Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Mamice avgustovčkov 2009

Mamice avgustovčkov 2009

Pozdravljene!

Upam, da ste lepo preživel ta topel, sončen vikend:))

Glede pregleda pri 6.mesecih; mi smo dali urin in kri!! Zgleda, da imajo res vsak svojo doktrino tile dohtarji; soseda je v istem zd, pri drugi zdravnici pa je dala samo urin!

Vidim, da ste vse tudi malo cvetličarke;)) Zdej sem se pa še jaz začela zanimat, kaj bi lepo izgledalo na balkonu:))bom premislila…

Ah, moram že zaključit, me srček kliče. saj se tako ali tako ta teden vidimo pa si takrat več povemo:)

Lep večer vsem

Dober večer!

Pa je konec vikenda, ane…joj gredo hitro lepi dnevi mimo…

Punce, vidim da se dobite ta teden…spijte še kavico za mene…se vam pridružim ko bom lahko 🙂

misa24, res bo lep balkon ko bodo rožice gor…sej so hitro posajene :))

Kje pa se ostale skrivate? Spet je zatišje na forumu…pa že tko dobr smo začele…kot v nosečnosti 🙂

papa**

Evo, jaz sem nazaj… Je bil res pester vikend. Pa danes bo zgleda spet sonček, tako, da ga bova šle od blizu pogledat…
Tima, tale tvoj je pa res dolgin! Se meni zdi moja ogromna, pa ima eno kilo več kot tvoj, Tim je pa še dva cm daljhši… Tko, da bo očitno košarkaš…

Drugače se pa ukvarjamo pri nas z eno precej manj luštno stvarjo – mojemu očetu so odkrili precej veliko senco na pljučih in so ga kar poslali na Golnik. Tako, da sem precej razpeta med moje doma in očeta. Glede na položaj sence ni kaj dobrih izgledov, tako da me zelo skrbi. Kakšna dobra misel bo super! Že vnaprej hvala!

Kako bo s srečanjem? Jutri? Same time, same place? Ali bomo kaj drugega? Čolnarna je tudi super. Jaz prav dolga verjetno ne bom, ker je veliko možnosti, da bom šla k očetu. Se morava še s sestro zmenit. Da se malo “pošihtava”.

Puppa, jaz bi surfinije poleg tega, kar si že delala sama, še malo vršičkala. To pomeni, da jim takoj, ko se ti doma vrastejo, poščipaš vršičke. Tako se še bolj razvejijo. Res pa je, da ne moreš vedet katero sorto si kupila. Ampak z vršičkanjem se da veliko naredit! Drugače je pa Daniela že vse povedala.
Meni ja pa na balkonu(!), ko sem bila prepročana, da je itak vse pozeblo, zdaj začel na veliko cvetet rožmarin… Ne morem verjet!

Jaz tudi razmišljam o šprtnem vozičku. Predvsem hočem imeti nakaj manjšega, kot imam sedaj. Ogledanega imam Pliko Switch. Meni je pomembno tudi to, da se da sedež obrnit, da gleda proti meni in da se ga da čisto poležat. Sem dobila za darilo ob rojstvu en kup bonov za Baby Center pa jih bom po moje kar nekaj porabila za tole, ostale pa za avtosedež.
Ali je katera našla še kak voziček, ki ustreza mojim željam?

Puppa, vi pa kar v živalca? Je Ava že kaj porajtala živali? Mi imamo doma hrčke roborovski in jih gleda cele ure.

Nič, grem! Danes imam strašne plane! Mogoče se še kaj na hitro oglasim. Uživajte na sončku!

Mammma, mi je bilo kar hudo, ko sem prebrala tvoj post. Prineslo je spomine na očeta, ki se je boril s pljučnim rakom. Držim pesti, da je lisa benigna in da bodo na Golniku lepo poskrbeli za tvojega očeta. našega niso niti hoteli vzeti!!
Potrebovali boste veliko moči in zaupanja, predvsem pa vednost, da je zdaj on pred vsemi. Mi smo se podali tudi v alternativo; kolikor pa tebe poznam, boš pa sploh zato, kajne!
Poročaj, kako je! Srečno!!!

Misa, mi lahko na mail pošlješ kontakt? Bi te rada ene par stvari vprašala. Mail sem napisala ene deset dni nazaj za Emico, pa te prosim, če ga poiščeš, ker ga ne bi rada kar naprej tukaj gor objavljala. Najlepša hvala!

evo naju s sprehoda. Končno sonce, končno se da kam priti in upam, da bom kmalu lahko napisala, da končno spet malo več spimo. Naša bi na 2 uri jedla.:(( Ampak gostega pa ravno ne.:(
mmmammma – midve sva o tvojem očetu že govorili. Držim pesti, da se vse dobro izteče!
Tima mi je poslala sms glede srečanja. Ali sedaj velja ali ne? Koliko vas je sploh zainteresiranih. Jaz sama bi se srečanja na istem mestu kot zadnjič težje udeležila, ker moram na drugem koncu Lj. nabaviti, potem imava pa z malo še posvetovalnico. Glede na to, da smo vse nekaj leteče in polne planov, bi lahko prestavile na kakšen drug dan?
lpm

Pa še par besed od mene….zadnje dni sem bolj malo na računalniku oziroma bolj na hitro…

Mmmmammma,pošiljam pozitivne misli,da se bo dobro izteklo…da bodo preiskave pokazale pozitivno pot,držim pesti!
In še enkrat hvala za tvojo prijaznost…

Končno sonce in prav fajn je,tako paše…sem se kar malo prebudila.Zdaj pa že jaz komaj čakam pomlad,čeprav bo baje spet malo slabše vreme,ampak je pa blizu,blizu…

Jaz sicer nisem dobila nič glede srečanja,tako ne vem,ali drži ali ne,nisem niti sigurna,če bom lahko prišla…tudi če prestavimo,bo ok,če pa velja,se pa potrudim,da prideva.MajaB,lahko se zmenimo na tistem koncu,kjer imaš opravke…

Naša punca je poskusila korenček,ji je bil kar všeč,čeprav ga še precej potisne ven z jezičkom,zato sem mislila,če bi še malo počakala…ampak saj dobi res toliko,da malo okusi.V četrtek imava pregled,pa bomo videli,kako napredujemo.

No,za danes toliko od mene,imam še kar precej za narediti doma,saj sem zadnje dni bolj leteča in stvari stojijo.

Lepo se imejte,
Mmmmammma,res upam,da bo s tvojim očetom dobro.

Na hitro se oglašam….

Tashi78,nisi edina,tud sama bolj redko sem gor zaidem;-)
A,ko sem prebrala o tvojem očetu, mmmmammma,me je kr stisnilo. Res upam,da se vse srečno izide in to me je tudi vzpodbudilo,da sm se odločila,da napišem par besed,pa čeprav predvsem tebi,saj vem,da rabiš vzpodbudne besede. Tud očeta mojega partnerja je doletela podobna zgodba,a o tem ne bi tule gor. Vsekakor pa ti pošiljam pozitivne misli,predvsem pa tvojemu očetu!!!!
Sama sm drugače še kr hudo prehlajena,tko da sm izpustila današnji sončni sprehod.

Bom zaključila,ker je še potrebno zrihtat najmlajšo,pol grem kr počivat.

Aja,Daniela,še tule gor čestitke za osebni praznik ;-)))) Upam,da lepo praznuješ v družbi svojih….

Nočko**

Mmmamma držim pesti za tvojega očeta da se bo izteklo kot se mora – se pravi da bo vse vredu. Ne smeš obupati in razmišljaj pozitivno.

pozdravček še od mene….

mmammma tudi jaz sem z mislimi s tabo in verjamem da se bo vse uredilo kot se mora 🙂 nisem še bila v taki situaciji…ampak vem da je težko in mi smo s tabo. Ko pa rabiš pogovor pa se kar oglasi.

No, naj povem, da je naša gospodična ena mala prefrigana deklica…zakaj pa bi jedla sadje, če mami ne vztraja. In ker vztrajam, je celo brez problema začela odpirat usta in popapca cel obrok 🙂 dons ko jo je moja mami hranila, ji ni uspelo niti eno žlico dat v usta :))) hahahahaha…so že tapravi vragci postali 🙂 No, ampak jaz se ne dam….sm bolj trmasta kot mala 🙂

tashi, res so lepi dnevi 🙂 je pa baje sneg napovedan…pa upam da kje višje v hribih…pri nas je tok fajn, ker je ves sneg skopnel 🙂

Mamice, naredite si lep večer 🙂

mmmmamma,upam,da bo z očetom vse v redu,da se čimprej pozdravi ter da ni nič hujšega.
Držim pesti in sem v mislih z vami!

dober večer 🙂

ja, danes sem res kontaktirala MajoB, ker nisem vedela ali srečanje je ali ni ( ker je mmmammma napisala same time same place, pa sem mislila, da je že dogovorjeno 😉 )…tko da….meni bi tud bolj pasalo kdaj drugič…

mmmammma; verjamem in vem le eno stvar, da je v takih trenutkih pomembno le eno: verjeti v dobro in misliti pozitivno, ne glede na “težnost” težav, skrbi,… mogoče se ti bo zdelo, da ne sovpada v tale kontekst, ampak verjemi….mogoče je ravno zdaj idealen čas, da prelistaš knjigo skrivnost…* – boš našla v njej ravno to, kar iščeš…v kar morda dvomiš…ali se bojiš. jaz bom mislila nate in ti pošiljam en veeeeeelik objem. in jaz vedno pravim: glavo pokonc – vse bo ok!**

kar se pa vozičkov tiče…si mislim da ravno ti, mmmammma, spraševala po peg perego / pilko switch. no, mi ga imamo in sem zelo zadovoljna – ravno zdaj pride zelo prav, ko še ne sedi in je pač že prerastel košaro, da ga lahko gledam…in njemu je zdaj tako čisto super. skratka, bi se še enkrat isto odločila!

mi imamo tudi polno igrač…najraje ima medvedka iz blaga ( ker sama plišastih igrač res ne maram…se izogibam nabavi le-teh in tudi vsi domači in prijatelji vedo, da tega naj ne prinašajo ( no, sem grdo tole napisala, ampak zdajle se lepšega stavka res ne spomnim – ne mislim pa NIČ slabega!!! )…in zato nimamo plišastih igrač…razen ene 3, ki mu visijo in jih ne doseže za v usta. drugače pa imamo veliko lesenih igrač ( brez ostrih robov ) in živalic iz blaga. pa polno nekih kock od fisher price, ki imajo 100 različnih funkcij :)))))))))

mi je pa naš mali noro smešen…zdaj že ene 3-4 tedne na previjalni ali pa, ko je v postelji počne isto stvar: če ima v bližini karkoli “mehkega”, recimo plenico, svoje žabe, med tem ko ga previjam, ali pa kakšno drugo oblačilo…si VEDNO, ampak res vedno – brez izjeme meče čez oči…in potem si povleče dol z obraza….pa spet si vrže čez oči…in potem spet dol….in nato počaka, in te gleda v smislu, da mu ti vržeš plenico na obraz…in če tega ne nardiš…potem sam ponovi vajo, heheheee, norooo fajn in za znoret smešno…ker, ko si vrže pač eno stvar čez oči, potem se čist umiri za par sekund in čaka…da mu ti potegneš dol…če ne si jo pa sam :)))))))))))
smešno, hecno :))))))))

no, za danes bom zaključila…itak sem se spet precej razpisala

vse ostale, ki jih nisem komentirala ( tashi78, puppa, misa24, …..) želim vam lep večer….pa veeelik se smejte******* :)))))))))))

LAHKO NOČ!

Drage moje pozdravljene!

No, da se vam javim z novicami. Najprej – očetu so zaenkrat diagnosticirali TBC. Po svoje smo se kar malo oddahnili, čeprav ga danes čaka še bronhoskopija, ko mu bodo odščipnili košček pljuč, da preverijo, če je slučajno prisotno tudi rakavo tkivo. (Misa, nič ne imej slabe vesti, ker si ti prva napisala besedo rak. To pač je realnost na katero se ob takih simptomih sigurno najprej pomisli. – Za vse ostale – z Miso sva se pogovarjali o tem preko privat maila in se mi je zaradi tega opravičevala.)
Je pa zanimivo, ker nikoli v življenju ni kadil in sploh je živel tako zdravo življenje v naravi ob naravni hrani… Tuberkuloza ga pa verjetno spremlja že iz otroštva in očitno je v mirujočem stanju, je pa v tej zimi dvakrat izkašljal krvavo. Vsekakor bo verjetno lep čas v bolnici na hudih dozah AB. Glede na to, da je poln načrtov kaj in kako bo počel to pomlad na vrtu (to je njegova ljubezen), ga bo tole kar potrlo. Letos maja bo dopolnil 77 let in je zelo fit za svoja leta. Sploh v glavi je čisto mladosten.
Imela sem načrte, kako bova hodili s tamalo k njemu, zdaj pa kar ne upam dokler se malo ne izjasni zadeva glede kužnosti. Očitno bom morala hodit na obiske bolj zvečer brez Polone.

No, toliko o tem. Ko bo kaj novega vas obvestim, obljubim pa da ne bom preveč morila s tem. Mi pa veliko pomeni, da lahko o teh zadevah govorim. Kar lažje mi je. Hvala vam za podporo in razumevanje!

Tima, medve bi se pa res dobro razumeli glede igrač. Jaz pliša ne prenesem. Sploh pa ne za v usta, ker se mi zdi pravo leglo svinjarije. Tudi pri nas je glavni material les. Moj mož ima namreč življenjske sanje, da bo nekoč delal lesene igrače. In to ne štance, ampak unikate. Z veliko oblikovanja in ročnega dela. Za druge se to niti ne splača, ker pride predrago, za najine otroke se pa kar potrudi in je izdelal že kar nekaj čudovitih kosov.
Drugače pa sem jaz absolutna privrženka naravnih materialov in tudi sama sešijem kar nekaj igrač. Predvsem iz volnenega filca, polnjenega z naravno volno in iz svile. Pa da ne boste mislili, da nimamo čisto nobene plastike. Nekaj je vseeno je!

Aja, moram povedati še nekaj – naša pupika je dvignila trebušček iz tal. Ampak seveda ne tako, kot večina ostalih dojenčkov, ki se spravi na kolena! Ne, ona da stopalca pravokotno na golen in “stoji” na špičkah stopal, pa na rokah in se krega, ker v tisti pozi pa res težko greš kamorkoli. Joj, tile moji otroci so res ene slike… Če se samo spomnim tastarejše – veste kako si je ona grizla nožni palček v taki starosti? Nogo si je dala na stran in jo od zunanje strani boka zavila k ustom… Nekaj ljudi je skoraj kap, ko so jo videli v tisti pozi… Ali pa npr. igranje flavte skozi nos… jao, jao…

Zdaj pa takole – glede na to, da ste se za danes skisale (ali pa jaz česa ne vem), računajte absolutno za danes teden. Jaz imam v nedeljo RD in NIMATE IZGOVORA!!!!!!!!! Ena kavica, čaj ali sok nam ne uide!!!!!

Bodite fajn!

Dobro jutro,
Tima, a veš da naša čist isto počne.:)) Ob tem zadrži samo in krili z rokami, si potegne dol in se reži.:)) Ma si še tako utrujen lahko pa zamorjen, ampak te ti cukri vedno znova nasmejijo.Naša npr. zadnje čase res slabo spi, pa jo ponoči “kregam”, da naj že zaspi, neha težit, naj ne bo sitna,….da sem včasih že sama nase jezna kako lahko taki mali kepci rečem, naj ne teži…ampak sem tako zbita, ko že 50ič vstanem.:( Zjutraj me pa pogleda s tistimi svojimi očki, pomaha s svojo pahljačo od trepalnic in se mi smeji. Itak da se vsakič znova stopim.:))
Naša mala je taka gurmanka, da če je posebej zanjo skuhan korenček npr. se zmrduje, pluva ven,ker je seveda samo zelenjava in voda…če pa je za njo pripravljeno iz juhe bo pa odpirala usta. Sicer da ne bo pomote, ne govorim o nevemkakšnih količinah. Zmagamo, če ji spravim 5 žličk.
Počasi že razmišljam kako bomo otroke razporedili po sobah in mislim, da jo bom dala v roku enega meseca k starejšemu v sobo, ker mali ful trdno spi. Ko bo ona približno njegovih let, pa se bova z možem preselila v nadstropje nižje in bodo imeli otroci svoje spalnice v svojem nadstropju. Jo imam na sumu, da se prebuja tudi zato, ker spi z nama v sobi in se predrami, ko jaz pridem v spalnico, ko mož pride v spalnico, ko mož slučajno zasmrči, ko pridem z wc-ja, pa ker je še na moji strani, me po mojem tudi vonja. Mali pa spi, spat gre 2 uri za njo, gre mogoče vmes enkrat na wc in to je to. Tudi če bi se jokala, se ne bo zbudil. Ta je fenomen. Ko je bil malo starejši od naših pikic sedaj, sva bila v mestu in je zaspal v vozičku. Mimo njega je dober meter stran peljal rešilec s prižgano sireno, pa niti trznil ni.
Zdajle kuham koromačevo juho s korenčkom, da bova po nakupih imeli takoj pripravljen obrok. Bom poročala, če je kaj pojedla. Popoldne imava pa pregled in po mojem cepljenje in vso proceduro z urinom.:))) Upam da uspemo, ne bi se rada matrala kot mmmammmma.:)) Aja, pa da povem še to. Mi smo sedaj imeli otroka 1 leto na dieti, kjer smo mu omejevali sladkarije (zaradi holesterola). Iz 5,3 je padlo na 5,2 in mora biti na dieti še naprej. Če samo pomislim kolikokrat sva se ksregala zaradi sladkarij, koliko solz je preteklo, koliko slabe volje, cepetanja in moje slabe vesti,…na koncu pa eno tako piškavo izboljšanje. Ma klinc gleda vse skupaj. Bi najraje mu vsak dan dajala Lino za večerjo, pa da vidim, če bo sploh kaj razlike.:)))) Pa tako pazim, da dobim eko zelenjavo, dobim domače, zdravo, nemastno, ribe, malo sadja (ne sme zaradi sladkorja), omejujem sladkarije,…in na koncu ima 6 letnik holesterol, mož, ki ima pa kar nekaj kil preveč (da o sebi ne govorim), pa zdrav kot riba, o holesterolu niti sledu. Vedno bolj razmišljam, da mogoče pa je nekaj na tam, kar mi je rekla ena prijateljica, da je nekje brala, da hrana nima veze s holesterolom.
No, da ne zamorim čist. Lepo se imejte! Naslednji teden pa bi se mogoče res lahko dobile, samo dajmo se kakšen dan prej fiksno dogovoriti.
lp,
Maja

mmmammma – sva istočasno pisali.:) Pa še nekaj istih stvari.
Saj ne vem kaj naj rečem za tvojega očeta. Po eni strani dobro, po drugi pa spet ne. kakorkoli, mu želim, da bi se čimprej vrnil na vrt.
Evo, jaz sem tudi pisala o zdravi hrani. Mislim, da je Lino rešitev za vse. :)))
Pliš – še ena, ki ga ne mara, ne prenese in ga noče videti.:)) Moj najstarešji ima od Dubaja dalje prvo plišasto zadevo Tigra. Vprašanje kako dolgo bo aktualen. Srednji ne mara plišastih niti kakorkoli kosmatih igrač, ker se tudi boji vseh psov, mačk in vsega kosmatega (je na voziček, ko je bil star 8 mesecev skočil pes in od takrat ga ne prepričam, da bi kakšno žival pobožal). V kakšnem kotu omare se svaljka kje kakšna plišasta zadeva, ker smo jo pobasali takoj, ko so obiski odšli.:))) Saj kakšne stvari so luštne, bi jo komu podarila, pa imam občutek, da če je meni to odvratno, ne morem komu tega dati, da bi pa darilo kar direkt v smeti vrgla, mi pa nekako ni….čeprav na koncu se bo zgodilo točno to.:))

Pozdravljene punce!

Se kar nekaj časa nisem oglasila, pa tudi prebrala sem vas le na hitro…spanec imamo skrčen na minimum, sploh podnevi in potem res težko karkoli drugega počnem.

Mmmmammma – to so težke stvari, vse kar ti lahko rečem je, da ostanite močni!

Drugače pa smo mi skoraj stari 6 m in smo danes dobili tretjo pikico in smo spili zadnjo dozo rotavirusa. Naš fant je velik 73 cm in tehta 9300 g. Precej velik dečko:))). Je pa zanimivo kako se stroka resnično razlikuje – mi smo dan prej dali vodo in kri, danes so nas pričakali rezultati pri pediatrinji. Glede hrane je rekla, da lahko začnemo z vsem (zanimivo, tudi gluten bi lahko že od 4 m dalje), le beljak in ribe naj počakajo…

Toliko, imam en kup stvari za narest in imam občutek, da mi spet ne bo uspelo…

Uživajte in ja, HOČEM SONCE…HOČEM POMLAD:)))))!

dober večer :))

binabiba, pozdravček :)) ja, očitno se stroka zelo razlikuje okol vseh pregledov za naše otročičke…kar je zelo čudno…sploh za 1.leto življenja…mogli bi imeti vsi enake kriterije in temu strogo slediti. Očitno smo mi edini ki nismo dali urina 🙁 sej ne vem…al je to dobro al ne??

Jaz pa sem imela danes takoooooooo lepo dan :)) bilo je ful toplo, sonček je bil do večera in na obisku sem imela prijateljice :))))) Smo po dolgem času počvekale, kar se je nabralo v parih mesecih :)) sej veste…ko se ženske najdemo, gre prehitro čas mimo!

Aja…nekaj sem zasledila na našem čveku…al se samo meni zdi…al se res kar za brezveze “opravičujemo”, če smo s kakšno v privat kontaktu? Mal smešno se mi zdi, da katera omeni da so se slišale in seveda potem sledi kot neko opravičilo zakaj in kako…da ja ne bo kdo zameru (????). No, mogoče se motim…samo ko berem, pa zasledim stavek, mi je mal smešno vse skupi 🙂

Ja, tut jst čakam pomlad…sej je blizu :))

čau bau**

Dobro jutro…

kako ste kaj?

Puppa,je pasalo včeraj,a ne?Malo odklopa vedno prav pride,a ne?

No,naša punca se pa že tretjo noč zapored zbudi ob 0,30h in potem okoli 5h…me je razvadila,ko je prespala celo noč in sem zdaj kar utrujena. Danes ji bom dala kolerabo,korenček je kar pridno papala…no,veliko ga je pristalo zunaj ust,ampak jih je pa z nasmehom odpirala.Je tok luškana,ko se uči jesti:)
Jutri imava pregled,pa vam poročam kako bo.

Binabiba,je pa res prav fant:)Zobki se še niso pokazali?Upam,da se ti res kmalu uspe kaj naspati…

Mmmmammma,upam,da se bo tvoj oče kmalu pozdravil in začel naprej uživati v trenutkih,ki jih ima rad.
Polona je pa faca,a ne?Je posebna punca,ni kej…naša se pa dvigne na kolena,se matra,da se pomakne naprej,pa ji še čisto ne uspe…včeraj,ko sem bila z njo na tleh,je pogruntala,da se lahko premakne,če se me prime in potegne naprej…je re luškana!Če pa ne more doseči igrače,se pa itak začne jeziti.

MajaB,ja tole s holesterolom je pa res zoprno…verjetno pri tvojem sinu res ni povezano s hrano glede na starost in dejstvo,da si pazila,kaj je.Ampak res zoprno…kaj pa pravijo zdravniki?

Tima,tebe pa tvoj fant res zna zabavati…ti ni dolgčas,ne?Pa spet si me nasmejala s pisanjem:)))Tako kot znaš…

No,upam,da nam drug teden uspe sestaviti srečanje…

Jaz se grem počasi zrihtat,preden se tamala zbudi,grem potem na masažo in tamala zraven…moram hoditi tedensko,da moj križ funkcionira z manj bolečinami…

Naredite si lep dan…

čao,
No, najprej da povem, da je včeraj tiste koromačeve juhe celo uspela pojesti/izpljuniti cca 50 ml. Velik napredek.:)) Ampak očitno mora biti vsaj malo začinjeno, da ji gre v rito.:) na pregledu sva dali kri in dobili vrečko za urin, tako da naju ta podvig še čaka.:( je pa naša mala res mala. Ima 65 cm in 6840g. Pismo, če pomislim na kilažo nekaterih vaših korenjakov…
Drugače pa je njeno nespanje že preseglo vse meje dobrega okusa in zdrave pameti.:))) Zbuja se na manj kot 1 uro!!! Torej, jaz nisme več pri zdravi pameti, ker mi je vstajanje avtomatizem in sploh ne vem več kolikokrat na noč vstanem. Med dojenjem zaspim in se zbudim, ko je čas za naslednje dojenje, jo prestavim v njeno posteljo in tako znova in znova. Me je v prvih mesecih totalno razvadila.:(
Torej srečanje v naslednjem tednu, dajmo se dogovoriti kdaj in kje, da ne bomo zadnji dan spraševale ali velja ali ne. Aja, puppa, jaz nisem zasledila, da bi se katera opravičevala zaradi privat stikov, mogoče pa res ne preberem dovolj podrobno.
Imejte se lepo kljub bolj kislemu dnevu,
lpm

Ojla, punce!

Meni se prav smilite vse, ki se matrate z nočnimi ptičkami… Mi namreč spet kar dobro spimo! Jaz sem bila včeraj z dvema otrokoma pri zobarju in mi je tamala v avtu ob 19h zaspala. Potem se je zbudila ob 21h, se fajn najedla in dremuckala danes do 5h. Spet jedla, pa do 7.30 spala. Kolk je fajn spat! Saj bo, Maja, Tashi…
Če se ne motim samo še Ava razvaja puppo:))))))))))))))) No, upam, da tako ostane, Puppa!

Puppa, verjetno si z opravičevanjem mislila mene in Miso. Jaz sem hotla samo tako povedat, da bi še druge razumele, se mi pa ni dalo še na moj mail. Miso sem želela pa vseeno potolažit… Seveda pa se nobeni ni treba opravičevat, da ima tudi privat stike. Saj je prav tako!

Jaz sem za v torek, 9.3., že naročila lepo vreme. Zdaj čakam samo še predloge kam in kdaj. Izgovorov ni!

Maja, danes ne bo kisel dan! Jaz skoz pojem “sijaj, sijaj sončece”… Hočem ven!

Uživajte!

New Report

Close