ivf 2018
Evoooo meneee pupikeeee…….. Prvi Uz je za menoooj…… =) sem kar vesela na rezultat…
In sicerr levi jakcnik dobeo reagiral… Vodilni folikl 12…. Desni jajcnik tudi dobro reagiral vodilni 15…. Vprasal me jee koliko jajcec je bilo v prvem postopku sem rekla da 11…je rekel da jih je sedaj videti vec ampak da vseeno lahko najdemo kaksen folikel brez jajcec… V petek ponovno na Uz ce bo slo tako dobro naprej je rekel da bo punkcijaa v nedeljoo😍😍😍😍😍😍😍
24+…toooooooooooo b ejba..to maš tooo..zdej se bom do nedelje spet tresla..in navijala…zate:)ahahahahahahh..jupiiii pol pa drug teden enkrat boš mela že transfer do konec tedna…wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii waka waka eeeee..
Pa za vse ostale bejbike držim pesti in mi to mamoooo!!!Lepo Sredo vsem skupaj!:)
Pozdravljene, spet se oglašam.
Včeraj imela prvi posvet za Ivf s pgdjem, kjer smo s partnerjem podpisali papirje, dobili napotke, kaj vse moremo opravit in predvsem da je treba imet čas.. kar imamo.. edino kar me zmoti je : določeno število postopkov se opravi na leto .. mhm…
A je še katera na začetku Ivf s pgd?
Srečno vsem
res ste vse prave borke.. lepo, da se oglasite tudi tiste, ki vam je ze uspelo..
meni ta forum ful pomaga, da se soocam s temi postopki..
drugače pa pri meni nic novega, belina krci so se umirili.. malo se me zbada v krizu.. in pa skoz obcutek mokrote.. omg.. 🙄
kdaj je smiselno test naredit? da realno pokaze..
Ja jst tud upam da bo dobeeer prideleeek hehehehw… Bomo vidliii…. Ne bom se prehitro veselila da ne bom. Na konci razocarana… Sem sla pa dons zlo pesimisticno na Uz pa sem bila tako pozitivno presenecena kt da mi je liziko kupu🙈🙈🙊🙊😎😎😎😍😍 vglavnem se malo se maloo najkasneje naslednji petek grejem pikicooooo😍😍😍😍😍