ivf 2018
Vita hvala za spodbudne besede…v prejsnem postopku sem imela te izcedke od 5 dne dalje bil po tem plus v 6 tednu spontani splav. Sedaj pa se mi je zacelo bol 9 dan cas za m. Upam da se sedaj res dobro konca me pa mal pece kot da bi imela se vnetje pa tolazi me da je kri temno rjava da ni sveze krvavitve..
Punce:)
Dobro jutro v zadnjem NOVEMBERSKEM PONEDELJKU:)
Vsem želim ene lepe pluse in,da NAJ SE VESELI DECEMBER KMALU ZAČNE v upanju,da nam kmalu uspe in bodimo ponosne nase,kaj vse smo letos 2018 doživele,preživele skupaj na tem forumu ,ter bodimo v mesecu DECEMBRU vesele,sproščene,zadovoljne in bomo vidle ,kaj nam bo veseli december prinesel:)
Hvala ,ker ste in Banana vas ima rada:):)
Dobro jutro drage moje….
Ja Bananca se malo pa bo december. In za njim Novo leto…novi pluski.
Leto gre tako hitro mimo da sploh ne vem nimam besed…
No moje stanje je se vedno..hmmmm. Vceraj popoldan urinski test cb pozitiven. Prisotna krvavitev od temno rjave do temno rdece. Jutri imam krvni test. Taksno situacijo se tudi nisem imela prejsnic je bila krvavitev ze prej in v manjsem obsegu. Zakaj bi bi bilo vse enostavno ce je lahko zakomplicirano .. Upam na najbolse ampak pustimo casu cas. Prepricala sem sebe in svoje telo da krvavitev poneha in da bo vse ok 😃
Upanje…..kako kaj?
Liza.. ?
Vd?
Naj vam cas do pikanja hitro mine.
Ostalim zelim pikajte se z ljubeznijo….grejmo svoje pikice…
Kido nosecka nasa…uzivaj v nosecnosti…
😃💯➕🍀🐞🐧
Srecno tistim, ki cakate! Drzim pesti! Pikapoka, porocaj!
Lina 2017, saj verjetno sama ves, da razni izcedki in krvavite po IVF niso ravno redki. Meni se je nekje v 8t vlila sveza kri v konkretni kolicini. Bila sem prepricana, da je to konec. Na urgenci so videli, da je plodek zdrav in je krvavitev iz polipa. Po malem sem krvavela se nekje do 4m, potem je minilo in sem donosila cudovito puncko.
Vceraj sem imela transfer – 2 lepi blastociti, 3 so sle pa v skrinjo.