Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Lucky55…bo bo..drzi se..še imaš čas..ni še nič sigurno..znaki so pa itak takšni in drugačni..se ni na njih zanašat..:)Tako,da le pozitivno in itak VSE NAVIJAMO ZATE:)Lep dan in poskusi se zamotiti z ,kakšno knjigo,film..itd..

Jonaklara….joj zal mi je. Glavico gor in gremo naprej…naslednja runda bo uspela ker si se tako odlocla.

Lucky…spika lahko tudi ce si noseca..nic hodit vsake pol ure na wc gledat ce bo pritekla. Hhh tudi jaz sem vcasih to delala..drzim pestke..

No sedaj pa ostale borke…fajn se pikite in kmalu bo dan d et…😃

Orhid hvala za odgovor. Koliko pregledov pa imaš približno? Sem prav zastopla da greš vsak dan na pregled do ovulacije? Malo me skrbi zaradi službe, kako bom to speljala..

Živjo dekleta…a mi lahko katera pove kako je z novim postopkom ivf-a? Torej rabim novo napotnico? Potem pa vse kot prvič al kako?
A se zelo dolgo čaka na novi postopek?
Hvala za odgovor
Pa srečno vsem😊

hvala bananci pa linci..🤗
dokler je belina se je ok.. krce sem. imela taksne kot da mam 2. dan najhujso menzo.. tak sem se prepricala, da menze ne bo, da so krci kr ponehali.. 😂
saj nebi hodla vsake pol ure na wc, ce me pa skoz lulat.. 🙄
vceraj sva se menla z mozekom, da, ce bo slo tak naprej bova hitro pokurila teh 7 postopkov.. nimava zamrzjenckov nikoli.
ampak dr. pravi, da smo lahko optimsticni.. 🤔🤔

Emci, odvisno kako hitro imaš ovluacijo. Jaz imam ovulacijo šele na 21 dan v ciklusu, tako da sem na začetku hodila na vsake 2 dni, potem pa vsak dan. Sem bila pa hitro fertik in sem samo malo zamujala v službo.

Jonaklara, drži se in pozitivno naprej!

Lucky555, jaz sem imela pred pozitivnim testom 1 teden ves čas občutek da bo pritekla M, potem pa je bil plusek! Tako, da je to lahko čisto dober znak!

Neli, za nov postopek rabiš novo napotnico, ja. Jaz sem najdlje čakala na ponovni pregled pri moji gin v Leonišču (2 meseca), potem je šlo pa vse zelo hitro.

Orhid, na katero st. Si pa ti klicala ko si dobila m? Danes non stop klicarim, na eni st. se mi nobeden ne javi, na drugi pa je non stop zasedeno🙁 jojj, hvala za odgovor. Hvala bogu da ste tako fanj pupe, da ste pripravljene pomagat😃 se počutim prav zmedeno ker ne vem kaj pričakovat, kaj bo, kako bo..

Emci, jaz sem vedno poslala kar mail. So mi v roku 1 dneva odgovorile. Na tel tudi jaz nikoli nisem imela sreče. 🙂

Tut jaz sem poslala email, pa so mi hitro odgovorili.

Emci, tudi jaz kar mail vedno pošljem. Na telefon jih težje dobiš. In običajno odpišejo v roku enega dneva.

Orhid, kako si ti? Nosečnost v redu poteka?🙂

Lucky555, ti znaki so lahko zelo zavajajoči. So tudi pri nosečnosti zelo podobni tistim, ki se pojavijo pred menstruacijo.😉 Držimo pesti za plus! 🤞🐞🍀

Kiddo, jaz sem super, hvala 🙂 Tudi nosečnost poteka super. Kako si ti?

Heej punce. No po pol leta pavze, se tudi jaz ponovno oglasam tu 🙂
Danes sem po punkciji, pa je bila bolj slaba zetev (samo 2 celici, v prvem postopku jih je bilo 12), tako da nimam nekih velik pricakovanj… Je imela se katera tako situacijo, da je bila taka razlika v postopkih?
Srecno vsem, ki cakate na pluske, pa tudi tistim, ki vam je ze uspelo :)))

Orhid vesela sem za tvojo super nosecnost res si zasluzis po vseh teh tezkih prehojenih poteh povnih vzponov in padcev. Gdaj imas rok? Spol ze ves?

L263…jaz se nisem imela taksnih primerov vedno imam 12 ali 13. Ampak se ne sekiraj. Rabis samo eno celico in vstavili ti bodo zarodek. Ni panike kolegica je imela prvi ivf in v njem 3 celice so jo klicali da pride 3 dan namesto 5 dan na et ker je bil sami en zarodek. Ampak ji je uspelo je v 12 tednu 😃 Kje pa si v Mb ali Lj?

Lina 2017 – v tem postopku v Dravljah pri dr. Resu. Ma ja saj vem, da enim uspe z eno samo. Samo je pa kar sok, ko pricakujes podoben rezultat kot prvic (tudi foliklov je bilo veliko, zal vsi razen 2 prazni) potem pa bum:imamo samo 2 celici.

Orhid tvoje zgodbe sem pa brala ze nekaj casa nazaj, ce se ne motim si se kar postena namatrala. Si ena taka motivacija za vse, ki se se borimo. Lep preostanek nosečnosti.

L263…ja verjamem da je sok. Jaz grem oktobra v 5 ivf postopek. Imela sem ze 7 transferjev. Od tega dva krat poz test. Sem pa v Mb. No sedaj grem se pred postopkom na histero
skopijo. Imela sem ze pred prvim postopkom laparoskopijo in hsg bilo je samo nekaj zarastlinc ki so jih odstranili. Ampak sedaj pa se to in peti postopek bo ratalo hihi sem se ze odlocla. Kr pozitivno…gdaj pa imas et?

Lina, hvala 🙂 Rok imam konec marca, za spol pa še ne vem, ker se skriva 🙂 Itak pa mi je, tako kot bi bilo vsaki tukaj čisto vseeno kaj bo, samo da bo zdrav/a 🙂 Me pa firbec matra, to pa 🙂 Res ti želim, da bi bil 5 postopek pravi zate in, da se plus obdrži!

L263, hvala, saj zato pa vas kar ne morem pozabiti, ker se spomnim koliko je meni pomenila vzpodbuda in motivacija. Prepričana sem, da bo vsaki od vas uspelo prej ko slej!

Lina 2017 et naj bi bil ze v cetrtek. Ce sploh bo kaj. V primerjavi s postopkom na GKLJ je tukaj vse precej drugace tako da res ne vem kaj naj si mislim. Sem se pa prestavila, ker so mi na GKLJ ves cas zatrjevali da je z mano vse BP, da je problem v mojem (pa ni imel tako groznega spermiograma), potem nama pa po enem pregledu, ko me je G. prav na hitro odpikala, nekaj ni dalo miru in sva sla samoplacnisko na posvet k Resu – ta je pa ugotovil, da imam PCO cesar prej nihce ni opazil…
Ti pa ze 5.? Joj joj kaj vse prestanemo, da bi dobile otrocka, medtem ko ene samo kihnejo pa so nosece 😂 no ampak ne dvomim tudi v nas uspeh, vse bomo super mamice, ko pride nas cas 🙂

Nova Nova jaz sem dobila M samo tudi zamudo 4 dni . Vsem lep pozdravcek obcudujem vas za vas optimizem le tako naprej.

Evo pa se je tudi meni uspelo naročiti, sem jih celo po dolgem ustranjanju dobila na telefon. Imam pa sprejem za pingota 10.10. 🐧, komaj čakam da se začne dogajat . L263 tudi pri meni je bilo usak postopek drugače, 1 kratek postopek sem imela 12 foliklov, 2 so mi vstavili, 2 zamrznili, 2 kratek postopek foliklov veliko na koncu pa ni bilo niti ene 🙁, je bil tudi zame to velik šok, 3 dolgi postopek pa sem pridelala okoli 12 foliklov, enega so mi vstavili, sledil je – , 2 pingota me pa še cakata😃🐧držim pesti za use😃 Orhid kaj ti si zanosila z zamrzjenčkom?

New Report

Close