jasnovidnost ali……..
Tale tema ima pa že kar malo brade … Ampak je spet dobila mlade!
No, čist tko, nisem nobena jasnovidka in ne gledam v kroglo in ne pojem ob svečah … ampak se pa na vsake toliko časa malo razvedrim s šlog kartami (tarot, cigojnarce, navadne igralne karte) in jih za štos tudi kakšni frendici sem pa tja položim, da se malo oddahnemo od vsakdana, pa sem si rekla: no, pa dajmo iz heca volje pogledat, kaj bi se kaj našlo za vprašanje od Pač jaz, ki ga je poslala 7.1. 11. Že vnaprej povem, kar pravzaprav po zdravi pameti ve vsak, da če malo nategnemo levo in desno in gor in dol, potem je vsak odgovor lahko pravilen in zadene!
No, v glavnem. @Pač jaz … Karte za dokončni odgovor, “ali je to to”, imaš samo ti pri sebi. Iz mojih kart pa se da razbrati recimo to, da je tvoj partner verjetno precej markantna oseba, poln magnetizma in čarobnosti, ki zna ustvarjati vzdušje tam, kjer bi marsikdo drug gladko odpovedal. Verjetno je človek, ki zna očarati, ki je iznajdljiv, okreten, mogoče celo malo otroško navihan ali pa preprosto prebrisan. Pri tem pa je najbrž bolj pomembno to, da si te kvalitete doživljala ti sama, ko si ga spoznala. Videti je, da si se “zacopala” vanj, ali pa je on nate navalil s tako močjo osebnosti in šarma, da se preprosto nisi imela časa obrniti in si bila že njegova. In v tem je mogoče tudi kleč vajinega razmerja. Partner te je mogoče očaral, mogoče te je hipnotiziral s svojim (seksualnim?) magnetizmom, s svojo možatostjo, da tebi pravzaprav ni ostalo niti dovolj časa za razmislek. Pri čemer je pomembno vlogo pri tvoji odločitvi za tega partnerja igrala tudi materialna plat. Mogoče je tvoj partner uspešen podjetnik, mogoče ima kako (razkošno) posestvo v lasti, ali pa izhaja iz tako imenovane dobro situirane družine – skratka, zdi se, da je materialno preskrbljen in da si del te materialne preskrbljenosti postala tudi ti … kar pa te ne zadovoljuje, ali drugače, te ne zapolnjuje. Všeč ti je zunanji prestiž materialnega udobja, vendar te je mogoče začela duševno utrujati prav ta zunanjost. Vse je zunaj, vse je za “posel”, vse je “javno” … intimnosti pa ni, ali pa vsaj ne take, v kateri bi se počutila zapolnjeno. Ti tvoji občutki (če držijo), so verjetno posledica pomanjkanja časa za razmislek, ko si “padla” za tega partnerja, posledica tega, da morda pri zaljubljenosti nisi imela prave besede, da nekako nisi prišla do besede, ampak te je kar potegnilo k njemu. Zato v zdajšnjem razmerju ne občutiš prave stabilnosti, trdnosti, opore. Vse je pretočno, vse hiti, vse se takoj izmuzne … Mogoče je posredi tudi to, da sta s partnerjem večino časa v nekakšnem odnosu na daljavo. Mogoče on veliko potuje, mogoče pa je vajin (službeni, življenjski) ritem tak, da se nikakor ne ujameta, vsaj ne za dalj časa, pogostokrat se zgrešita, ali pa zapravljata veliko energije za dogovarjanje. Zato bo tvoja naloga v prihodnje ta, da najdeš ravnotežje, da se vrneš v tisto točko na začetku vajinega razmerja, ko morda nisi prišla do besede, in še enkrat pomisliš, koliko dejansko ti veljaš v vajinem odnosu. Ali si mogoče samo privesek njegovemu domu, njegovi “nobel” družini in moraš biti tiho, ali pa lahko v to “zunanjo fasado” vneseš tudi nekaj svoje intimne, osebne vsebine, ki bo zadovoljevala tako tebe kot tvojega partnerja. Osredotočiti se moraš na bistvene poteze tvojega odnosa do partnerja (in njegovega do tebe), neusmiljeno zavreči vse iluzije in blišč materialnega sveta in se postaviti na svojo stran, ki jo boš lahko zagovarjala, ko bo prišlo do novih sprememb, premikov, novih pobud in priložnosti … sicer se dolgoročno obeta, da bo vajin odnos izgubil ravnotežje in da bo nekdo odšel.
…
No, kako ti je všeč? Saj pravim, za razvedrilo!
Lep pozdrav!
Pozdravljeni!
Ker sem našla vaš forum in to temo v njem, bi rada postavila samo eno vprašanje… Upam ,da bo kdo poznal odgovor…
Tudi sama namreč poznam nekoga, ki ima ta dar jasnovidnosti in ker sva s tisto osebo v stiku, dobiva prebliske tudi o meni… Pri tem pa me moti le ena stvar in sicer – ob vsakem preblisku, ki ga ima o meni, se namreč začne zelo tresti in si to razlaga na ta način, da ona v te stvari ne verjame oziroma, da je to morda znak, da prebliski niso resnični… Finta pa je v tem, da se prebliski, ki jih ima, ponavadi tudi v resnici zgodijo, le ona se vedno trese ob tem… Kaj bi bil lahko vzrok? Pozna kdo odgovor? Ob prebliskih, ki jih ima o drugih ljudeh, se pa ta oseba ponavadi ne trese…
Če mi bo znal kdo pomagati, vam bom zelo hvaležna.
Lep dan!
Tinčica, takole je, sedaj pa se ti oglašam jaz, prav tista, ki o njej govorijo na takšen način, kot lako prebereš v zgornjih vrsticah, vendar vsak ima pravico do svojega mišljenja. Nisem samooklicana jasnovidka, so me drugi tako poimenovali, no tudi samoreklame si ne delam, delujem pošteno do ljudi, prav tako pa tudi do države. ZA SVOJE DELO NE SPREJEMAM DENARJA, res pa je da imam kom.linijo saj na črno ne moreš delat, vsaj jaz ne. Če kdo želi priti z mano v kontakt lahko kliče na radio Veseljak tam sem vsak petek dosegljiva na navadnem telefonu. Podarjam kristale in pomagam ljudem, ki imajo zdravstvene težave. No, pa preidiva k tvojemu vprašanju…
Oseba s katero si v stiku in jo poznaš, se ob tebi trese, ker dejansko čuti tvojo energijo, zelo ti je blizu, vidi vate, te poskuša na kaj opozoriti, vendar še ni pripravljena sprejeti dejstva, da je pa vendarle mogoče malce drugačna. Ko se ti pričnejo dogajati takšne stvari, si malce prestrašen in negotov zaradi bojazni, kako bo odreagirala tvoja okolica, znanci ali bližnji. Pojav tresenja je velikokrat navzoč pri ljudeh, ki imajo dobro odprto tretje oko,pa vendar še nimajo določenih potrditev o tem in ne vedo zakaj določene informacije prihajajo nehote, pa dejansko je tudi za njih zelo neprijetno, ker ne znajo inf. podati naprej, ali pa se bojijo zavrnitve. Tvoja bližnja oseba je čudovit človek, ki ima prav poseben dar, če ga bo pravilno uporabljala in s tem pomagala ljudem v stiski, zna biti čez čas izredno srečna oseba.Potrebuje še nekaj časa, da preraste določene ovire, potem verjtno ne bo več dvoma kaj in kdo je, s tem pa bodo valovi tresenja tudi izginili in bo delovala povsem sproščeno in umirjeno. Lahko me kontaktirata, pripravljena sem osebi posredovati določene inf.kako razbrati pozitivne vibracije in kako delujejo negativne, da bo v bistvu razumela kaj ji sporočajo, le tako bo lahko delovala, ne da bi ji telo stresali krči, jo oblivali tresljaji, vročina in mraz. Oseba se mora znati tudi zaščititi in oćistiti pred negativnimi energijami, saj je drugače izpostavljena in zna se zgoditi, da se bo velikokrat slabo počutila, pa ne bo vedela zakaj. Lep pozdrav in mir v srcu, META
Draga Meta, za odgovor se vam iskreno zahvaljujem, zdaj pa me zanima, če bi mi lahko morda posredovali kakšen vaš e-naslov, na katerega bi vam lahko pisala, da vam podrobneje razložim, kako se to dogaja in da mi daste nasvet, kako naj se moja prijateljica “nauči” pravilne jasnovidnosti in se torej zaščiti pred negativno energijo…
Hvala in lep dan!
Pa res je jasnovidnost je tko, da ne smeš vsega verjeti pa itak mi odločamo o naši usodi, vsaj jaz se držim tega načela.
Drugač pa maš tukaj po sloveniji ogromno enih prevarantov…sem pa našla eno tujo stran kjer so zbrani jasnovidci s celega sveta in lahko z njimi chataš brezplačno, tako jih lahko preveriš ali so kredibilni ali ne.
Lahko si sami preverte in si izmed več 1000 najdete pravega na tej strani Oranum
Moje skromno osebno mnenje je, da tak človek rabi psihiatra in/ali tablete.
To je pač lažja oblika, lahko pa napreduje. Eni imajo konkretne halucinacije in dejanske napade pa verjemite so tudi zelo prepričljivi pa ne delajo tega namerno ampak bolj kot pikaš bolj razpadajo zgodbice. Ko izveš zgodovino človeka pa se vse poklapa.
Naš um je res grozna zadeva.
Pozdravljeni!
Z vami bi rad delil svojo izkušnjo, ki se mi je zgodila ne prav dolgo nazaj.
Obiskal sem gospo Dragico iz Celja. Z vedeževanjem se ukvarja že preko 40 let in je bil to tudi eden temeljnih razlogov, da sem izbral prav njo in ne nekoga drugega.
Moram reči, da je gospa vredna vsakega evra. Mene plus mojo družino je rešila iz “sranja” (črne magije) in se zdaj postavljamo na noge, ki so nam bile namenjene že od samega začetka. Njen dar je tudi odkril, kdo nam je storil slabo in kdaj (kar me je prav fasciniralo) in pa tudi razlog, zakaj se je tista oseba odločila, da bo škodovala.
Jaz nisem njen družinski član, ampak njena stranka, in jo tuki sedaj reklamiram iz čistega razloga, da pomagam drugim ljudem v stiski. Ne računa veliko, v primerjavi z drugimi, je pri njej praktično zastonj.
Njena telefonska: 041 284 477
Lep pozdrav
Tadej
Lep pozdrav gospodu Janez Presnigu.
Jaz gospoda Presniga še dobro poznam iz časov vojske. Prebral sem njegove članke in izjave in lepo prosim vse tiste, ki to berejo, da ne nasedajo praznim besedam. To bi se moralo prijaviti.
Če bi bil kaj prida, bi imel vojaško pokojnino, ne pa da v težkih časih izkorišča nevedne ljudi, ki iščejo pomoč. Ne pa zahteval od 2000 EU naprej. Kot prijatelj prosim gospoda Janeza, naj neha s takimi, ker drugače bo moral po zakonu, odgovarjati odgovornim.
Lep pozdrav
Karl iz Postojne
Jaz poznam jasnovidko, res u nulo trofi. Ce koga zanima mi nej pise na katra.ilijev@yahoo.com
ŠE JAZ, ŠE JAZ BI SE ŠEL POLEG!!!!! ha ha ha a veš onega ko pošlje predsednik kluba jsnovidcev pismo vsem članom da bo njihov redni torkov sestanek odpadel zaradi nepojasnjenih vzrokov!!!! ha ha ha ok pa to jasnovidnosti mi malo preučimo. ok?! torej če pride en doktor medicine med neko pleme, ki živi od narave in časti bogove ( če ga še kje najdeš) bi bil vrjetno za njih bog. vrjetno bi rekli da je to bog. torej, da bi nekdo videl v prihodnost??? če bi to videl vrjami dan e bi prodajal svojih floskul tukaj na forumu ampak bi ze bil pri kaki agenciji svetovni in bi imel VELIKO DENARJA!!! ok? potem so psihiatri,psihologi,zdarvniki tudi jasnovidni ker poznajo potek bolezni, simptome, stanja itd. osebno mislim da če bi že želel vedet prihodnost ne bi šel k jasnovidki-cu. raje bi deanr investiral v kakšnega sposobnega svetovalca, dal na banko, pametno investiral, vložil v lasten napredek, šolo, trening, zabavo, druzenje z prijatelji, šel na kaksno tekmo, avto salon,se peljal z športnim gliserjem , skakal z padalom, šel kam na izlet lepo itd.itd. miljon stvari!!! lahko si sam izbereš človeka ki menis da ima velik izkusen v laifu in drugače da ti on kaj pove, svetuje?? po kaki logiki bi lahko nekdo vedel kaj me kje čaka?? po kaki?? pol pa naj da garancijo na svoje besede. naj vrne denar ob neuresničitvi napovedanega!!!! to pa ne ne??!!! kolikor sem jaz na tekočem je ševedno edini časovni stroj ki ga premoremo in ga lahko vsak kupi v big bangu in drugod TELESKOP!!! ja teleskop!!! ker vidi v preteklost. ker ko gledaš zvezde mogoče te zvezde , ki jo opazuješ sploh ni več. ampak svetloba potrebuje toliko časa, da pride do nas. torej zakaj bi sploh potreboval jasnovidca???če bom naredil test, je če se bom učl če pase ne bom pa ne bom. edina stvar, ki v moči človeka je ali boš spoznal osebo zate. prvo naredi neki iz sebe , bodidodelana oseba pol pa boš videl!! vrjetno že. najvrjetneje!!!! če pa si zabluz, pol pa če ti 100 jasnovidcev reče da bos srečal nevem kako bejbo, ja srečal ze mgoče ja , fukal pa ziher ne!!!! čao
Vse, ki vas zanima karkoli glede ljubezni, kariere, financ, zdravja, izgubljenih stvari, čaker, regresije lahko pisete na duhovnost.astro@gmail.com
Meni gospa vedno pomaga, zato mi tudi ni zal, da ji vcasih naredim kaksno reklamo, ker je vredna!
Upam, da bo se komu pomagala kot je meni. In ne, ni draga 🙂