Najdi forum

IZRAČUN POKOJNINE

prosim če mi lahko izračunate kdaj približno bi izpolnjevala pogoj za rento.delovne dobe imam 30let,03mesece,07dni.

Brez datuma rojstva, števila otrok in podatka o zaposlitvi pred dopolnjenim 18. letom se to ne da izračunat.

Računam, a nikakor ne gre!?

Datum rojstva: 5.3.53, en otrok, 31 let 5 mesecev 15 dni delovne dobe.Pred 18.letom nisem bila zaposljena.

Izračunalo mi je, da grem v penzijo avg. 2013 !? Mi lahko kdo pomaga,prosim!

Lahko uveljavljaš te 3 mesece, daj vlogo na SPIZ, rojstni list otroka in fotokopijo svoje delovne knjižice.

56 let stara pa samo 31 let in pol delovne dobe?

Kaj je pa tu narobe ? Res ne razumem!?

Pozdravljeni!
Prosim za izračun pogojev za upokojitev.
Neprekinjeno sem zaposlena od 01.09.1972. Rojena sem 26.07.1951.

Lp! Anica

Rojen sem 11.02.1951.Delati sem začel 1.8.1968 z prekinitvijo 17 mesecev zaradi služenja vojaškega roka. Prosim za izračun datuma upokojitve in kakšen bo % pokojnine. Hvala.

Očitno nimate, ali ne uveljavljate bonitete za otroke.

Upokojite se lahko 29.8.2009, 84%.

29.9.2009, 80%.

Če ni nujno ne hitite v penzijo. Barabe dajejo zadnje čase hudimano malo od sebe. Skrbijo samo zase in še malo za tiste, ki so bolj malo časa delali. Tisti s polno delovno dobo smo nekoliko odstavljeni od korita.

29.9.2009, 80%.

Če ni nujno ne hitite v penzijo. Barabe dajejo zadnje čase hudimano malo od sebe. Skrbijo samo zase in še malo za tiste, ki so bolj malo časa delali. Tisti s polno delovno dobo smo nekoliko odstavljeni od korita.[/quote]

Se opravičujem, prav je seveda 29. decembra, letos. Procent je pa pravilen.

Rojena sem 11.12.1956 in sem letos v marcu napolnila 33 let delovne dobe.
Imam 3 oztoke. 2 leti pa sem imela polovično zaposlitev. Ali bi pomagal dokup za 2 leti delovne dobe, da bi šla lahko kaj prej v pokoj, koliko bi stalo dokup delovne dobe in kdaj imam prvi možni datum za upokojitev in koliko bi znašala moja penzija.

Za odgovor se vam lepo zahvaljujem.

Lep pozdrav, Cvetka

Prosim za izračun pogojev za upokojitev. Rojena sem 04.05.1961. Delam neprekinjeno od 20.10.1978. Zaposljena pred 18.letom starosti in imam dva otroka.
Zahvaljujem se za odgovor!
Lep pozdrav, Janja

19.septembra 2018, če bi, (pa ne bo), takrat še veljal sedanji zakon.

Ampak, deklica, zakaj pravzaprav že razmišljaš o upokojitvi??? Raje se vpiši v kako dodatno izobraževanje, še je čas da si z boljšo plačo zagotoviš dostojno pokojnino za na stara leta.

Se opravičujem, nisem upošteval otrok, tako da je pravilno 20.januarja 2017. Vseeno še vedno mnogo prezgodnje razmišljanje o pokojnini.

Prosim za % pokojnine upokojil se bom 23.01. 2010
Hvala
Lp.
Dušan

To je premalo podatkov. Odvisno je od delovne dobe.

To je premalo podatkov. Odvisno je od delovne dobe.[/quote]

Ker imaš do upokojitve manj kot eno leto lahko daš na SPIZ zahtevo za izračun višine pokojnine, rešijo v približno dveh mesecih. Jaz se upokojim letos novembra in ima že izračunano višino pokojnine, ki jo bom prejemala.
Obrazec pa dobiš na strani SPIZA. Moraš pa poslati fotokopijo delovne knjižice, če si služil vojaški rok 18 mesecev še potrdilo vojaškega urada, ki ga dobiš na svoji UE.

Hoj,

Rojena sem 01.01.1960 delo sem nastopila 01.07.1979 imama dva otroka.
zanima me moj prvi pogoj za upokojitev.

hvala!

Lep dan želim.

Rojena sem 27.9 1959 nastop prve službe 9.8.1977 danes pa imam skupaj delovne dobe 30.let in 7 mesecev ter5 mesecev ko sem bila na zavodu.Kdaj je možen prvi pogoj za upokojitev.

New Report

Close