ivf 2018
Upanje 2 drzise razumem te vem kako je zdej lepo spocij psihicno in v novi boj druge ni punce mormo it do konca in seveda veret da bo ratalo . Jaz bi mogla ze zacetek januarja zacet z novim postopkim pa zaradi sihta morem prestavit na februar ka ces pol tk more bit druge ni . Lep popoldan vsem zelim in mocno stiskam pesti za pljuske.
Lizaza in Upanje2 žal mi je, da ni uspelo 🙁
pikapoka9 in Lina2017 močno držim pesti, da bo jutri kri pokazala lep rezultat.
Vita03 srečno jutri na transferju.
upanje umre zadnje…če se ne motim imaš jutri punkcijo, želim ti čim več lepih celic.
bt1 …lepo grej svoji pikici
Inti+ tebi pa naj čas do testa čim hitreje mine in da bi zagledala velik +
Nas je toliko, da sem sigurno še kakšno izpustila…. vglavnem naj ponovim, kar ste me naučile: vse, ki se pikajte, pikajte se z ljubeznijo, vsem ki čakate, pa vam res privoščim srečo, ko se prikaže plus
Vse ostale, pa bomo morale iti v nov boj – do takrat pa veliko potrplenja.
Jaz imam posvet za zamrznjenčke v Lj 20.12.2018
lep večer
Lina2017…res mi je žal,da ni uspelo in vedi,da smo skupaj močnejše in bomo v letu 2019 zanosile:)En velikk objemčekk ti pošiljam:)
Pikapoka9..res mi je tudi zate žal,da ni uspelo in ,kot sem napisala bomo fajtaleeee naprej v letu 2019 ..pol se bodo naši otroci skupaj igrali:)Ja z estimo pa itak prenehaš,če je test negativen oz. vseeno,ko boš lahko pokliči na kliniko,ker najbolj vedo potek tvojega postopka.Jaz sem vedno,takoj nehala jemati,ampak po negativnem testu in še po krvnem,ki pa sem sama šla samoplačniško(za vsak slučaj)Sm ziheraš!!