Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Banana mogoče je pa naravno ratalooo!!! Pred par dnevi si rekla, da imaš občutek, da se bo ulilo – jaz sem imela cisto isti občutek zadnje dni preden sem naredila test. Vsako jutro sem se zbudila slabe volje, ker sem kar čutila, kot da ze teče, potem pa nic! Naredi se enkrat test! Drugače pa naslednjič, ko bos manj v stresu zaradi selitve itd…

Kiddo, tvoj pingo bo zmagovalec 😊😊

Uf, skos držim pesti za vse vas punce 😊😊

Orhid kako si ti?
Ja spet bomo zacele drzat pesti in odstevat do +. Komaj cakam da se zacne dogajat.

Upanje, jaz sem OK, v pričakovanju pregleda pri svoji gin, ki ga imam cez 10 dni…

Evo se dober mesec, pa bo tudi oktober ze tukaj in bos spet v igri!

Orhid..in upanje2…hvalaaa..ja bom jutri test nardila pa sporocimm..😁😁

Super orhid👍. Ja komaj cakam oktober in upam da se bo spet prijelo lepo kot prvic. No moj upa da se bosta tokrat oba prijela😁. Bi najraj ta september naprej prevrtela.

Upanje, mogoč so ti pa dvojcki usojeni, pa se je zato nazadnje tako izteklo… jaz ven, da ko mi drugič ni ratalo sem bila cisto obupana (prvič niti ne toliko), pa sem potem veliko razmišljala o tem in prišla do spoznanja, da se bo vse izteklo tocno tako, kot je namenjeno… mogoče se zdajle to sliši klišejsko, ampak dejansko bodi mirna in pozitivna, saj ves, da delas vse kar je v tvoji moči, drugo pa ni vec odvisno od tebe…

Orhid tut jaz sem zacela v to smer razmisljat. Prej sem bla cist obupana in razocarana. Zdej pa drugace vidim sliko, tako kot si ti napisala. Vse se zgodi z razlogom. Z razlogom da bo naslednjic bolje in tako kot treba.

Res je tako! Vazno je, da se poberemo in pozitivno naprej 😊

Je tako 🤗👍😁😁

Banana, mogoce ti je pa naravno uspelo. Sicer je bila pa pri meni ista zgodba, ravno sem zacela z novo sluzbo in sem prvi dan manjkala, ravno zaradi punkcije. Ni mi zal. Takŕat sem se ful stresirala kaj bodo rekli itd., pa ni bilo potem nic narobe-itak dobis bolnisko, na zdravje pa vsi vejo da nimamo vpliva, tko da te po vsej verjetnosti ne bodo niti nic sprasevali. Ce tako pomislis, nikoli ni pravi cas, vedno bo neka stvar prisla zaradi katere se bos sprasevala, ce ne bi morda prestavila. V koncni fazi se je pa samo treba odlocit in it all in.

Zelim si…se popolnoma strinjam s tabo..hvala za mnenje in res nikoli ni pravi cas😞😞

Evo menstre se kar ni…test pa negativen..joj..kr neki.mah nimam kej..😢
Lep dan vsem skupaj😘😘

Kakorkoli se bos ze odlocila, bo prav zate!🍀🤞

Banana2 ne obupaj. Tako kot je zelim napisala. Ne obremenjuj se prevec. Sama se odloci kaj je boljs zate. Drugi bodo pa ze razumelo. Lep dan ti zelim pa dobro voljo ti posiljam👍😁😁😁🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘

Zelim si..upanje2..hvalaa😁😁
Sem ze klicala in jim povedala da ne bo izvedljivo..pa so rekli ok.res je nemogoce da bi postopek speljala do konca zal😭.
No upam da se ne ulije in jutri spet test zjutri nardim..😍😍

Banana, živčki pogosto nagajajo v takih trenutkih… če ne zdaj, pa naslednjič. Ti kar pogumno naprej 🍀🍀🍀

24+…ja a si si privoscila lepotni spanec za razgovor??hahahaa..veliko srece danes in se 31.8 vidimo😘😘

Orhid…pomoje je res to..😜😁uzivaj v dnevu in en velik objemcek ti posiljam😘😘

banana ne sekiraj se, en mesec več tudi ne pomeni konec sveta. Glej na to tako, da bo pa takrat še slajše😜 pa še v miru boš lahko zrihtala te neodložljive stvari, si rekla da se seliš? Zna bit kar stresno vse to naenkrat. Mogoče res boljše da počakaš in boš tudi bolj mirno zakorakala v nov boj. Vse bo ok! 🍀

Banana2 bova skupaj odstevali v septembru. Sicer bos ti prej na vrsti kot jaz, ampak vseeno!!! V glavnem leeeetoos bo +. 👍👍👍👍👍

Punce…res hvala za pozitivoooo…mi smooo bodoce mamiceee😁😁😁hi hip huraaaaa….zivljenje je lepoooo🎉💝😘😘

New Report

Close