Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Hvala punce vsem res lepo od vas.

Zdaj pa samo da zguramo še tole 😉

Men se je u nedeljo vlila rdecka. Tako da je to to. 😢

Ja, danes so na krvnem potrdili to, kar sem že vedela – da ni nosečnosti. Tako da v nove boje enkrat februarja!!! Že odštevam dneve…

Punce, ki testkate danes – Pikapoka – držim pesti! In upaaaaam na velik plus!

Jaz sem danes 8 dan po transferju in še čakam na test!

Upanje 2 drzise razumem te vem kako je zdej lepo spocij psihicno in v novi boj druge ni punce mormo it do konca in seveda veret da bo ratalo . Jaz bi mogla ze zacetek januarja zacet z novim postopkim pa zaradi sihta morem prestavit na februar ka ces pol tk more bit druge ni . Lep popoldan vsem zelim in mocno stiskam pesti za pljuske.

Upanje2..,in Lizaa..bomoo fajtale naprej v marcu kjer ptičke cveto,kjer otročki rasto ..drage moje😘😘enn velikk objemcekk

Ampak res. Stare veteranke bomo spet skup pršle in čakale na +. 😁 Zdej bo pa res moglo ratat.

Upanje2 in Lizaza, gremo v 2019 vse skupaj pogumno in zagnano v nove boje! Se ne damo!💪 Nas bo veliko, ki se bomo lahko medsebojno bodrile! 🤗

Juhuu je taako gremo naprej 👍👍💪💪💪u nove boje punce. 😘😘😘😘

Punce eno vprasanje imam. Kaj če se ti začne rdečka glih na tisti dan, ko greš na pregled v leonišče in bi se mogla začet že naslednji dan špikat. Mislte da bi me naročila že za naslednji dan? Je mela katera že tak primer?

Lizaza in Upanje2 žal mi je, da ni uspelo 🙁

pikapoka9 in Lina2017 močno držim pesti, da bo jutri kri pokazala lep rezultat.

Vita03 srečno jutri na transferju.

upanje umre zadnje…če se ne motim imaš jutri punkcijo, želim ti čim več lepih celic.

bt1 …lepo grej svoji pikici

Inti+ tebi pa naj čas do testa čim hitreje mine in da bi zagledala velik +

Nas je toliko, da sem sigurno še kakšno izpustila…. vglavnem naj ponovim, kar ste me naučile: vse, ki se pikajte, pikajte se z ljubeznijo, vsem ki čakate, pa vam res privoščim srečo, ko se prikaže plus

Vse ostale, pa bomo morale iti v nov boj – do takrat pa veliko potrplenja.

Jaz imam posvet za zamrznjenčke v Lj 20.12.2018

lep večer

zal mi je vsem, ki vam ni uspelo v tem poskusu..
lina jaz pa verjamem, da je to to in da bo vse vredu.. moras malo dvignit povprecje.. 🤗

Drage moje sotrpinke…..
Lucky mislim da ne bom dvignila povprecja…moja krvavitev je mocna delala sem test bc in je ze zelo rahla crtica..sedajle grem se na krvnega.
Lina se vam bo pridruzila v novih bojih 2019. Kaze da se je vse skupaj koncalo spet z ss…
Se javim kasneje…

Tudi jaz sem danes delala test, krvnega testa nimam, in mi je pokazal – 😔.Tako, da tudi nama zal ni uspelo.
Mi lahko svetujete, a sedaj preneham z uporabo estime, to mi ni nihce povedal, nimam pa neke zasebnosti v sluzbi da bi lahko klicala.

Lina zate se vseeno stiskam pesti.

Lina, Pikapoka, velik objem obema! Zal mi je. 🙁

Pikapoka, ce je bil uradni datum za test in je -, prenehas z vso terapijo.

Lina2017…res mi je žal,da ni uspelo in vedi,da smo skupaj močnejše in bomo v letu 2019 zanosile:)En velikk objemčekk ti pošiljam:)

Pikapoka9..res mi je tudi zate žal,da ni uspelo in ,kot sem napisala bomo fajtaleeee naprej v letu 2019 ..pol se bodo naši otroci skupaj igrali:)Ja z estimo pa itak prenehaš,če je test negativen oz. vseeno,ko boš lahko pokliči na kliniko,ker najbolj vedo potek tvojega postopka.Jaz sem vedno,takoj nehala jemati,ampak po negativnem testu in še po krvnem,ki pa sem sama šla samoplačniško(za vsak slučaj)Sm ziheraš!!

24+…PA KJE SI TI???DEJ SAJ BU NAPIŠI,DA VEM,DA SI OK:):)

Evo jst grejemo svojo pikico.
Zdaj pa čakanje ta dva najdaljša 2 tedna….

Lina, Pikapoka objem in žal mi je 😐

Joj Lina, res mi je žal, da to preživljaš.😔 Ti pošiljam en objem!💝 Pikapoka tudi tebi pošiljam pošiljam objem! Držita se. Bomo šle drugo leto v skupne boje, druge ni.💪

Vita, lepo jo grej, držim pesti, da dolgo ostane pri tebi!🤞🐞🍀
Inti+ in bt1, navijam tudi za vajine pluske!🤞🐞🍀

Bananca….Kido…Upanje…in vse ostale. Kot sem rekla bthcg 7 ….bil je ss.
Ja pa gremo naprej…fajtat v 2019. Js morm se januarja izkorustit 🐧🐧.. Novim zmagam naproti…

Pikajte se z ljubeznijo…grejte svoje pikice .🐞🍀💖

New Report

Close