Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Ma jesttt sem zee profesionalka v sredo mu povem da bi bla rada njegova asistenka hahahhahahaha🙊🙊🙈🙈🤣🤣🤣🤣😂😂😎😎 Hec hec…. Super sem danes zrihtala vse sem kar na hitro talo kot on hihi

Pozdravljeni. V prejsnih postopkih z suprefaktom mi M vedno prisla prav cas mi res nikoli ni zamuja vedno tocna kot ura v tem postopku ze 2 dni zamuja uh sem kr jezna kr zaradi tega postopek podalsajo. Ko jo cakas jo ni ko hoces da jo ni pa pritece. Lep dan vsem😀

Pozdravljene, že dolgo vas spremljam, danes pa sem se odločila, da se vam pridružim tudi s pisanjem. Doletelo me je veliko razočaranje, ko mi je zjutraj g. na UZ povedala, da se po enem tednu špikanja ni razvil niti en primeren folikel in je predlagala, da zaključimo postopek. Precej me je prizadelo, ker so moje možnosti že tako ali tako zelo slabe, AMH imam močno pod mejo 0,32. Pravi, da ponovimo čez 3 mesece z drugimi zdravili in če še to ne bo šlo….potem se bom mogla pač sprijazniti, da ne bom zanosila. Ima morda katera tako izkušnjo, da ji jajčniki po eni terapiji niso reagirali, potem pa je dobila druga zdravila, je bilo pa boljše?

Srčka11 sigurno je mozno. Jaz v prvem postopku imela kratek protokol pa moje jajcniki zelo slabo reagirali na zdravila predelana je bila samo ena slaba kvalitetna. Naprej imam samo dolgi protokoli in je cisto druga pesem. Tako da neobupaj verjami v sebe in pozetivno z dobro voljo in energijo v nov boj

Jonaklara..was maks du..ahahaahhahhahha..:)

Danes je petek..katera ima test??Al v Torek?Sem mal zamešala..
Uglavnem držim pestiiiiiiii za vseeeee..bejbikeeeeeee:)
Lep vikend..vam želimmmm….:)

Hahaha banana….danes testka LINAAAAAA….torej, Lina, javi se. Kakšen je bil rezultat? Kakršenkoli že, samo pozitivno naprej in ta pravi je (še) na poti!!! 🙂

JonaKlara testka pa v torek…banana. 🙂 Da boš na tekočem. 🙂

Lep vikend…zdaj se vam bom malo manj oglašala ker pokam kufreeeee, selim se. Se beremo v torek. Sporočim novičko…karkol bo… BO!!!! 🙂

Čaooo

srčika, prijateljica ki hodi z mano na ivf je pridelala samo eno celico potem so ji menjali terapijo in jih je naslednjič precej več.. ni nujno, da ti je ustrezalo za tvoje telo..

kaj so katero 4 dni po ET začele bolet prsi in srbet bradavičke, tak me živcira, da sem si morala moderček sleči v službi dol.. pa 8 al 9 dni sem že po stopki..

Jonaklara..hvala za ,tako izčrpen odgovor.hahahhaah.kufrašš?Ojoj..ne me spominjat:)haaahahah..fajn se preseli in itak po plusssss v torekkkk..jupiiii:)Uživaj..

Lucky hvala za vzpodbudne besede,ne bom obupala,me je pa res potrlo.Na to,da ne bom nic pridelala pa res nisem bila pripravljena.Jutri je nov dan,optimisticen pogled v prihodnost.Za vse nas drzim pestke za +++

Jonaklara in Banana…..javlam se evo mene. Kaj ste face hihi. Test neg po pricakovanju. Nisem nic prizadeta. Sem ze utrjena hihi. Imam 9.10. histeroskopijo in 12.10. razgovor za 5 postopek ki bo zadnji saj bo itak uspelo 😃. Banana moja gdaj ti startas ze kaj ves?

Srcika….tudi jaz sem imela v 1 postopku slabo. 13 celic ampak samo en zarodek bil je kratki protokol. Sedaj imam dolge postopke in mi vedno 2 vstavijo 2 zamrznejo. Ampak moras vedit da je tudi 1 zarodek dovol. Kje pa si v lj ali mb?

Jonaklara pri tebi bo pa v torek tako ali tako plusek in bos otvorila jesensko sezono pluskov +++++.

Pikajte se z ljubeznijo..In nic vec cakanja gremo sedaj pa zares akcija naj se pluski zacnejo.. 🍀🐞💯➕😙

Lina2017 virtualni objem, glavo gor in pogumno naprej!

JonaKlara občudujem tvojo pozitivo, se mi kar zdi da ti + ne more uiti… Bos zdrzala do torka? 🙂

Lina2017, škoda, a ni uspelo.😔 Ti pošiljam objem! No ja, kaj čmo,.. bo uspelo naslednjič!🍀

JonaKlara, kako se držiš? Boš zdržala do torka?😉

Je še katera, ki čaka na plus?

Vsem ostalim, ki se trenutno špikate, želim kvaliteten pridelek! Držte se!💪🤗

Lina2017..res si prava pozitivna borka in vsem nam daješ pozitivno energijo in vem,da ti bo naslednjič uspelo..zelooo kmaluuu:)Objemčekkkkk:)
Ja jest mam zdej pogodbo za 6.mesecev tam do konec Februarja 2019..pol pa upam,da redno dobim ..in takoj v postopek..komiii čakam…:)Drugače oz. prej si ne morem privoščiti..tudi delo imam zelo fizično in bi v vsakem primeru morala biti na bolniški..:)Saj veš..brez službe se je pa tudi težko preživljati:)Želim ti lepo soboto še naprej…:)

Lina, škoda, ker ni uspelo, ampak kdor caka….se nacaka😂😁 malo se hecam, da kljub temu spravim v dobro voljo. Jaz sem pripravljena na oba mozna rezultata. Sem tip cloveka, da se pripravim tudi na slabsi izid in da me potem ne preseneti prevec oz. da me prevec ne prizadane, seveda pa se vedno upam, da bo +. ne vem pa kaj pricakovati, ker znakov ni cist nobenih.

Inti, hehe, le pozitiva in dobra volja me drzijo pokonci. Saj so tudi pri meni kdaj boljsi dnevi, vcasih pa tudi kaksen slabsi ampak poskusam, da ti ne vi prevladovali, treba se smejati in uzivati v zivljenju, ki nam je dano…vmes pa se mal pikamo z ljubeznijo 😆 tako kot rece Lina, hahaha.

Kiddo, Inti….neee, nisem zdrzala do torka enkrat sem ze delala test, ampak je bilo negativno…ok, morda si skusam se dopovedati, da je bilo mogoce prezgodaj. Zdaj vmes spet ni problem cakato, se trikrat spat, potem gre pa zares 😄 drugace pa ja, en teden se ze nekako pocaka, drugi teden se pa vlece v nedogled, kot da tega torka ni in ni, hehhee

bananca…februarcki smo ta boljsi ldje…rojeni al pa spoceti, sej nima veze…februar je najlepsi mesec…ljubezni pa to…in evo ti darilo ljubezni potem novembra 2019. juhuuu🤗😋

Jonaklara…sam res😀😀jest bila spoceta februarja..rojena novembra.Bi bilo to zeloooo lepo darilo za rojstnii dan😀😀jojj nej se toooo zgodiiii…da banana se veseliiii…🚀🚀😀💝🍻

24+..wiiioi..cu cu..ihaha..wihibrihi…hahagahaha..kako si kejj??počutje? Iglicarka naša 😁😁hahaha

Inti…..Kido hvala vama posiljam objemcek nazaj….

Jonaklara gdor caka se nacaka ja hihi ampak docaka. In je pol bol slajse. Glede znakov nic hudega ce so malce potihnili ko narasca hormon so znaki ko se pa malce umiri potem se tudi znaki umirijo. Ampak hormon se dviguje na zacetku po tem malo obstoji in tam nekje po kt spet narasca…drzim pestke…

Banana hvala tudi ti si pozitivka in tudi jaz sem rojena novembra 4. Ja glede sluzbe kr pocakaj ne mores kar v bolnisko ja. Jaz tudi fizicno delam. Ampak imam za stalno..saj bo hitro februar..

Ali je katera ze imela histeroskopijo?

Vsem zelim pluske in veliko celic.

ha ha punce tudi jaz sem novembrka 😀 naslednji teden pa že sprejem v postopek 😛

Lina2017 jaz sem imela histeroskopijo.

Lina2017..,Vk17…Oooooo..Škorpijonke:)Jest mam pa 20.Novembra…jupiiii..no sej zato se pa tko ujamemo…:):)Ja res rajši počakam..no sej bo kmalu..:)Če vrjameš v palčke:)hahahahah
Lepo Nedeljo vsem skupaj..

Ja same skorpijonke…hihi

Upanje kako je blo na histeroskopiji? A soti kaj odkrili? A si bila po tem zelo boga? To imam pod narkozo. Imela sem ze hsg in laparoskopijo.

💯➕🐞🍀💖

New Report

Close