Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Jonaklaraa ti sii optimistkaa zadala si si cilj in verjamem da ga bos doseglaaa novo letoo bo zate obarvano s pluskooommm…… Zelim ti veliko dobre voljeee pa cim manjj slabeee…. Spremljaj naass😍😍😍😍

Orhid, kako lepo, da vse super poteka! Ful sem vesela zate! 🤗

Jaz trenutno čakam na ponovni posvet, ki ga imam 25. oktobra. Do takrat bodo že izvidi krvnih preiskav, takrat dobim tudi napotnico in potem končno šibam po pingota❄🐧❄🤗 Računam, da novembra..🤞

JonaKlara kolk mi je hudo zate. Drzi se in s pozitivnimi mislimi naprej!!!
Sedaj se u miru lahko posvetis selitvi. Potem pa spet v nove boje z dvignjeno glavo.

Evoooo meneee pupikeeee…….. Prvi Uz je za menoooj…… =) sem kar vesela na rezultat…

In sicerr levi jakcnik dobeo reagiral… Vodilni folikl 12…. Desni jajcnik tudi dobro reagiral vodilni 15…. Vprasal me jee koliko jajcec je bilo v prvem postopku sem rekla da 11…je rekel da jih je sedaj videti vec ampak da vseeno lahko najdemo kaksen folikel brez jajcec… V petek ponovno na Uz ce bo slo tako dobro naprej je rekel da bo punkcijaa v nedeljoo😍😍😍😍😍😍😍

Drage moje pupike…juhuhu

Ze imamo naslednje srecke.
L263 Vse bo ok. V cetrtek bos ze grela pikico.

24+ joj super kmalu punkcija vesela zate da imas lepe folikle.

Orhid super. Otvorila bos marca sezono in bos napisala rodil-a se je …..

Emci, ja, z zamrznjenčkom 🙂 Zato pa pravim, da so zamrznjenčki pravi borci 🙂

24+, to bo super pridelek 🙂

Dobro jutro punce. Jaz že odštevam dneve do posveta, danes teden ga imam. Potem pa hitro nesem napotnico čez cesto in čakam na rdečko. Potem pa špikanje!!!

24+…toooooooooooo b ejba..to maš tooo..zdej se bom do nedelje spet tresla..in navijala…zate:)ahahahahahahh..jupiiii pol pa drug teden enkrat boš mela že transfer do konec tedna…wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii waka waka eeeee..

Pa za vse ostale bejbike držim pesti in mi to mamoooo!!!Lepo Sredo vsem skupaj!:)

Hahaha banana ti si nora hahaha….. No dej tres se se zamee… Hahahahahahaa… Vglavnem jst am ful zadovoljna zaenkrt upam da bojo kej bl kvalitetna ta jajceca hihihi

24+..ja kva pa ti misleš..a ti je šele zdele prdnlo?!ahahahahah..ja sam djevojka sa sela..luda mi je kuča..djeca u jajama….ahahahaahahahahahhahahahahahhah
vse bo superrrrr…boš vidlaaa..:)

Pozdravljene, spet se oglašam.
Včeraj imela prvi posvet za Ivf s pgdjem, kjer smo s partnerjem podpisali papirje, dobili napotke, kaj vse moremo opravit in predvsem da je treba imet čas.. kar imamo.. edino kar me zmoti je : določeno število postopkov se opravi na leto .. mhm…

A je še katera na začetku Ivf s pgd?

Srečno vsem

Punce, kako ste kaj? Že kakšne dobre novice? Vidim, da ste ful aktivne in nisem brala vsega za nazaj..
Clementina, jaz sem bila v postopku pgd ivf. Kaj te pa zanima?
En lep sončen dan vam želim 🙂

res ste vse prave borke.. lepo, da se oglasite tudi tiste, ki vam je ze uspelo..
meni ta forum ful pomaga, da se soocam s temi postopki..
drugače pa pri meni nic novega, belina krci so se umirili.. malo se me zbada v krizu.. in pa skoz obcutek mokrote.. omg.. 🙄
kdaj je smiselno test naredit? da realno pokaze..

lucky555 jaz sem ga delala tri dni pred krvnim

Lucky555, kako daleč si? Kdaj imaš krvnega?
Jaz sem delala test 11. dan po transferju 5 dni starega zamrznjenčka..

8 dan sem.. prenos 5 dni starega zarodka.. prejsnjic sem ze dobila menstruacijo na današnji dan..
bom pocakala vsaj do 11. dan..
v torek imam test

pardon dveh zarodkov🙊🙈😂

To je lahko že dober znak, da tokrat še nimaš menstruacije..😉 Ful držim pesti, da je uspelo!🤞🤞🤞🍀🐞🍀

Ja jst tud upam da bo dobeeer prideleeek hehehehw… Bomo vidliii…. Ne bom se prehitro veselila da ne bom. Na konci razocarana… Sem sla pa dons zlo pesimisticno na Uz pa sem bila tako pozitivno presenecena kt da mi je liziko kupu🙈🙈🙊🙊😎😎😎😍😍 vglavnem se malo se maloo najkasneje naslednji petek grejem pikicooooo😍😍😍😍😍

no zjutraj sem opazila rjav madez na perilu.. tudi nama ni uspelo..😥😪
nevem kako dolgo se zdaj caka za 3. postopek v mb, isto 3 mesece?
zalost na višku.. 😪

New Report

Close