labradorec
Joj, kako rada zajebavaš ! Vem kakšna je tema, ampak tako ali tako potem ti ( linchaich ) in Yo malo obrnete temo in nato zajebavate druge. Tema : Stef je povprašal po informacijah o pasmi labradorec, a potem je ena od vaju spremenila temo v zvezi z pesjaki in labradorci! In ker vama gre to na živce, nista morali spustiti te kosti.
DO ZDAJ SEM SE NA TALE FORUM OGLASILA 2-KRAT. DANES IN ENKRAT PREJ. PA SE NE BOM NIKOLI VEČ. PA TUDI BRATI GA BOM NEHALA, KER JE, MILO REČENO, PRIMITIVEN. PA NE SAMO TALE, AMPAK SKORAJ VSE TEME NA TEMLE MED.OVER.NET. PA NE ZARADI TEM, PAČ PA ZARADI NENEHNEGA NAPADANJA DRUGAČE MISLEČIH. MALO TOLERANCE IN ŠIRŠEGA POGLEDA NA VSE SKUPAJ NE BI NIKOMUR ŠKODILO, DA PA IMA VSAK SVOJ PRAV JE PA TUDI RES. TAKO DA LEPO UŽIVAJTE V SVOJEM “PRAV”, JAZ BOM PA V ŽIVLJENJU ŠE NAPREJ DELALA TAKO KOT SE MENI ZDI PRAV, BREZ JAVLJANJ NA FORUM IN BEDASTIH ODGOVOROV NA TA JAVLJANJA. ŠKODA JE BITI OBKROŽEN Z VSO TOLE NEGATIVNO ENERGIJO, KI JO NEKATERI ODDAJATE – GREM RAJŠE Z MOJIM LABRADORCEM NA SPREHOD PO SONČKU. BO OBEMA BOLJ KORISTILO.
PA SREČNO VSEM.
KATARINA
Lili, PROSIM, preberi celo temo! Ti praviš, da je pes v pesjaku cca 7 ur dnevno, hkrati ti je normalno, ko nekateri pišejo, da pes ŽIVI v pesjaku, konkretno Katarina, da se s psom ukvarjajo 4 ure dnevno… Se torej primerjaš s takimi in zakaj, če praviš, da pri vas ni tako?
Yo
Ja me.
Potem pri vas izgleda takole:
Ob polnoči ga zaprete v pesjak, ob sedmih zjutraj ga pa spustite, če sem prav izračunala?!
Pa tako veliko hišo imate, pa ga ne morete imeti (vsaj ponoči) notri. Me je kar groza.
Jaz nič ne rečem, da mojim dvema ne bi bilo bolje, če bi imele vrt. Sem pa 100 % da raje izbereta življenje v stanovanju in brez vrta, kot pa prenočevanju v pesjaku in vrt.
Z njima sem na dan zunaj najmanj 3 ure – če je dež, drugače pa zjutraj, celo popoldne in še pozno zvečer, tako da komaj čakata kdaj pridemo domov, da se spočijeta in da svoji ritki pogrejeta v postelji.
Veš kaj me še zanima! Ali imate še katero drugo žival – RESNO?
U.