koliko imate otroškega dodatka?
mi lahko prosim poveš recept??
kaj ni nihče od vaju v službi??
ali ste pa romi?
mi2 z možem sva oba v službi,.. njegov neto je 620, moj neto je 800 eur,.. otroški dodatek pa 30,44 eur.
pa smo brez premoženja, le 2 revna avtomobila imamo..
320 EUR??????[/quote]
se prijaviš kot samohranilka in pustiš službo… to je to
Nihče se ne more prijavit kot samohranilka 🙂
če pa mislite da je za 320 e vredno pustit službo izvolite 🙂 Me zanima kako boste ta pametne preživele.
Jaz imam 2 otroka dobim nekaj čez 200 e otroškega. SEm brezposelna,partner dela. če bi imeli še enag bi imela enak otroški oz. še večji 🙂
vav za to ne rabim biti samohranilka kajne. Vse s egleda na prihodke
Dobi cirka 27 evrov OD, toliko je najnižji možni, nižjega ni.
Po dohodkih (plača plus pokojnina po očetu, skupaj dobrih tisoč evrov) padeta v razred, kjer je OD dobrih 27 evrov, štipendije pa ni. Ne vem, koliko prinese hiša, ker verjetno presegata normativ po kvadraturi za dve osebi, in kakšna je vrednost avta, potem se upošteva še drugo premoženje (prihranki in podobno).
Verjamem, da je s takšnim zneskom težko preživeti, obstajajo rešitve, sicer niso ravno prijetne (prodaja hiše – ker razen če ti ne nameravaš ostati v tej hiši, tudi ko boš zaposlena, bo ta hiša prej ali slej preveliko breme za mamo -, tvoje delo prek ŠS), ampak če se nočeš ali ne moreš vreči v to, potem je pač treba stisniti zobe in živeti s tem zneskom.