Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Bibika18…ne iz lastnih izkušenj ne.(Se mi to ni nikoli v 4.postopkih to zgodilo,saj je vedno prišlo do punkcije in nato prenosa..a žal se ne vgnezdi!!Vedi pa,da sem iz klinike Dravlje se prestavila v Lj.kliniko in 100% vem,kakšen je postopek iz ZZZS in ,kaj ti na klinikah rečejo.Tako,da ,karkoli te bo zanimalo je 100% točna informacija,da kontaktiraš ZZZS,tako,kot si tudi naredila,ker iz teh sredstev ,ki ti pripadajo je točno določeno,kaj in zakaj se ti šteje postopek:)Kar govorijo na klinikah ni 100% sploh,ker nimajo točnega vpogleda,kaj si že vse koristila preko zavarovalnice.Npr:Mene je v Lj.vprašala in tudi izpolnila obrazec,koliko postopkov sem že imela in kje(čeprav imajo vpogled)No ,če boš sama dosledna pri vsej zadevi,kar moraš biti,saj nima smisla,DA PO NEPOTREBNEM IZGUBLJAŠ POSTOPKE ALI PA JIH CELO PLAČUJEŠ!!Žal moramo biti ,kar pogumne in se zanimati za celotno situacijo,kaj nam pripada in do kaj smo upravičene.:):)Tudi jaz sem na prvi kliniki ,k sem bila še naivna plačevala določene raziskave,ampak enkrat ,ko človek ve..potem ne naseda več:)

24+…..ČE SE NAM NE BOŠ JAVILAAAA..BOM ŠLA DOL IZ FORUMAAA:):):)Kako siiiii????

Hahahahahaha banaaanaa zj k mee pa tkole lepoo priklices se pa res moreem javiti….. Hihihi…. Jah maaal seeem se dala na off….. Zbolela sem mela sem tak zlooo neprijeten prehlaad da sem bla v bolniski…. Prelezala cele praznikee vglavnem zdej sem boljs! Sexam na polno hahahaha😁😎🙊🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Kaj pa ti??? Kako si kaj.. Kaj novega pri tebiiii????? me kr pogresaass vidim sej jst tud tebe hihihihi😘😘😘😘😘😘😘

Oxi zeloo mi je zal ampak saj ves me smo mocneee gremo skupaj januarja v nov boj nimas kaj zgubit! Glavo pokonc naj tee ne potre to ker se vednoo imamo cilj ki ga bomoo doseeglee slej ko prej!!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶

Punceee ki se spikaaateee spikajtee se z ljubeznio in pridelajte lepee celiceee…. Cim manj stresno zivljenjeeee in uspelooo vam bo zagotovo! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤱🤱🤱🤱🤱🤱🤱

Cestitkee vsem novim…. Vidim da ste bile kar aktivne nisem uspela prebrati vsegaaa takoo daaa vam zelim veliko srecnih in veselih dniii in predvseem sproscujooociiih….. 😘😘

Rada vaasss imammm… Vasa 24+ 🤰🤣😂🍌🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰

24+..sm vedla,da bo ta fora užgala:)ahahahhahhaahahhhaahhaa..Ja sam,da si boljš in že o sexu razmišljaš..pol si čisto ozdravela:)Jah tud mene se neki loteva ,ampak banana dela z polno paro,..:)Sej veš spet tisti dnevi pred M ,teste delam..pa nobene črtice..u rit nej gre vse skupi:)ahahaha..No rajš ne..,k pol pa zih nč črtic nov..ahahaahhahahhahhahahhahaha.
Tud jest komi čakam Februar k se mi vse skup vleče k smrku..:(ahahahahhaa.
Važn,da si ok..in,da si pozitivna naprej in itak gre čas ,tako hitro,da nas včasih še,kar prehiti:)
Uživaj v vikendu in v Naskoku:)ahahahahahaha..CMOKKK…wau wau..či ka bum bum..

Živjo punce,
tudi naju s partnerjem je doletelo, da po naravni poti ne gre. Sva v postopku ICSI. Me pa zanima glede športnih aktivnosti. Ob začetku prejemanja hormonov so mi odsvetovali športe kjer se veliko skače ali pa se uporabljajo uteži. S katerimi športi se ve ukvarjate? Jaz sem do sedaj imela večinoma take, ki niso najbolj primerni za postopek :). Rada bi vseeno ostala aktivna.

Jaz imam izkušnjo torzije jajčnika in ti RES priporočam, da si teh par tednov izbiras zelo mirne aktivnosti, še posebej po punkciji. Vsekakor pa nič, kar vključuje poskakovanje, silovite gibe, sukanje v pasu itd. Je sicer zelo redek zaplet, ampak je ekstremno boleč, lahko pa tudi smrtno nevaren. Meni ni vredno tveganja, pa sem sicer tudi precej aktivna, ampak v postopku ene 2 do 3 tedne hodim samo na sprehode.

pikapoka jaz sem tudi zelo aktivna, sportam 4x tedensko same eksplozivne sporte, ki vključujejo skakanje.. tam do sedme injekcije se je ok pol pa res ne vec, ker so jajcniki povecani za 300 % in res lahko pri kaksnem sunkovitem gibu pride do zasuka jajcnika..
jaz sem sla prvič po postopku 2 dni po punkciji igrat odbojko na mivki, ki je res aktiven sport, ker mi je ful pasalo ampak, ko sem omenila moji dr. je rekla, ce bi res rada jaz, da se naslednjič vidiva v operacijski.. pa sem rekla, da nikol vec.. samo sprehodi tistih 14 dni..

Pozdrav,

prvi uz je za mano. Trenutno so folikli od 10 do 15, jih je pa zdravnica preštela 11 kateri so nad 10. V totek naslednji uz. Poleg Gonala sem dobila še Orgalutran.
Ko sem prišla domov, me je mož čisto zmedel glede injiciranja Orgalutrana. Sama sem skoraj 100% prepričana, da je mi je sestra dejala, da iz inekcije ni potrebno iztisniti zraka, mož pa me je spravil v dilemo. Zanima me če ima katera izkušnje z injiciranjem Orgalutrana, ste pred vbodom iztisnile zrak in inekcije ali ne? Sem klicala na kliniko a se nihče ne javi, verjetno delajo le do desetih.

hvala in lp,

Jaz sem ga vedno.

Vd82, kar iztisni zrak iz šprice. Tako kot ponavadi. 😁
Jaz sem dobila pa cetrotide vceraj. Tako da mam tokrat za mesat. Jutri pa nazaj na uz in upam da bo stopka.

Hvala prah.

Pro Gonalu sem iz svinčnika pred prvo uporabo iztisnila dozo v višini 25, v zvezi z Orgalutranom pa sem čisto zmedena. Na You Tube so trije različni posnetki, na dveh so navodila, da se ga iztisne, na enem ne.

Kolikor vas spremljam, mislim da smo: Inti+, Upanje 2, Lina 2017 in jaz dokaj časovno usklajene in bomo skupaj čakale na +

Vd82…..ja res smo…super si bomo lahko krajsale dneve do pluska…juhu

Upanje…danes pa uz. Javi se po tem..

Pikajmo se z ljubeznijo😃

No v glavnem moram it se enkrat na uz v sredo. Endometrij je 11, foliki se pa okol 15 vrtijo in manj. Se bo treba se pikat.

Aha….super. Jaz pa jutri porocam. Joj napihjena sem pa ta postopek k sod…

Jaz pa fajn jajčnike čutim. Zdaj že ta drugi dan. Enkrat desnga pol spet levga. Napihnjena sem bila pa v prejšnem postopku, ko sem mela gonal.

Vd82 super, drzim pesti za vse ✊

Jaz imam jutri prvi uz! Pocutim pa se…enako kot brez hormonov 😀

U kolk vas skupi se pika 😉 Drzim pestke za vas.

Pri meni zaenkrat belina. Spikanje jajcnikov je prenehalo. Danes sicer full svicam. Kar je pri meni sicer znak za M ampak bomo optimisticni 😉

Zgleda da je res kar je ena enkrat napisala. Prvi teden se nekak gre.Drug se pa zacne vleci 🙁 Zdej so me pa prsti zaceli srbeti.Kdaj pa je varno narediti test. Ali ve vedno pocakate na krvni preizkus in doma nic ne naredite testa?

Jaz nisem nikoli naredila testa nosečnosti. Me je bilo preveč strah. Sem kar počakala do krvnega testa. Sem pa kar nekako vedela, da sem noseča, ko mi je ratalo – sem čutila takšno neko zatezanje v maternici, občutek, kot bi nekaj imela notri, kar je krvni test kasneje tudi potrdil.

Nova nova…uuuuu..držim pestii..Ja test jest skoz delala ..ni ga blo dneva..tam od 7.dneva po transferju naprej..Pokaže pa najbolj točno tam 14.dan po transferju..no 12.dan bi tudi že pokazalo.:):)Malo še počakaj..!Če pa te zanima pa ,kar akcija v lekarno:)

New Report

Close