koloidno srebro
Zdravo!
Tudi jaz lahko povem samo pozitivne izkušnje z koloidnim srebrom.
Oče je sladkorni bolnik in od kar poije KS zdravniki so zelo zadovoljni
z njegovimi rezultati-izvidi
mami je imela na nogah glivice in v dobrem mesecu so izginile,čeprav ga ni redno
uporabljala.Pred tem je pa kupovala v lekarnah vse sorte in ni nič pomagalo,pila antibiotike
in nič.
Jaz ga pa pijem preventivno in nisem nikoli prehlajena ali pa da bi se slabo počutila,
polna energije.
Jaz ga naročam pri ge. in sem zelo zadovoljna z ceno in kvaliteto,ker tam imajo kao
vse preverjeno v laboratorijju
vam dam številko pa lahko poskusite mogoče boste tudi vi zadovoljni 051633421
Spoštovani!
Moje izkušnje s koloidnim srebrom so sledeče:
– Na ustnici se mi je pojavil herpes, ki mi je po dveh dneh mazanja 3-5 x dnevo izginil. Prej sem nosil belo ustnico tudi do 10 dni.
– Mojemu sinku (5let) so se na ramenu pojavile neke vrste virusne bradavice, po 3 tednih mazanja 2-3x dnevno so popolnoma izginile. (imam fotodokumentirano ker sem bil malo skeptičen do KS.)
– Pod kožo na stegnu sem imel neko zatrdlino že kakih 15 let in sem si jo namazal 4 – 5 x (5 dni) popolnoma izginila.
– Žena je kakšen mesec zelo kašljala (suh kašelj) po 4-5 dneh pitja 3×1 žličko in gragranje v ustih) popolnoma prenehala kašljati.
Drugih izkušenj še nimam. Nabavil sem ga pri podjetju Zlata rezerva iz Celja. Ukvarjajo se tudi s prodajo pravega zlata in srebra. Cena se mi je zdela poštena in Koloidno srebro tudi. Cena za 1 liter stane 60€ plus 5 eur poštnina. imajo tudi manjše količine.200ml.
poslali so mi tudi navodila in informacije o KS.
http://www.zlata-rezerva.si/cenik.html
Lep pozdrav!
Upam da sem komu pomagal. Nick
Koloidno srebro mi pomaga pri prebavnih motnjah in bolečinah v črevesju. Zdravniki so mi predpisali jemanje antibiotikov Salofalk, zaradi znane nevarnosti teh močnih zdravil, sem rajši po posvetu z homepatom začel piti koloidno srebro. Če več kot leto ne jem sintetičnih antibiotikov in se počutim odlično, pijem pa 3x na dan to “čudežno vodo”.
Izbira na trgu je kar velika, jaz sem se odloči za Silverlabs (www.koloidno-srebro.info), kjer dobiš 1L za 45EUR + poštnina seveda. Menim, da imajo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.
Lp
P.S. Za telefonsko naročilo pokličite na 031 82 68 95.
Pozdravljeni,
najprej bi vas rad upozoril na mora biti koloidno srebro pripravljeno v mejah vseh meril in zdravniških priporočil.
Osebno uporabljan izdelke Silverex sam sem jih rudi preveril in jim najbolj zaupam. Imajo ugodno ceno in najboljšo kvaliteto kar trenutno sploh obstaja v Sloveniji.
Kar je najpomembnejše je njihove izdelke odobrila ameriška FDA organizija!!!
več si lahko preberete na http://www.silverex.si
Za razne nasvete jih lahko tudi pokličete.
Lep pozdrav vsem,
dr. Likovic
FDA je podkupljena s strani velikih korporacij in ji sploh ni za zaupati! Poleg vsega je pomagala pri preganjanju genijev( dr. Reich ipd.), zato nihče, ki ima vsaj malo znanja, s tako, fašistično administracijo nima oz. noče imeti opravka. FDA ne pozna etike, morale…le kapital pozna. Iz tega razloga dovoljuje promet z Aspartamom in celim kupom drugih STRUPOV! Žal.
Najbolje, kar lahko človek v sloveniji stori, je nakup Siver solution, ki mu nič, kar lahko s potrošniško mentaliteto zadojenim in nezadojenim slovenčekom nudijo ponudniki, ne seže niti do kolen!
Človeško telo lahko brez škode sprejme koloid, v katerem ne bi smelo biti srebra več, kot 14 ppm!!!
To naj vam bo vsem vodilo.:)
Koloidno srebro vrhunske kvalitete lahko kupite pri nas preko spleta tukaj:
KOLOIDNO SREBRO
Zanimiv članek o nanosrebru in koloidnem srebru:
http://www.zrss.si/dokumenti/zajavnost/KV_NEVARNE_PASTI_NANOTEHNOLOGIJE_7jun10.pdf
http://www.galenikafirst.freei.me/images/nanosrebro.pdf
Čez kako leto dve bodo že bolj znane posledice uživanja tega srebra. Kar malo me skrbi za otroke, ki jih starši s tem filajo, ne da bi se prej pozanimali.
Če bi šlo za kako zelo nevarno bolezen, kot je aids, seveda, bring it on, ampak da starši testirajo na lastnih otrocih nepreverjene snovi, in to zaradi bogega prehlada, je zaskrbljujoče, da ne rečem zločinsko.
V najmanj petisočletni praksi ayurvedske medicine, srebrna voda zavzema zelo pomembno mesto. Preventivno se jo lahko brez kakršnihkoli stranskih učinkov zaužije količina, ki jo predpisujejo tudi proizvajalci in priodajalci v evropi in ameriki.
Nano srebro je škodljivo izključno v primeru, če ni energetskoinformacijsko čisto, drgače pa nikakor!
Testiranja sploh ne vključujejo te komponente, ki pa je bistvena! Vse je strup in nič ni strup.
V kolikor so v mediju prisotni anioni in kationi, srebro tvori strupene spojine.
V kolikor je nanosrebro izdelano po kitajski recepturi, ki uporablja kot osnovo srebrov oksid in strupene kemikalije, dobimo to, o čemer najdemo podatke v obeh objavljenih linkih zgoraj.
Ni vse zlato, kar se sveti in ni vse strup, kot se to enostransko prikazuje in s tem namenoma straši ljudi.
David, pri bolečem grlu večkrat dnevno, cca. 5 krat in več, grgraj koloidno srebro. Nekaj ga tudi požvrkljaj v ustih ter popij. Jaz uporabljam znamko silverlab. Bolečina v grlu mine še isti dan, gnojne pikice, ki nakazujejo na gnojno angino pa izginejo v roku 2 dni. Pred uporabo koloidnega srebra sem imela non-stop angine, tudi po sedem na zimo. Vedno so me pitali z ospenom. Sedaj ko uporabljam koloidno srebro ne duha ne sluha o anginah že zadnjih 5 let!!
Na netu poišči Silverlab, mislim da je naslov koloidnosrebro.si, ne bo ti žal!
Srečno v boju z bolečim grlom,
LP, Breda
Priporočam lastnega proizvajalca!
danes sem ga dobil. 2,5mm 100 ml (za štiri člansko družino zagotovo zadosti)
Cena je 102€ z poštnino in z priloženima elektrodama narediš ca 750 l koloidnega srebra (ca 20ppm)
Torej: Narediš si ga sam, veš kakšno vodo si uporabil (v lekarni stane 1l destilirane vode ca 4€), je nabolj svež kot je lahko, prav tako sam osebno paziš, da ni v bližini električnih naprav.
Vsak si lahko sam preračuna koliko dejansko stane 1 dcl koloidnega srebra 25ppm.
pa lep pozdrav!
No, jaz ne bi priporočal, da vsak dela doma koloidno srebro, če nima osnovnega znanja kemije ali laboratorijske prakse. Pri izdelavi de lahko zgodi marsikaj.
Morda še nekaj o pojmih: koloidno srebro ni enako ionskem srebru, nano srebro pa je nateg – pojem, ki so si ga izmislili nekateri, da bolje prodajajo. Koloidno srebro pri elektrolizi itak nastaja v nano velikosti. Še večji nateg je promoviranje razmerja ionskega in koloidnega srebra. Prodajalci namreč propagirajo, naj bi bilo čimveč ionskega srebra v raztopini, kar je samo voda na njihov mlin. Hec je v tem, da dobro koloidno srebro z visoko koncentracijo postane po nekaj dneh rumeno, kar pri kupcih povzroči dvome o kvaliteti. Zato proizvajalci izdelajo raztopino, v kateri so pretežno srebrove soli, koloida je pa le 20-30%. Tako je volk sit in koza cela. Dobro koloidno srebro nad 30ppm bo po tednu dni postalo rahlo rumenkasto, če pa se zraven doda nitrat ali sulfat, pa ne.
Če kupite koloidno srebro po višji ceni ali iz tujine, ni garancije, da bo to bolj kakovostno. Nihče razen z laboratorijsko analizo ne more potrditi, koliko je srebra v raztopini, če manj pa koliko je zraven svinjarije. Tudi s PPM metrom se koncentracije ne da izmerit, ker je vedno nek delež srebra v ionski obliki; ravno ta delež daje višjo prevodnost.
Pri nakupu se splača pogledat tudi prodajalce, ki se ne razvrstijo na Google ali Najdi listi na prvi strani, ampak se pojavijo šele na drugi ali tretji strani. Cene za dobro robo so lahko lahko tudi trikrat nižje.