Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

LINA2017..Hip hip hura za zamrznjenčke:):)To bo lep začetek leta 2019..boš vidla:):)Zdej se pa malo odpočij in uživaj v Decembru,ki prihaja..kuhančki,palačinke,darilca..

Sej vem da sm ena kokoš,
ampak meni tale transfer čist na psiho udari. Pa vse mi je jasno itak kaj in kako in seveda da to ne deluje na tak način…. Ampak stalno mam ta bedn nelagoden občutek, da mi bo kr ven vse skupaj padlo 🙈🙈
Ko hodim okol, sploh pa ko grem na wc. Groza res. Itak da ne bo, ampak ne morem se znebit tega nelagodja.
Vem da mi ne morete nič pomagat, sam mal sem se rabla izpovedat.
Če nič druzga da se mal nasmejete na moj račun…

En predpraznični objem vsem soborkam, v 2019 bomo pa skupaj gurale čez neprespane noči in pokakane pleničke 😉

vita lepo grej pikico.. kako lepo ime imas.. 🤗 drzimo pestkw za vse, ki cakate na testke..

Lucky555 sem si rekla da če uspe, poimenujem otroka Vita al pa Vitan. Zato tak nick.
(Samo še mojega bo treba prepričat, to je tud svojevrsten podvig)

Naj tebi tvoj nick prinese srečo 😉

Hvala punce za objeme…pošiljam jih vsem nazaj. Iti skozi takšen postopek skupaj z vami je precej lažje.
Jaz imam tudi še dva zamrznjenčka, ki bi ju lahko že v decembru izkoristila, pa ne vem ali bi bilo bolje, da se malo psihično odpočijem ali greva kar takoj v nov bolj in upava da nama bo Božiček prinesel najlepše darilo.

Vita čestitke za uspešen transfer…lepo grej svojo pikico.

Dobro jutro punce! Zame je res dobro…

Danes sem 10. dan po transferju in nisem mogla več čakati… Pa sem naredila first sign – dve črtici! (ena sicer malo bolj svetla od kontrolne, ampak vseeno dobro vidna). Naredim še Clearbule (za vsak slučaj) – zelo močen plus! Prvič v življenju!

Zeloooooo vesela in upam, da bo vse ok! 🙂

Cestitam Inti+..naj bo vse ok, zelim ti lepo nosecnost ❤.

Inti+…. ČESTITKE, iz srca ti privoscim, lepo je prebrati taksno novico, saj daje upanje tudi vsem nam, ki nam ni uspelo. Uzivaj v veselju in naj traja in traja …

Inti+..BRAVOOOOO..ČESTITKE..SREČKA NOSEČKA:):)Lepo se crkljaj..in uživaj ..JUPIII..

cestitaaaaam!

Inti čestitkeee za plusek👍👍👍

Iz srca hvala vsem! 🙂

Včeraj ponoči sem se zbudila, ker sem spala na trebuhu in so me prsi preveč bolele… Zvečer sem šla potem v kino in povem vam, da sem komaj zdržala tisti dve uri – vse me je špikalo: spredaj, zadaj, zgoraj, spodaj. Danes sem ponoči potem sanjala dve črtici in se zbudila dve uri pred budilko… Nisem mogla več zaspati nazaj, zato sem se odločila testkat… Nadaljevanje pa poznate (sem napisala v prejšnejm sporočilu) :)))))))))

Inti…cestitke iz srca 😃

Juhu Inti, čestitke!!!!!!! Zdaj pa sam uživaj 😀

hvala vita.. 🤗
inti ceeeestitke.. 😁
keri tvoj postopek je bil to? icsi mas ti, ce se ne motim?

Inti+, kako lepa novica! 💙🤗💜 Čeeestiiitkeee!😁 Pa se je le malo popravila novembrska statistika😉 Želim ti lepo in mirno nosečnost!

Lucky555… Icsi sva imela ja. Sicer pa 1. postopek…

Midva sva se odlocila, da kar takoj porabiva najina 🐧🐧, tako da imava 7.12. ze pregled.Mogoce pa nama bo bozicek le prinesel darilo ☺.
Inti to je super, da je uspel ze prvi postopek. Midva sva tudi icsi.
Se eno mogoce malce trapasto vprasanje, pa vseeno…ali so po hormonski terapiji jajcniki ze “normalne” velikosti potem ko dobis menstruacijo oz. kdaj se stanje vzpostavi na obicajno?Zaradi sporta me zanima, ce lahko ze vse normalno pocnem.

pikapoka super, bosta dobila darilo za božička.. 🙂
jaz sem tudi športnica in mi je zdravnica rekla, da na dan ET sem imela za 300% povečane jajčnike.. Če nosečnost ne uspe, pa gre kr hitro nazaj.. tako, da potem po 14 dnevih od ET sem jaz začela normalno športat naprej..

Mene pa zanima, če ti mora ginekologinja nappisat na napotnico če gre za ivf al pa za icsi?

New Report

Close