, malo jo starejša dva hecata, čez dan itak še veliko prespi, precej pa tudi pri mamici v naročju.
Kondicija? kaj je že to? Se mi zdi, da sem vsa mehka. zadnjič sem na aerobiki skoraj dušo spustila, me je prav peklo od pospešenega dihanja.:))
mmmammma, morava se nujno dobiti, da mi malo svetuješ glede vrta. saj sem ti že pravila. Kar se pa okrasnih rastlin tiče sem pa komot. Jih imam rada, ampak se mi ne da preveč ukvarjati z njimi, tako da jih izberem in dam nasaditi v eno vrtnarijo, potem pa že skrbim zanje. na vasi je itak tako, da stare mame vsak balkon malo “obdelajo”, je prav tekma katera ima lepšega.:)) Se pa s sosedo že nekaj let hecava, da bova med seboj zamenjali teglce, da bova vsaka svoj izbor na sosednjem balkonu občudovali, ker v svoj balkon bolj redko kdaj gledaš.:))
Jaz imam še vedno vse tri doma in po eni strani je kar fajn, da je tako turobno vreme, ker tudi starejša dva že dobri 2 uri spita.:)) mala pa že drugič v tem času.:) Ah, v bistvu mi je prav lepo in komot.
zdaj grem pa še jaz malo kavč popeglat.
lep vikend
Tudi mi bomo letos urejali okolico pred hišo (zasadili živo ograjo, razne gredice, posejali travo), no vsaj upam da mož ne bo prezaposlen kajti kovačeva kobila je vedno bosa.
Surfinije pa se začnejo prodajati po 15. aprilu ampak ven jih je najbolje dati ko minejo tisti ledeni možje da jih slučajno mraz nebi vničil, oz. če so v zavetni legi jih lahko date prej na okno.
Zato da pa surfinije niso bile široke pa je verjetno kriva sorta ki je šla bolj v dolžino in manj v širino.
Danes pa je bil deževen dan, sva že preizkusila prevleko za dež.
Ojla!
Joj,kako čudovito vreme imamo,kajne!
Čakam,da se žabica zbudi,potem pa gremo na dolg sprehod.
Dopoldan smo šli kupit voziček marelo,da ga bom lahko dala v svoj majhen avto,za po centrih,pa tko malo…
Sedaj nisva šli še nikamor sami,saj našega Quinny-ja nikakor ne morem spravit v svoj avto.
Kupili smo voziček Romer Yanis. Se mi zdi res v redu,ker ga lahko spustiš do ležečega dela,pa vizualno je tudi zelo lep.
Pa še na znižanju smo ga dobili.
Smo pa gledali tudi avtosedeže;po vsej vrjetnosti bomo kupili Maxi Cossi,imajo še vedno 20°znižane v BC.
Tima,vaš korenjak je pa že fulll velik.
mmmamma,naša ima od igračk rada didaktično knjigico ter plišasto ropotuljico Simba baby. Na ti dve igrači je čustveno navezana ;)))).
In pa na medvedka,ki ga ima za spančkat,je v bistvu medvedek odeica. Ga res stisne k sebi,ko jo dam v posteljico.Je tko luštna za pogledat ;)))).
Sva ji pa sedaj kupila mehke kocke,ki jo tudi zelo zanimajo.
Pa neka zvezdica z melodijo (taka,kjer potegneš štrikec) je udi zelo aktualna ;vendar le takrat,ko je zaspana.
Ostale igrače pa jo niti ne zanimajo,čeprav jih ima na tone.
Sem ji pa zadnjič pokazala eno full veliko punčko,ki jo ima nečakinja in Hana se je tolk smejala in jo cukala za lase;po mojem je mislila,da je živa :))))).
Mmmamma,hvala za nasvet glede kreme.Sem šele zdaj prebrala neželene učinke in imašp prv,ta krema lahko bolj škodi kot koristi,zato jo ne uporabljam več.
Bom ostale pokomentirala naslednič,ker moram še par malenkosti naredit,da potem lahko gremo ven.
Lep dan vam želim!!!!
čer 🙂
Mi pa smo danes na polno izkoristili prelep dan…obiskali smo nečakinjo in jih prepričali da gremo skupaj na morje 🙂 Bilo je prelepo…čist mal je pihalo, ful je blo toplo, sončno…uglavnem…vrnili so se mi vsi spomini na moje študentske dneve na obali :))) Bil je res lep dan za sprehode ob morju 🙂
No, jutri pa šibnemo v ZOO :)) mormo izkoristit lepo vreme in letno karto :))))
Tima, ja vaš Tit je pa res veliiiiiiiiiiiiik fant :))) Še mal, pa boste lahko zamenjal lupinco za avtosedež 🙂 No, vi ste tut urin dali…ma bom prav vprašala našo pediatrinjo zakaj pri nas tega ni blo treba…
Tija-Taja, zakaj pa z možem ne zamenjata avta? Moj avtek je tut majhen, ampak je dovolj velik, da se mož vozi z njim v službo…meni prav pride enoprostorec…sicer gre voziček tut v moj avto…če dam vsa 3 kolesa dol…ampak je res bolj enostavno tko kot je 🙂
Sm pa tut jst že gledala za marele…za kasneje, ko bo večja…ampak men so marele tko grde…res mi niso všeč…mi je pa lep novi Quinny Senzz…bi ga imela za marelo…samo je predrag! Tko da sm šla že v lov za cenami..na netu sm ga že našla mal ceneje…sej bom izbrskala…samo čas rabim :)))
Daniela, hvala za nasvet glede rožic 🙂 Bom upoštevala glede ledenih mož…in kumi čakam da začnem :)))
Toliko od mene…
Lep večer!