Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kateri mehčalec je boljši

Kateri mehčalec je boljši

Danes moram pa nujno povedati še jaz eno gospodinjsko temo, čeprav se jih izogibam. Torej, v Italiji sem v eni poceni trgovini kupila navaden mehčalec, modre barve, klasičen vonj in sicer kar 4 litrsko plastenko za ene 400 tolarjev. Ker pa mi je bila prevelika za uporabo, sem ga prelila v prazno plastenko od Silana. Slučajno je mož iz trgovine čez ene par dni tudi prinesel Silan, ker se ni spomnil, da ga je kupil. No, da ne nakladam. V glavnem, čez dober mesec, ko sem porabila odprti mehčalec Silan jasmin, sem prešla na italijanskega. In glej ga zlomka. Ne spomnem se, v kateri plastenki je original Silan in kje italijanski. Testiram, perem, ugotavljam, dišita čisto podobno, po dveh tednih in vsaj 10 pranjih še vedno ne vem. Kaj zdaj to pomeni??? Sama reklama? Če jaz ne morem ugotoviti, kateri je boljši, to pomeni, da je reklama “vadi pare od budale” za Silan ali kaj? Sama sebi se zdim neumna, da sem padla na finto! Človek ne more verjeti, kaj lahko naredi reklama!! Ah, ta potrošniška družba. V glavnem, naslednji mehčalec bo tisti ta poceni od DM ali Mercatorja in pika!

jaz že kar dolgo kupujem od Dm -ma vonj jasmin, 2 litra koncentrata, 400 sit in je super!!!!

tako da silan, lenor – metanje denarja stran

pa še neki, tudi druge stvari od dm kupujem, tablete za pomivalni stroj, vrečke za skrinjo, smeti, gel za tuširanje, pena za lase…..robcček za rito, pa tudi druge njihove otroške zadeve, ….no še bi se našlo… meni je vse OK, pa sem dost izbirčna……..

no kakorkoli sem pogosto v dm-mu, še dobr da je dva koraka od službe

lep pozdrav
pa velik pranja

Mi pa smo iz Silana prešli na Mercatorjev mehčalec. Ličen vonj, pa ceneje…

nika

Mi pridemo pa najceneje skozi, ker mehčalca ne uporabljamo.

Mi pa prisegamo na Lenor. Tudi po tednu dne cunje še krasno dišijo

Jaz pa kupujem že kar pomnik Quanto beli, mi od vseh najbolj diši, pa še stane ne pretirano…

Absolutno Lenor! Tisti v veliki modri plastenki. Zgleda taka malo zastarela, ampak diši pa mmnjami. Najlepše!

LENOR SUMMER. ZAKON. Od mojega vojaške uniforme dišijo še teden po pranju in vsi mu pravijo v službi da mu uniforme ful dišijo. Tudi nekaj,a ne?

…pa še okolja ne onesnažujemo. Mehčalec je ekološko zelo nesprejemljiv.

New Report

Close