kje kupiti čeveljčke za dojenčka
prej sem morala na žalost odhiteti, pa nisem uspela pripisati…
izredno luštne otroške čeveljčke bizarnih cen najdeš tudi v trstu. v centru il giulia je trgovina pitarello (nima veze s tistim pitarellom v tori d’europa). večinoma so platneni z mehkim gumijastim podplatom, cene pa se (sitzer veliko tudi glede na obdobje ter razprodaje in nerazprodaje) gibljejo nekje med 4 do 15€. jaz sem moji mali kupila dvoje takih za 4€ in so bili super. tudi namesto copat v vrtcu (ne zna hoditi, in čevlje ter copate skorajda vednomer uniči, pa se mi potemtakem zdi brezveze kupovati drago obutev). perejo se super v pralnem stroju (tudi tisti omenjeni v prejšnjem postu), in ni mi jih žal, v primeru, da jih dejansko uniči (čeprav vseh omenjenih še ni uspela uničiti, kjub skrajno nizkim cenam. če koga izrecno zanima, lahko naredim tudi par slik). samo ne vem, če imajo tudi tako majčkene številke.
velikokrat pa se najde obutev, izjemno ugodnih cen, tudi v la scarpi. največ izbire, se mi je zmeraj zdelo, da imajo v spernovi v kopru, kdaj pa kdaj se najde kakšen model več tudi v supernovi v kranju. vendar tudi za te ne bi vedela, do koliko segajo najmanjše številke.
upam, da najdeš kaj, kar bo tebi in tvoji malčici odgovarjalo (v kakršnemkoli pogledu!).
🙂
Še enkrat ponavljam (glede lupinice)
Tega ne bom vzela kot “očitek”, ker svojemu otroku nimam namena škodovati, ravno tako ne kot mama, ki se odloči, da bo rodila doma-sama, ravno tako ne , kot mama, ki svojega dojenčka posadi v hojico, ravno tako ne, kot mama, ki malčka pusti, da sam teka po trgovini,…
Otrok ogromno obuvala uniči, ko se plazi, neprimerno več kot po tem, ko shodi. Zato je tudi neumnost obuvat “plazilčka”.
Jaz pa sem čeveljčke kupila tukaj http://pedoodles.si/ in priporočam, hčerkica jih obužuje.
lp