Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Punce, jst verjamem, da bodo sami pluski-še letos!😘😉🍀

24+ je že stran 200, čas da se oglasiš hehe😉 Kako ti je šel razgovor?🍀👍

24+…jaaaaaaaaaa 200 stran..upanje2 in zelim si sta jo odprleeeee…jupiiii

Hiphip… Huuuuuuraaaaaa za +ki bodo ze letos!!!!!!! Kooooomaj cakam puuncee!!!! 😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Oilaaaa punceee maloo po oddihu sem ponovno z vamii…. Banana cis prevec si me pogresala vidim hohihihi ja kje je ta tecka tvoja???? Psiha zdej ze fajn vpliva naa too tvojo M…. Tko je blo pr men k sm hotla prvic v postopk… In se mi je tok zamaknla da pol nism mogla it…. Kr neki!!!!!

Ja razgovor je biu kr ok… Zlo kratek ampak dvomim da bo kaj…. Prevec kandidatov je hahahhaa…. 🙈🙈🙈🙈😄😄😄😄

Jst sm danes klicala v Dravlje… En teden prej me je narocila na posvet pred postopkom tko da bomo videli hehe…. Ce se tud pr men kej ne zamakne… 🤔🤔🤔🙊🙊🙊

Banana oprosti za danes ni bilo casaa zato se tud nisem prej javila…. Se vidimo ob dogovorjeni uri in dnevu hihihi konxlc avgustaa da ga zalijemo mislm tvojo pot v klagenfurt hahahahaha🤣🤣🤣😂😂😁 ce sem na kej se pozabla odpisat se opravicujem ker spremljala sem vas a nisem uspela nic napisat in sem ze dost pozablaa kaj vse sem prebrala….

Wuuuuhuuuu kr 200 stran je ze…. To je ze polovica knjigr hajqha🤣🤣

24+…jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa končnooooooooooooooooooooooo..meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….žeeeeeeeeeeeeeeeee…skrbelooooooooooooooo..:)hahahahahahah
Nč hudga..važno,da se konc mesca vidmo:)
A pravš,da jih je blo preveč?Mah no mogoče pa te pokličejo..bom držala pesti:)
Super,da maš posvet 1.teden prej..pol pa Akcija:):)Ja glej še zdej je nimam tooo..je noro..no jutri zjutraj bom vsaj test delala..hahaha..ne res ga bom..
Pošiljam ti en koš banannnnnn…:):)

No ko sem bla tam ane ni blo nobenga… Hahahaha…. Ampak po njenih besedah jih je veliko z veliko izkusnjami… No nima veze… Vglavneeeem ce poklice poklicee ce ne paa jebiga gremo naprej ane… Hehehe…. Ja en teden prej sej tko nekako sem tud rqcunala da bi sla…. Hehe… Ja lej zdej k jo cakas pa cakaaas jo se ne bo… Ziher…… Tko da ne vem kok casa ti pa ze zamuja???

24+…ma sej maš prov..če bo bo ,če pa ne bo pa kej druzga..sej si brihtna punca.):)
Ja upam,da ne pride,če mi je že vse zafrknla..v soboto je bil zadnji čas ,da jo dobim..danes je ponedeljek..mah u rit se nej zaleti..hahahahahahahahah..

Jaaah upaaam da je ne boooo… Saam po tolkem casu mislem dw bi test ze mogu pokazaat plus…. Vem kako se to slis sem bla na istem… Saam jebiga bols pol ce ze ni nic da pride in gremo akcijaaa naravno do ivf…. Kdaj bos sla naslednjic ce zsej ne gres?? A bos sla vseeno v ljubljano na ivf kljub selitvi??

24+..ja sej to.ne pol bom šla šele februarja 2019 k bom za redno dobila!Ne upam prej oz.ne bo časovno izvedljivo….gor v Gradec na IVF bom šla..k se mi mau vse skupi ustali..drgač ne gre..bom vidla sproti,kako bo naprej..bova pa seveda naravno skoz poskušala..pa še kakšne alternativne scene:)
Pa ,da bom enkrat mama-salama postala..hahahahahhha

Ne skrbi ocitno je ze tako namenjeno…. Da dobis lepo za stalno se lepo poatimas gor se vse nagliha… In poteeem naravno zanosis ce ne to pa pac ivf ampak vwrjamem da bo uspelo… Jemlji to kot razlog da mora ocitno tako biti… Nimamo glih velikega vpliva na to ane… 😊😊😊😉 Sej boooooo bomo drzale pestiiii zdej za vsako se naprejk pa me k bomo ze zdej nosece bomo potem drzale pesti seee zatee!!!!! 😘😘😘😘😘😘😘

Dobro jutro😁
No zame glih ni…se mi je ulilo kot iz vulkana😰😰.ja nimam kej..
24+…tko k pravis..je ze tko moglo biti..seveda pa navijam za vse bodoce mamiceee😍😚
Uzivajte v lepem dnevu..

Dobro jutro punce!
No pa sm jo js tudi dobila po 38 dneh…sm ze misla da se mi bo zmesalo. Naredla sem seveda tri teste vmes, ker sm pac js 😂😂😂 tako, da se meni tudi vse sedaj prestavi na konec septembra, ce seveda spet nebo zamujala, bi jo morala dobiti 19.9.
Banana2, kot ti je ze 24+ povedala, je ze tako moralo biti. Ze sama si tako pozitivna, da ce nebo naravno kaj ratalo bo pa februarja sigurno!
24+, tudi ti si taka pozitivna, da tudi ce tu nebo sluzbe jo bos kje drugje sigurno dobila. 😊 Ampak tudi tu se ni nic izgubljeno. 😊
Uzivajte punce! ☀️☀️☀️☀️

Dobro jutro! 🌞

Banana, tako kot si se odločila, tako je zate prav! Vse bo ok! Boš imela pa takrat manj stresa zaradi nove službe in selitve in zato več časa, da se osredotočiš na postopek. Bomo navijale zate, kadarkoli bo treba!😉🤗

Lilaa..kidoo…hvalaaaaa iz src za vzpodbudo in pozitivne besede💝😘😁😁..

Doooobrooo jutrrrooooo bodoce noseckeeeee!!!!!!

Oooo lej jih, punce mojeeee. No, kako ste preživele vikend. Vidim, da kar v redu, da ste veliiiik klepetale. 🙂 Jaz sem bila….no, saj veste kje je najleše, hehe, ….saj bi z vami eno slikco šerala, pa ne znam 🙁 A me katera prosim nauči, vidim znakem za img povezavo, ampak ne znam pa vmes vstaviti sliko, kako gre to?
Juhuuu, torej je že…jutri pa moj dan! Wup-wup, se že veselim 🙂

Joj punce, upam, da boste dost douk na pijački sedele 31.8., ker imam jaz ta dan ob 18h zvečer en sestanek in me verjetno pred 20. zvečer ne bo k Jurmanu. 🙁

Aiiiieeeii banaaaana….. No vsaj dobilaa si joo in greemoo v noov boj naravno ane!!! Vsaj do februarja…. Pol paa akcija!!! 😘 Ti si nasaa pozitivkaa naravno ti bo zih ratalo ker sedaj k se bos preselila pa novo sluzbo dobila bos vse skupaj odmislila in bo ratalo v to ne dvomim splohhh!!!!!! 😍😍😍😍☀️☀️☀️☀️

Liilaaa midve greva pa septembra poteb v razmaku enga tedna hehehe… Jaz imam 17. Posvet v dravljah in morem jo dobiti 24.9. Potem pa akciiijaa… Ce seveda tud pro meni ne bo kaj vmes prislo…. 🙊🤔🤔😄😄

Upanje 2… Ja dobro jutrooooooo☀️☀️☀️😘😘😘🍌🍌

Jonaklara…. Ja kar pripopaj nam slikicooo da tudi me vidimo to lepoto….. Amm das jo pa tako da gres na poln urejevalnik & predogled potem pa imas spodaj pod tabeloo kjer pises.. dodaj priponko in potem izberes slikico in oddas objavo hehe….

24+….😁😁😁😁😁😁💝💝💝🎉🎉😍😙😙😙
Tooooo…bravooo..prav imas😘😘

Banana zal mi je,da ti je m toliko zamudila ampak vidim,da imas ze postavljene plane in cilje tako,da go baby!💪💪🤗
Katera je zdaj prva na vrsti?
Kiddo kdaj gres ti po pingota🐧?
24+ ti si se v septembru in lilla ce se ne motim💪🤞🍀
Jaz cakam m nekje med 29.8-1.9 in zacnem z estrofemom nekje 10 dni pol pa vejretno okoli 15.9 trasfer,mogoce kiri dan prej…uff komaj cakam,me je pa tudi strah ponovnega razocaranja ampak seeej neeee boooo!!!🐷

New Report

Close