Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina kako dat mucki tabletko proti glistam

kako dat mucki tabletko proti glistam

Če jo zdrobim v hrano, nič ne poje. Za porinit v gobček je tabletka prevelika (1/4 zantel). Še kakšna ideja? Aja, muca je še mladiček 10 tednov. hvala!

Za 10-tedenskega mladiča 1/4 Zantela ni prevelika. Če se ti zdi, daj v 2-eh delih.

jaz sem ji dala v košček mesa in je šlo vse po želodčku navzdol brez problema

pri veterinarju kupi posebne ‘klešče’. tableto potisni s kleščami v gobec pri zadnjih zobeh/ iz strani. tableta naj pade čimbolj globoko v usta. potem mačku nežno zapri gobec in počakaj dokler ne pogoltne. potem mu daj lupčka

da na boš slučajno poslušala tega za moje pojme idiota tablewtke mu nikar na dajaj na silo v usta ker se lahko zadavi pa še izbljuval bo vse zavij v meso tabletko ali pa kupi advokate ali profender sam na vem če je to dobro za tako majhne mucke.

no, le na jezik bo dovolj.

Svetilnik ti pa pejd u 3 piz*** mat***

Jaz sem moji muci dala po dve polovički tablete v meso in počakala, da je res vse pojedla. Sploh ni bilo problema, ker je bila lačna in po moje sploh ni opazila.

advocate je dober..odstrani zunanje in notranje zajedalce….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

advocate je dober..odstrani zunanje in notranje zajedalce….[/quote]

Spekter delovanja antiparazitika Advocate je enak kot Strngholdov, ne deluje na noben izmed njiju na trakuljo, temveč na bolhe, ušesne garje in pa na gliste.

Tako da Advocate ni dobra zamenjava za tablete Pratel, Zantel ali ampulo Profender.

joj, jest vsakič obolovam, ko jima dajem…ni variante, tut po ceu dan nista hotli jest tiste hrane. pa sm probala vse živo, zavohata tableto in konc. pa še pol, k končno damo kuro čez, sta še ceu tedn sumičavi:)

No, moja maca je morala zaradi sečnih kamnov 14 dni dobivati tabletko vsak dan. Groza, s hrano ni šans, s tisto “pištolico” tudi ne. Potem sem jo prijela, jo dala v naročje, na hrbet, ji odprla gobček in ji tabletko (bila je pa res zelo mala) kar vrgla v gobček, ji ga hitro zaprla (ker je sicer tabletko izstrelila nazaj ven) in pogladila pod vratom. V večini primerov je ratalo v prvem poskusu. Drugače žal ni šlo, pa saj je ni bolelo, le nagravžen okus imajo tablete 🙂

New Report

Close