ivf 2018
Lina2017…toooooooo Bravoo..čestitke :):):):)Uživaj v vsakem trenutkuu in vse bo ok:):)
Upanje2..a veš kje je še torek???No verjetno veš(hahahah)pa še M nimaš sploh..!!To ni še nič rečenoo..in dokončno..!!Še je možnost..le test si prehitro delala.Pač imaš lahko manj hormona ..in ti še ne pokaže:)Le pozitivno in do konca si želii velik plus(še 4 dni)!!
Ostalim k pa ni uspelo pa GREMO NAPREJJJ:): Leto 2019 bo prelomno leto,polno sreče,ljubezni in Uspešnih postopkov:):)
24+..I MISSS JOUU..:)
Jonaklara…YOU TOOOO:):
Drage punce, tudi jaz vas ze nekaj casa spremljam oglasam pa se prvic. Prosim vas za vase mnenje. To je moj drugi ivf postopek. Pri prvem sem menstruacijo dobila 10 dan. Zdaj sem 12 dan po et ki je bil 2.dan. menstruacije se nimam tudi ni nobenih znakov. Naredila test in 10.,11 ter 12 dan pa kaze minus . Zanima me ali imam se kaj možnosti, bi se plus moral ze videti ali je negativno pa M ni zaradi estime? Zdej me pa res ze panika daje. Hvala za odgovore. In res vas rada berem ker se samo me razumemo in vemo kaj prestajamo. Hvala.
Tas04, pozdravljena in dobrodošla.🤗
Jaz sem delala test 11. dan po transferju 5 dni starega zamrznjenčka (kar bi bilo v bistvu šele 16. dan po ovulaciji oz. punkciji) in je bila druga črtica takrat res precej bleda oz. rahla. Glede na to, da si imela transfer že 2. dan, jaz na tvojem mestu še ne bi nujno obupala in bi čez dva dni še enkrat ponovila test. Držim pesti! 🤞🍀🐞
Pozdravljene punce. Danes je moj 13.dan po et, 5 dni starega zarodka. Zjutraj sem se opogumila in naredila testek. In prvic v zivljenju sem na testu videla dve crtici.. iskreno se vedno ne morem verjet.. v ponedeljek je krvni in sam upam, da bo vse ok..
Rada bi z vami delila svojo izkusnjo. Za mano so 3 ivf-ji…
Pri prejsnjih vseh transferjih sem vedno zacela krvaveti 10.dan po et..
Preden sem sla v zadnji ivf, sem se odlocila, da nekaj moram sprement, ker fizicno je bilo z obema vse ok..zato sem zacela z jemanjem maticnega mlecka, jedla folno kislino, pila vsak dan pesin sok s pomaranco, nisem jedla izdelkov iz bele moke, in skusala sem se izogibati sladkorju, ceprav tak sladkorni freak kot sem, sem se seveda se vedno tu in tam pregresila..
Pred postopkom sem zasledila in brala tudi clanke o tem, da lahko skodo pri zanositvi dela tudi preveliko vlage v telesu.. o tem pise Brajnikova.. zato sem se tudi vsaj cel mesec pred transferjem vsak dan moksala, celo po eno uro na dan.. hodila sem tudi na akupunkturo, imela sem 12 terapij, dva dni pred et sem sla se na sproscujoca masazo in obiskala sem tudi terapevta, ki mi je premasiral cel trebuh in mi pokazal dihalne vaje..
Skratka ne vem kaj od tega mi je pomagalo, mogoce vse po malem… ce zeli katera vec info, mi lahko pise na meil..
Zelim vam samo povedati, da se s trdno voljo lahko marsikaj doseze, predvsem pa ne obupat, veliko iscite tudi same.. sama hodim v maribor, super osebje, ampak roko na srce, ko transfwr ne uspe, se ne ubadajo veliko s tem, zakaj ni prislo do vgnezditve zarodka..
Zwlim vam vsem vse dobro, naj se vam nasmehne sreca.
Lp
Lahko kaj vec poves na moj mail
Simm.ny@gmail.com
Evo prilimam se meil, ker se mi noce prijavit in vam ne morem pisat zasebno
Lina2017 jaz sem tudi imela tako od krvnega testa naprej celih 14 dni, 3x vmes tudi svežo kri, 2x potem tudi še po vaginalnem UZ. Sedaj sem 12 tednov in je vse v redu. Očitno je šlo za vgnezditev nekje na žilo, ginekologinja na gklj je na potrditvenem UZ rekla, da jo morda celo vidi in da lahko, da bo še kaj krvavitev. Potem je bilo samo še tisti dan po UZ in nič več, hvala bogu. Imam pa Crinon gel še zdaj, so mi ga podaljšali do konca ‘kritičnega’ obdobja. Le pogumno in pozitivno naprej tudi ostale! Držim pesti za čisto vsako izmed vas. ❤
Roznata…joj ne vem kaj je zdaj to. Vidim da se je tebi dobro koncalo super. Pri meni pa ne vem kaj bo…vstavili so mi dvavzarodka. 8 dan naredim test baby cheak in je poz. Zvecer 3 kaplice krvi. Nasledni dan ok razen od cronone gela rjave grudice. Danes 10 dan zjutaj rjavkasto rdeca krvavitev delam test in sem vzela first sign ki ni tako obcutliv kot bc in je tudi poz pa nisem delala z jutranjim urinom. Joj to je za zivce parat..
Upanje si delala test?
Lina tako kot so že druge punce napisale je lahko en kup razlogov za krvavitev, sploh ni nujno da je kaj narobe. Vem da je lažje rečt kot naredit, ampak skušaj biti pozitivna in čim manj se obremenjuj s tem.
Moja najboljša prijateljica je imela praktično celo nosečnost rahle krvavitve, pa je normalno donosila do konca.
Jaz ko sem bila prvič na potrditvenem UZ je blo zjutraj na UZ vse super 5, isti večer se mi je pa dobesedno ulila sveža kri. Sem bila 99% da je konec, pa je bil hematom.
Punce, ki ste v Lj, lahko ena pomoč prosim prosim?
Mene čist vsakič zmedejo z vsemi temi sprejemnimi pisarnami, naročanjem itd.
Torej tam ko so uz-ji je najprej levo naročanje, tam prav pri uz-jih sprejemna pisarna, na oddelku pa še ena sprejemna pisarna in potem ambulanta kjer so sestre.
V petek na prvem UZ sem bla ziher da moram najprej tam pred uz-ji na levo, no na koncu sem morala it povsod drugam, samo tam ne 🤦
Zdaj pa tud nisem ziher… V sredo imam transfer in imam uro ob 7:30 zjutraj. Kaj mogoče katera ve kam točno morava it? Nekak sem si zapomnila da direkt k sestram na oddelek, ampak se mi zdi da verjetno še prej kam se prijavit..