ivf 2018
Lucky…jaz sem imela v prejsnem postopku rjav izcedek pa sem bila noseca tako da jaz ti tut predlagam da naredi test najbols babycheak ki hitro pokaze…tudi jaz sem ga naredila. Ja priblizno 3 mesece cakas. Edino po eskimcku gres takoj naprej. More se telo scistit hormonov. Jemli naprej crinone gel. Javi kaj bos uredila drzim pesti..
Zdravo punce, da vse vam malo oglasim. Nekaj dni se nisem oglašal ker v mojim na polno delava okrog novega doma, zato zdajle pogledam in odgovorim za tri strani nazaj. 🙂 Grem kar po vrsti:
Najprej vsem skupaj hvala, ker ste navijale zame, kljub temu, da tokrat ni uspelo, nisem preveč žalostna, je imelo že svoj namen in tako se je moralo zgoditi. Tisto jutro, ko sem delala test, ko je CB procesiral svoj “rezultat”, sem bila sicer malo žalostna prvi trenutek, niti ne presenečena, saj sem bila pripravljena na obe možnosti. Malo sem pojokcala ampak gremo dalje in konec leta v nov postopek….jihaaaa. 🙂 Tako da, vsem vračam objemčke, poljubčke in dobre misli…ne bom vas naštevala poimensko, s tem postom odgovorim vsem hkrati, da ne bom katere spustila s seznama. 🙂
No, ve bajsike, ki se vam trebušček počasi začenja spreminajti v žogico želim vse dobro, vesela sem, da nas še vedno spremljate, kljub temu, da niste več v postopku, grejete pa svoje pikice, ki so nastale v postopku. Pingulinčki (pingvinčki) so zakon!
No, vse k se pa špikate, pa želim “špikanje z ljubeznijo” kot reče Lina. hahahah 🙂
Lucky, držim pesti, mislim nate in tako kot so rekle punce….NE VRŽI PUŠKE V KORUZO…SE LAHKO V KOMBANJ ZATAKNE 🙂 Dokler ni test in dokler ni sveža kri, me ne obupamo!!! Glavo gor, imaš to!!! 🙂
L263, pobožaj svojo pikico, pogovarjaj se z njo in se zmenita, da sta vidva najboljši par in da bosta tole speljala do konca! 🙂 Srečnooo.
Bananči moja, ti skos misliš name, a to kej pomen? Hahaha. Kako sem? Odlično. Delam kot črna živina, hahaha, okrog doma je tok za nardit, da ni konca, ampak mi je všeč, ker vem za kaj delam, za sebe, za naju, za naš domek. Sva že v novem domu, sicer imava še kar nekaj za preselit, ampak danes prvič spiva v najini hiški, juhhhuuu, drgač pa, “gospa s krvavca” veselo naliva, hahaha 🙂 Sem je čist vesela, ker vem, da je to že prva, ki jo štejem, do novega postopka. Vse bo kulči. Kako si ti? Jaaaaaa, decembra pa na kuhančka in lučke v Ljubljano.
See ya all, cmok, cmok 🙂 Ups, že mal gintonick iz mene tipka, hahah 🙂 čaooo