Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Histeroskopija je bila pod narkozo. Neke zarastline so mi pocistli, pa manjso pregrado sem imela. Isti dan čez par urc gres ze domov. Tako da ni panike.

jaz sem tudi imela histeroskopijo.. sem zahtevala narkozo..
odstranili pregrado ampak se je zakompliciralo.. tega verjetno ne zelis slisat.. 🙄
ne boli pa cisto nic.. v mb so na oddelku bomba, ti kr olajsajo stvar..
ce re zanima kaj vprasaj..
mi je zal za rezultat.. objemcek..

Punce pozdravljene,

imam eno vprašanje za vas ali se je še kateri zgodilo, da ji je spremenilo čisto cikel tole pikanje. M mi je čisto zmešalo, 1 in 2 dan je bila normalna kot mora bit dokaj močna, 4 in 5 dan kot da je nimam. Včeraj je spet bila malo boj močna in danes se spet uliva…katastrofa. Ne verjamem, da bom v torek sploh lahko imela UZ. 🙁 Čisto sem adijo…
A je katera že to doživela?

Liiila – ja, jst sem tudi zelo občutljiva na vse te hormonske dodatke… Sicer nisem bila v dolgem protokolu, dogajalo pa se mi je, da sem krvavela, pa nisem bila zihr, če je to menstruacija, ali ne… So pa na UZ bili vedno zelo prijazni, sem jim razložila situacijo in ponavadi so zrihtali. Tako da brez panike, pojdi na UZ in razloži, kaj te skrbi…

Lucky in Upanje hvala za odgovore…upam da mi bo to kaj pomagalo…pri plusku..

Jonaklara…kako kaj? Jutri kt a ne? Drzim pestke da odpres sezono ➕➕➕➕.

Jaz bi tudi danes mogla dobit M pa je se ni…no ima cas. UZ imam sele naslednji ponedeljek…ampak mi je ze sama misel smotana da bi imela UZ med M :/

Oxi ti si jo ze dobila?

Drzim pesti za cimvec pluskov.

Pozdravljene, se vam ponovno pridružujem. Imam eno uprasanje in sicer prvič grem po zamrzjencka v Lj. Zanima me ko pokličeš da si dobil menstruacijo, kdaj je ponavadi prvi pregled? Hvala že vnaprej za odgovor😃 držim pesti za čim več pluskov➕➕➕

Emci, za zamrznjenčka v spontanem ciklusu je prvi pregled ponavadi na 9-10 dan. Takrat tudi prvič daš kri 🙂 Srečno, zamrznjenčki so tapravi borci 🙂

nic bat.. pri kratkem protokolu te namerno narocijo na 2. dan menstruacije.. takrat se najlepse vidijo jajcniki baje in zato obvezno takrat ce je vse ok dobis terapijo in 2. dan zacnes z spikanjem..

Jonaklara…:):)Cel dan že mislim nate in bom še do jutri:):)jupiiiiiii

24+..pa kje si ti??Kakooo siii??

bananči, kaj mislis name? da ze cel dan vozakam kufre gor pa dol, pa da sem celo bajto mogla spucat, pa da sem mal okol bajte rofkala pa pajcovne ometala 😁
no, ti kr misl name do jutr zjutri, jaz grem zdaj v horizontalni polozaj, jutr ob petih pa….en debu PLUS!!! 😂😉

ja, ja, Lina, jutr sem pa jaz na vrsti 😁

uzivajte bejbe. 24 + se ga je tok zadela s spikami, da ne more ona pisat med vikendom, hahahah 😆🤗

JonaKlara, maaloo šee!😁 Na polno stiskamo pesti za plus!!🤗🤞🍀🐞

Linaa glavo gorr in kmalu bo tudi tebi uspelo….

banannnnaaaaaaa ojjj bananaaaaaaaa danes sem te kupila pooo 3 mesecih in te tako lepooo olupilaaaaaa da si bilaa nagaaaa xD…… EVOO MENEE SUPER SEM ODLIČNO NIKOLI BOLJŠE…….. edinoo kar me malo matra je to vstajanje ob 6h zjutraj….. tok sem bla čez vikend izmučena da sem v nedeljo pozabila budilko naviti ob 6….. in sem se sama od sebeee zbudilaa ob 6:30 in skočla s pojstleee kt strela z jasnega…. haha… nahitro namešala zdravilaa in pik pik…pa šla nazaj spat.. =)… ko pridem iz službe sem tak izmučena me tak rit bolii da see se na kavč vležem zvečer in nažulim še hrbet xD…. kako ste pa ve kej???

jonaklaraaa jutriii napočiiii dan D !! otvoritvena jesenska sezonaaaa pluskooov =) wiupiuuuu… sporočiii takoj zjutraj kakšen je rezultat.. držiiiiiimmm pestiiiii!!!! =*

JONAKLARA….Dobro jutrooooo:):)OBJEMČEKKKKKK..POLJUBČKIII:):)

Jonaklaraaaaaaaaa dobroo jutroooooooo vsee nestrpnoo pricakujemoo tvooj ++++++++ banana kaj si pa ti tako zgodnjaaaaaaaa🤔🤔🙊🙊🙊🙊

Babikeeee moje….ne, nc ni. En velik MINUS. 😞 Mal sme pojokcala, ampak gremo optimiaticno naprej, sem se odlocla, da bosta naslednjic dva plusa naenkrat, hihihi, da bo CB kar razneslo, ne bo uspel tolk spisat, hahaha 😄🤗

Evo, nc hudga, novo leto zacnem z novim postopkom pa bo se vedno dojencek v 2019, tko kot sem se odlocla, da bo…samo ne bo sted poletja ampak bo jesenski 😆

uzivajte….no, katera je zdaj naslednja…katera ima prva pregled, pa prva transfer pa…. srecnooo

jonaklara 😪😪.. naslednjic bo.. samo malo srece rabimo..
jaz pa 7. dan po et.. ze cutim krce in kot, da se je vlila pa letim gledat pa belina.. nimam dobrega obcutka.. 😥

Jonaklara…mah u rt nej gre vse skupi..:( Očitno bomo še skupi rodile..zato pa mormo še malo počakat:)Jest vem,da bomo mtke..,tko,da glavo pokonci IN NE POZABI NA NOVOLETNE LUČKE..Se ga bomo ulile POL PA V LETU 2019 ŠLE V POSTOPEK..IN BO NAM RATALOOO..:)Pošiljam ti en VELIK OBJEM..Čez vse gore,hribe..tja do tvojega domeka:)

24+..jaaaaa..seveda..za teste delat SI TUD DOPUST VZAMEM..hahahahah:)Ne frej sm danes in sm si že Čupo pobarvala,stanvane zglancala..sej veš..delo na delo..pa tud ,če smo frej..:)Vidim,da si super..to mi je všeč..:):)

Ah, JonaKlara, žal mi je, da ni uspelo.😞 Ti pošiljam en velik objem! Drži se in pogumno v nove boje z novim letom!

New Report

Close