Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Luckyyy neeeeee obupaaat rjavi madez nic se nee pomeniii dokleeer ni rdecc se ne sekiraj!!!! Pusenjak pravi da si moramo se naprej vstavljatii estimo oz karkoli jemljes…. Dokler se zares ne vlije…. A si probala testkat????

Lucky55..ja tako,kot pravi 24+…test naredi..,da se novš po nepotrebnem sekirala..rjav izzcedek pa nič ne pomeni…drži seee!!

Jonaklara..kako si?Počutje?Si že v novem domeku?

Lucky…jaz sem imela v prejsnem postopku rjav izcedek pa sem bila noseca tako da jaz ti tut predlagam da naredi test najbols babycheak ki hitro pokaze…tudi jaz sem ga naredila. Ja priblizno 3 mesece cakas. Edino po eskimcku gres takoj naprej. More se telo scistit hormonov. Jemli naprej crinone gel. Javi kaj bos uredila drzim pesti..

Lucky555, tako kot pravijo punce, rjav izcedek še ni nujno znanilec menstruacije. .. Drži se!

mogoče je vgnezditvena..držim pesti!

No pa mi je kljub temu da sta bili samo 2 celici uspelo, ena se je oplodila in jo trenutno ze pridno grejem. 🙂

L263, super! Lepo jo grej! Naj ostane pri tebi! 🤞🐞🍀😉

L263 super, lepo grej svojo pikico. Držim pesti. 👍

L263..tooo super..lepo jo cartej😀😀

L263 super no vidis…lepo grej svojo pikico in kmalu bo plusek juhuhu 😃💖🍀🐞

Juhu, lepo grej pikico! 🐞

ja bom pocakala z testkom do sobote, krci so ze cist tapravi ampak se vedno samo madez rjavkaste barve.. hvala punce..

Joj zlate ste, hvala 🙂 upam, da tokrat uspe!
Lucky555 drzim pesti, da to ni znak M in v soboto nalulas en lep +!

Zdravi , mene neki zanima sem 14 dan po etz in že 6 dni krvavim ne močno ampak ko obrišem je in malenkost na vložku nimam ne krčev ne bolečin tako da ce nebi šla na wc nebi vedela da je rdeče

Simmy, jaz bi na tvojem mestu naredila test. Če si že 14 dni po transferju, bi moral biti zanesljiv. Kdaj pa imaš krvnega, oz. kdaj naj bi delala domači test, če si v Dravljah?

l263 tudi tebi vse dobro in da bo plusek..

Kiddo vceraj sem delala krvnega in urinskega, urinski je seveda negativen za krvnega pa se cakam izvid ki bo jutri in tud vem da bo negativen samo nevem id kod krvavitev

Simmy…zal mi je za neg test. Ampak ce je krvavitev po etz je to m. Etz naredijo po navadi cca 6 dni po ovulaciji. In se tvojih 6 dni po etz je to
priblizno cas za m. Zal mi je. Veliko srece naprej..

Zdravo punce, da vse vam malo oglasim. Nekaj dni se nisem oglašal ker v mojim na polno delava okrog novega doma, zato zdajle pogledam in odgovorim za tri strani nazaj. 🙂 Grem kar po vrsti:

Najprej vsem skupaj hvala, ker ste navijale zame, kljub temu, da tokrat ni uspelo, nisem preveč žalostna, je imelo že svoj namen in tako se je moralo zgoditi. Tisto jutro, ko sem delala test, ko je CB procesiral svoj “rezultat”, sem bila sicer malo žalostna prvi trenutek, niti ne presenečena, saj sem bila pripravljena na obe možnosti. Malo sem pojokcala ampak gremo dalje in konec leta v nov postopek….jihaaaa. 🙂 Tako da, vsem vračam objemčke, poljubčke in dobre misli…ne bom vas naštevala poimensko, s tem postom odgovorim vsem hkrati, da ne bom katere spustila s seznama. 🙂

No, ve bajsike, ki se vam trebušček počasi začenja spreminajti v žogico želim vse dobro, vesela sem, da nas še vedno spremljate, kljub temu, da niste več v postopku, grejete pa svoje pikice, ki so nastale v postopku. Pingulinčki (pingvinčki) so zakon!

No, vse k se pa špikate, pa želim “špikanje z ljubeznijo” kot reče Lina. hahahah 🙂

Lucky, držim pesti, mislim nate in tako kot so rekle punce….NE VRŽI PUŠKE V KORUZO…SE LAHKO V KOMBANJ ZATAKNE 🙂 Dokler ni test in dokler ni sveža kri, me ne obupamo!!! Glavo gor, imaš to!!! 🙂

L263, pobožaj svojo pikico, pogovarjaj se z njo in se zmenita, da sta vidva najboljši par in da bosta tole speljala do konca! 🙂 Srečnooo.

Bananči moja, ti skos misliš name, a to kej pomen? Hahaha. Kako sem? Odlično. Delam kot črna živina, hahaha, okrog doma je tok za nardit, da ni konca, ampak mi je všeč, ker vem za kaj delam, za sebe, za naju, za naš domek. Sva že v novem domu, sicer imava še kar nekaj za preselit, ampak danes prvič spiva v najini hiški, juhhhuuu, drgač pa, “gospa s krvavca” veselo naliva, hahaha 🙂 Sem je čist vesela, ker vem, da je to že prva, ki jo štejem, do novega postopka. Vse bo kulči. Kako si ti? Jaaaaaa, decembra pa na kuhančka in lučke v Ljubljano.

See ya all, cmok, cmok 🙂 Ups, že mal gintonick iz mene tipka, hahah 🙂 čaooo

Evoooo punceee mojeee… Velik foliklooov so ze zrelii…. Ob 20.00 stop injekcijaa in v nedeljooo punkcijaaa wihuuuuu😍😍😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Je rekel da je use super in da upa da bodo tokrat kej bolj kvalitetna jajceca…. Hihihihiihi… Jaz verjamem da bojooo hihihihi

New Report

Close