ivf 2018
Zivjo punce!
Vprasanje za tiste ki ste na GK LJ: jasno mi je, da pokličeš s prvo menstruacijo in potem naj bi ti dali datum, da te naučijo kako uporabljati zdravila itd. Kdaj cca je ta datum – me zanima zaradi planiranja dopusta (en, dva, tri tedne po m ali ni pravila)? Zacnem pa potem lahko z naslednjo m? Aja, imela bom kratki postopek..
joj oxi41, pa menda ja nisi bila tiho po tem.. ne pusti se ji, jaz kr vprašam takšne ljudi, gospa kaj imate kake težave.. rešujte jih na pravem mestu ne z mano.. pa mam skoz mir.. haha
za postopek pa itak noben ne ve.. nisem dolžna nikomur razlagat, ker je osebno.. enkrat imam kao prehlad, drugič mehur vnet.. še pa še imam domišljije.. hihi
le pogumno punce.. pa še kako dobiš trdo kožo skozi postopke..
Babuškeeeeee….no, da grem kar od začetka, da sem na vsako mal razpišem, zdaj ko mam glih cajt za malo daljšo pisanje 🙂 No? Kako smo? Sej vem, da ste odlično in da kar pokate od energije. 🙂
Lila, jaaaaa….a ni to najboljši občutek, kolk se razveseliš te menstre, ko jo dobiš, k da bi bilo novo leto, hahaha 🙂 No, zdaj pa srečno in pridno špikanje.
Lucky, tudi mene je presenetil končni rezultat, da ni eskimčkov, ampak meni je dovolj vzpodbudno to, da če je namenjeno je ena celica, tista prava, pomembna za uspeh in to je to. Ne rabim jih 100, je ena čisto dovolj in ta je ZMAGOVALNA!!! 🙂 Ahahaha, pozitiva in prepričanje vase kar seka iz mene. 🙂 Saj, ko bi bila še kje drugje tako pogumna. 🙂 Lepo grej pikici, jaz sem se prve dva dni s pikcem kar pogovarjala…jaooo, kot ena rahlo neuravnovešena ženska….ne morem si pomagati. 🙂
AAaaaaaa, 24+, pa te je zalila…teč k Rešu, da ti da še mal špikic…zdaj si že na pol poti…še tole pošpikaš, pol te pa mal on pošpika, pol si pa ready za mommy to be! 🙂
Nooooo Lina, a tis tut tko nestrpna? Jaz sem do včeraj še kar nekako zdržala, zdaj sem pa z vsakim dnem bolj nestrpna in kr neki teskam…zakaj že? Jaoooo. Itak, je vse negativno. A res ne morem počakat do torka? So rekl, da je to najhujšijh 14 dni, ko čakaš….tole bo kr držalo. En teden še gre, dva pa….NEMOGOČE!!! 🙂 Ampak lej, v petek in v torek midve zagledava +, to je to. Jaz sem se tko odločla in tko bo! 🙂
Oxi, samo presliši te komentarje. Najbolj so brihtne take, ki nikol niso imele nobenih težav in k jih je bilo v življenju vse enostavno pridobljno. Tebe pa gradi ljubezen do tega, da postaneš mama, potrpežljivost in hrabrost! Ti si super bodoča mami. Boš vidla, take življenjske izkušnje te samo krepijo in hrabrijo.
No tkole, a sem odgovorila vsem? Sej vem da nisem. Banane tut omenila nisem, ona je tok bizniswumen, da nima cajta za nas babe-tračare. 🙂 Bananči, pozdravči v Osterajh (alkamže) 🙂
Vidm, da se s telim našim “dejstom” nau nč zgodil. A pol smo ga prestavle na december, k bodo lučke v Lublan? 🙂
Jonaklara….dobro si to napisala. Prvi teden se gre drugi teden je neucakanje tako mocno da moras testkat…hiihi. In nikoli se ne navadis da si umirjen do kt. Vsaj pri meni je tako po 7 et je vedno isto. Razlicni so vedno fizicni obcutki nobeden postopek pri meni ni bil enak. Je pa res da vsakic k j bil kt poz mi je ze 8 dan pokazal tudi urinski test poz. Naj ti povem da sem jaz v prvem postopku imela tudi samo 1 zarodek nic eskimckov in se je prijel sicer kasneje ni bilo srcka ampak se je vgnezdil. Dovol je 1…
Naj povem zgodbico o testu…prejsni postopek sem imela vse znake nosecnosti. Naredim 8 dan baby c test poz. 10 dan cb pozitiven. 11 dan izcedki temno rdeci. 13 dan naredim test firstsign negativen. Kaaajjj? Sem misnila groza. Drugi dan sem imela zjutraj kt. Predno sem sla od doma sem hotela vrzit stran test ki je bil neg in se enkrat pogledam in je cez noc ratal plus. Na kt mi recejo imate 1700 bthcg….groza. Nisem mogla verjet. No zal se je na koncu koncalo z ss. Ampak ti testi ti parajo zivcke res.
No jutri imam kt ampak sedajle sem naredila bc test in je neg. Tako da mislim da me caka 5 postopek..
Vsem zelim pluske pikajte se z ljubeznijo..🍀🐞💖
Evoooo meneee… Dobila robooo! 😁😁
Danes me je takooo grdoooo piknal da se mi je pod pikom bula naredla pod kozo…. Katasttrofa ocitno je bil se zaspan al mam pa ze tako zelo razbolel trebuh da je ratal na vse obcutljiv… Ponavadi k me on pici me nic ne boli danes me je pa malo zabolelo…. Ahhh sej bo v sredooo UZ 😍😍
Hahaha liiila jaz sem ze pozabla kak moram narest…. Injekcijo pustit v prvi ampuli potem paa vn jo vzet paa obe tekocini vn spraut in pol spustit v eno pa potem se v drugo je tak? Haaha pa prav… Glejte da se ne bostee porezala k boste tisto stran odlomila….. Hahah… Sm rekla da sem ze profesionalc haha… On me je pa dons tok grdo spiknau daa mam celi predel na trebuhu plavoo… Tista bulica k se je naredila je zdej ocitno poclaa in mam tako velko modrico da jutri n3 vemkam bi se sploh piknla…. Kr nekiii…. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Banaaanaaaa paa kje se skrivaas noooo…….????🙊🙊🙊🙈🙈😎😎
ja res je, tudi sestra je rekla, da je potrebna samo ena prava celica.. ste me kr potolažile..
skoz se obešam na to, ko mi je reko dr. Reljič na dan ET, da smo lahko kr optimistični.. nevem pa ali je mislil glede na najine izvide nasploh za zanositev, ali ta dva zarodka, ki so jih vstavili.. haha.. kakorkoli, dokler proizvajamo jajčeca se nimamo kaj bati..
prsi nas pa bolijo zaradi crinone gela verjetno, ne?
Mein Lieber!
Jeden Morgen lese ich dich und jede Nacht, ich kann nicht ohne dich und ich jubele, um so viele Pluspunkte zu machen …!
Ich arbeite voll und kann dich wirklich im Dezember sehen .. Ich werde die Lichter beobachten ..Upam,da je google dobro prevedel..hahahahahahahahaha
objemčkkiiiii..pestkeee držim vsak dan…
Haha…24+ a sm ti rekla da bi to morale skup delat. 😂
Ja odlomis ampulco (tako da se ne boste porezali prosim 😂), z vlko sprico vn vodo, pa v prvo zdravilo potem pa se v drugo. No js mam dve vodi pa tri zdravila 😂 In dans se je men pri drugi naredu vakum da mi je pol vn spricnalo 😂😂😂😂 ampak sj bo jutri boljse 😂
Oooojojj upam da neboo jutri pri meni vakuma… Danes sem ga opazovalaa kako ukrivi tisto dolgo igloo sem mislila da jo bo zlomil hahaha.. On to tko na hitro nc kej orevec ne menca haha jutr bom jst kt profi…. 😂😂😂😂🙈🙈🙈
Banana HAHAHAHAHA! TOLE KOPIRAJ V GOOGLE JAZ UMIRAM OD SMEHA…. Ti pa si enaa svabica 😂😂😂😂😂😂🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊 No uglaunem bistvo sem razumelaa ampak google prevede tok fajn daa so se mi solze ulile hahahah😉😉😉🤣🤣😎😎😎😎😘😘😘😘😘😘😘😘
Ahahaha, babe, ve ste nore, prsežem…. 🙂 Uglavnem, banana, kar si napisala itak nism nč zastopla, sam tistle december mi je v oči padel, tako da….ja punce, decembra druženje v LJ, žal tokrat ne na kuhančki, zredne razmere….razsajali bodo pluski, zato nema alkohola!!! 🙂
Hahaha, doktorice špikanja…to diplomo sem tudi jaz ta mesec dobila. Ampak čim manj mencat, čim prej zmešat: odlomt, da se ne porežeš (preverjeno, kri s prsta teče k strela), z velko šrpico posrkaš eno vodo, drugo vodo, spustiš v prvo zdravilo, posrkaš nazaj (ne mečkat, v enem potegu naredit, če ne sem naredi vakum, ne stokrat spustiš nazaj pa spet v iglo pa spet nazaj…čim hitrej pa čim bolj natančno) pa v drugo zdravilo, pa spet posrkaš, pa v tretje zdravilo, pa spet posrkaš. Zamenjaš iglo in ŠPIK! 🙂 In uživaj v trenutku špikanja, hahahah 🙂
Ahahaha, 24+ tis pa k đanki…dobila fiks (špike) pa si vesela, k da je novo leto. 🙂 Neee, sej je prav tko….No, sej vseenglih loh rečem srečnga pa zdravga…mulca čez 9 mesecev. Tetke s foruma si ga bodo pa podajale, tko da…žal mi je mommy to be, prenašat nas boš mogla. 🙂
metuljček24…ne, mi smo bolj HARD CORE 🙂 Hecam se, mormo se mal zabavat pr vseh teh naših profesionalnih postopkih špikanja in odkrivanja tople vode. Zabavaj se z nami. DObrodošla. Ne glede na to, v katerem postopku si, si dobrodošla v našo družbo, kjer te lepo pozdravljamo same malo neuravnovešene babnice. Hahaha, ma ne, me smo tko fejst, da daleč naokrog ni tko dobrih babnic na kupu. 🙂 Welcome…banana bo napisala WILKOMEN 🙂