jasnovidnost ali……..
Joj, kar naježim se ob takšnih temah. Kdaj bo človek sprevidel, da je sam svoje sreče kovač? In ne ena, ki služi na račun naivnežev:). In dokler bo povpraševanje, bo tudi ponudba. Vsak mora sprejeti svojo odgovornost in ne prelagati bremen na nekoga tretjega.
Aja, drgač pa…tudi jaz prerokujem, sem jasnovidna haha…vam povem: vsi ste že imeli, imate ali boste še doživeli travme v ljubezni, denarja tudi nikoli ni dovolj, vedno hlepimo še po več….aja, pa vsakega je že kdaj uščipnilo v hrbtu:). Sem zadela?:))
Ne rabim znanstvene razlage, da si objasnim svoja čustva. Ljudje, ki hodijo k samooklicanim vedeževalcem, so ponavadi v slabi koži. Če bi bilo vse ok v lajfu, ne bi rabili nikogar, da jim pove kako so srečni. Tako pa…
Kaj lahko nekdo ve več od tebe? To, da se ti bodo v letu dni zgodile spremembe glede financ, ljubezni, zdravja itd.? ccccc
Gre za odlične, prepričljive retorike in dokler bo povpraševanje, bo tudi ponudba!
Ne rabim znanstvene razlage, da si objasnim svoja čustva. Ljudje, ki hodijo k samooklicanim vedeževalcem, so ponavadi v slabi koži. Če bi bilo vse ok v lajfu, ne bi rabili nikogar, da jim pove kako so srečni. Tako pa…
Kaj lahko nekdo ve več od tebe? To, da se ti bodo v letu dni zgodile spremembe glede financ, ljubezni, zdravja itd.? ccccc
Gre za odlične, prepričljive retorike in dokler bo povpraševanje, bo tudi ponudba![/quote]
zanimivo, lahkotno razmišljanje, ampak precej naivno))) nihče ne hodi k jasnovidcem zaradi tega da mu pove kako srečen ali nesrečen je..gre se za preprosto človeško radovednost, zato, da jim nekdo da neke vrste garancijo, da bo trud, ki ga vlagajo v vsakodnevno garanje v neki definirani prihodnosti poplačan ali pa , da jim nekdo prestavi kretnico, če so slučajno na napačni poti..po moje se gre tu za neko vrsto potrditve tistega, kar je v človeku in kar nekateri imenujejo šesti čut, slutnja itd…nekateri ljudje so pač bolj dovzetni za take stvari..vsak človek je jasnoviden, ampak za največ za 20 s v prihodnost; gre se za znastveno trditev, ki temelji na tem, da možgani v podobni situaciji predvidijo nadaljni potek dogodkov; predvsem je to koristno v življensko nebarnih situacijah…..povsem možno je napovedovati prihodnost, tako na splošno, napovedat točen razvoj dogodkov za točno določenega človeka je pa nemogoče, ker je preveč spremenljivk na katere dotični posameznik nima vpliva in to je podobno učinku metuljevih kril
Gre za odlične, prepričljive retorike in dokler bo povpraševanje, bo tudi ponudba![/quote]
zanimivo, lahkotno razmišljanje, ampak precej naivno))) nihče ne hodi k jasnovidcem zaradi tega da mu pove kako srečen ali nesrečen je..gre se za preprosto človeško radovednost, zato, da jim nekdo da neke vrste garancijo, da bo trud, ki ga vlagajo v vsakodnevno garanje v neki definirani prihodnosti poplačan ali pa , da jim nekdo prestavi kretnico, če so slučajno na napačni poti..po moje se gre tu za neko vrsto potrditve tistega, kar je v človeku in kar nekateri imenujejo šesti čut, slutnja itd…nekateri ljudje so pač bolj dovzetni za take stvari..vsak človek je jasnoviden, ampak za največ za 20 s v prihodnost; gre se za znastveno trditev, ki temelji na tem, da možgani v podobni situaciji predvidijo nadaljni potek dogodkov; predvsem je to koristno v življensko nebarnih situacijah…..povsem možno je napovedovati prihodnost, tako na splošno, napovedat točen razvoj dogodkov za točno določenega človeka je pa nemogoče, ker je preveč spremenljivk na katere dotični posameznik nima vpliva in to je podobno učinku metuljevih kril[/quote]
Garancijo? Zakaj že? Ljudje so obupani, znašli so se na neki kritični točki, ampak nekateri ne razmišljajo v smer, da je potrebno vlagati, se truditi, boriti!! Najlažje je stopiti do vedeževalcev in jim prepustiti odgovornost za naše odločitve. Ja, nekateri so zeeeelo dovzetni za besede, ki pridejo iz ust neke tretje osebe. To jim je očitno več vredno, ker so izgubili svoj šesti čut, kompas v sebi.
Evo, se javim…če kdo potrebuje videnje v prihodnost:). Predpogoj, čim več povejte o sebi, ker bo to moje izhodišče:). Lahko konkretno dokažem, kako se da vsakega prepričat, če to hoče. Delovala bom na emocijah drugih.
Noooo, kera ribica se bo ujela…:)
nikoli še nisem bil in tud vem da nikoli ne bom šel k jasnovidcu ..sam nekaj morš ločit, jaz zdaj ne govorim o maruči, pa karin in dannyu, ti so komerciala, govorim o ljudeh ki ( po pripovedovanju ljudi, ki jih poznam in ki jih obiskujejo), ki so baje zares mojsti svoje obrti in tud ne delujejo na način kot ga ti opisuješ…..no zdaj ti pa jaz napovem prihodnost…v prihodnjih nekaj urah, boš postala strašno trudna in boš šla spat, sladke sanje)))
zanimivo, lahkotno razmišljanje, ampak precej naivno))) nihče ne hodi k jasnovidcem zaradi tega da mu pove kako srečen ali nesrečen je..gre se za preprosto človeško radovednost, zato, da jim nekdo da neke vrste garancijo, da bo trud, ki ga vlagajo v vsakodnevno garanje v neki definirani prihodnosti poplačan ali pa , da jim nekdo prestavi kretnico, če so slučajno na napačni poti..po moje se gre tu za neko vrsto potrditve tistega, kar je v človeku in kar nekateri imenujejo šesti čut, slutnja itd…nekateri ljudje so pač bolj dovzetni za take stvari..vsak človek je jasnoviden, ampak za največ za 20 s v prihodnost; gre se za znastveno trditev, ki temelji na tem, da možgani v podobni situaciji predvidijo nadaljni potek dogodkov; predvsem je to koristno v življensko nebarnih situacijah…..povsem možno je napovedovati prihodnost, tako na splošno, napovedat točen razvoj dogodkov za točno določenega človeka je pa nemogoče, ker je preveč spremenljivk na katere dotični posameznik nima vpliva in to je podobno učinku metuljevih kril[/quote]
Garancijo? Zakaj že? Ljudje so obupani, znašli so se na neki kritični točki, ampak nekateri ne razmišljajo v smer, da je potrebno vlagati, se truditi, boriti!! Najlažje je stopiti do vedeževalcev in jim prepustiti odgovornost za naše odločitve. Ja, nekateri so zeeeelo dovzetni za besede, ki pridejo iz ust neke tretje osebe. To jim je očitno več vredno, ker so izgubili svoj šesti čut, kompas v sebi.
Evo, se javim…če kdo potrebuje videnje v prihodnost:). Predpogoj, čim več povejte o sebi, ker bo to moje izhodišče:). Lahko konkretno dokažem, kako se da vsakega prepričat, če to hoče. Delovala bom na emocijah drugih.
Noooo, kera ribica se bo ujela…:)[/quote]
kaj pa šamani, mahneti, popi… ipd? Kdo on jih je ok?
Šamanizem je način zdravljenja in duhovnega vodenja.Gre za pomoč pri samozdravljenju in načinu mišljenja, ki povzroča določene simptome. Šamani npr. odpravljajo energijske blokade, nameščajo in uravnavajo nepravilno lego kosti, zdravijo z zelišči in obkladki in svetujejo glede prehrane, slabih medsebojnih odnosov, urokov, prekletstev, ki grenijo življenje.
To je nekaj povsem drugega in se ne more primerjati s komercialnimi, samooklicanimi jasnovidci.