Najdi forum

Še vedno nisem dobila odgovora na vprašanje: Zakaj imate pse, če niste pripravljeni živeti z njimi?

Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Tudi mene zanima enako!

U.

Lp, U.

Vi ne znate brat ! Že stokrat sem napisala, da je bila moja psička vesela in pogledala em jo v oči velikokrat in ni bila žalostna ! In že 100 – ič, moja psička ni bila zaprta za ” rešetkam” , ampak ta prostor je bil le kot rezidenca !

Orka!

Mi govorimo o življenju psa v pesjaku!

Ne, vem, zakaj potem pišeš pod to temo, če nimaš pojma. Sorry

U.

VPRAŠANJE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Lp, U.

Joj, kako rada zajebavaš ! Vem kakšna je tema, ampak tako ali tako potem ti ( linchaich ) in Yo malo obrnete temo in nato zajebavate druge. Tema : Stef je povprašal po informacijah o pasmi labradorec, a potem je ena od vaju spremenila temo v zvezi z pesjaki in labradorci! In ker vama gre to na živce, nista morali spustiti te kosti.

NE, gospod stef pod drugo temo kupuje pesjak in uto za labradorca!

Ja, vse je treba prebrat!!!

Lp, U.

Ti nimaš pojma, saj ti imaš pse notri ! Karkoli bom napisala ti bom napisala linchaich, ti ne bo všeč. Adijo in ne napadaj vsakega, ki samo omeni pesjak, ker ti vidiš samo slabe strani, ko slišiš besedo pesjak.

Orka!

Zgoraj je še eno moje sporočilo – v vednost!

Pa še nkrat vprašanje, ker ga verjetno še nisi prebrala:

Zakaj imate pse, če niste pripravljeni živeti z njimi?

Lp, U.

Lp, U.

Ja,samo njegov pesjak bo verjetno večji,kot tvoje stanovanje (20kvadretov)-ha ha ha!
In pes je pes…

Moje stanovanje ima 28m2 in eno kočo (pod mizo), posteljo, kabelsko televizijo (balkon) in polno ljudi (radio HIT), igrače, …

HA, HA, HA …. to je šele smešno! Kaj ima pa vaš – kočo in rešetke!!! HA, HA, HA, …

Lp, U.

NA VPRAŠANJE ŠE ZMERAJ NOBENEGA ODGOVORA!!!
Le zakaj!

Lp, U.

Še vedno čakam odgovore na vprašanje: Zakaj imate pse, če niste pripravljeni živeti z njimi?

Ja, pes je pes, kar pomeni tudi, da je KRDELNA žival. Kaj torej pomeni življenje psa v pesjaku, kjer je ločen od svojega krdela?

Yo

DO ZDAJ SEM SE NA TALE FORUM OGLASILA 2-KRAT. DANES IN ENKRAT PREJ. PA SE NE BOM NIKOLI VEČ. PA TUDI BRATI GA BOM NEHALA, KER JE, MILO REČENO, PRIMITIVEN. PA NE SAMO TALE, AMPAK SKORAJ VSE TEME NA TEMLE MED.OVER.NET. PA NE ZARADI TEM, PAČ PA ZARADI NENEHNEGA NAPADANJA DRUGAČE MISLEČIH. MALO TOLERANCE IN ŠIRŠEGA POGLEDA NA VSE SKUPAJ NE BI NIKOMUR ŠKODILO, DA PA IMA VSAK SVOJ PRAV JE PA TUDI RES. TAKO DA LEPO UŽIVAJTE V SVOJEM “PRAV”, JAZ BOM PA V ŽIVLJENJU ŠE NAPREJ DELALA TAKO KOT SE MENI ZDI PRAV, BREZ JAVLJANJ NA FORUM IN BEDASTIH ODGOVOROV NA TA JAVLJANJA. ŠKODA JE BITI OBKROŽEN Z VSO TOLE NEGATIVNO ENERGIJO, KI JO NEKATERI ODDAJATE – GREM RAJŠE Z MOJIM LABRADORCEM NA SPREHOD PO SONČKU. BO OBEMA BOLJ KORISTILO.

PA SREČNO VSEM.
KATARINA

Ja, Katarina, kar pojdi, da ne bo obdan z negativno energijo!!!

U.

Lp, U.

Za tiste, ki ne berete vsega:

Še vedno čakam odgovore na vprašanje: Zakaj imate pse, če niste pripravljeni živeti z njimi?

Ja, pes je pes, kar pomeni tudi, da je KRDELNA žival. Kaj torej pomeni življenje psa v pesjaku, kjer je ločen od svojega krdela?

Lp, U.

Madona, ste zablodili… Tudi jaz se odklapljam od tu.
m.

Ja Katarina ima prav,
samo napadanje, ker je človek omenil pesjak, se obnašate kot…
Imamo pse, smo pripravljeni živeti z njimi, zakaj bi bil tak kriminal, če je pes ponoči v dobro urejenem pesjaku pa ne vem…
Tudi jaz se umikam.

Aja mi imamo dvonadstropno hiško (samo 400kvadratov), parcela okrog hiše tam okoli 2000 kvadratov, pesjak z 15 kvadrati in psa, ki prebije v pejaku približno 7 ur na noč. Podnevi je pa spuščen, te še kaj zanima linchaich?

Lili, PROSIM, preberi celo temo! Ti praviš, da je pes v pesjaku cca 7 ur dnevno, hkrati ti je normalno, ko nekateri pišejo, da pes ŽIVI v pesjaku, konkretno Katarina, da se s psom ukvarjajo 4 ure dnevno… Se torej primerjaš s takimi in zakaj, če praviš, da pri vas ni tako?

Yo

Ja me.

Potem pri vas izgleda takole:

Ob polnoči ga zaprete v pesjak, ob sedmih zjutraj ga pa spustite, če sem prav izračunala?!
Pa tako veliko hišo imate, pa ga ne morete imeti (vsaj ponoči) notri. Me je kar groza.
Jaz nič ne rečem, da mojim dvema ne bi bilo bolje, če bi imele vrt. Sem pa 100 % da raje izbereta življenje v stanovanju in brez vrta, kot pa prenočevanju v pesjaku in vrt.
Z njima sem na dan zunaj najmanj 3 ure – če je dež, drugače pa zjutraj, celo popoldne in še pozno zvečer, tako da komaj čakata kdaj pridemo domov, da se spočijeta in da svoji ritki pogrejeta v postelji.

Veš kaj me še zanima! Ali imate še katero drugo žival – RESNO?

U.

Lp, U.

Ja imamo še 10 konjev. Točno tako kot si napisala od enajstih do šestih zjutraj je pes v pesjaku, potvoje verjetno mučim psa…

New Report

Close