Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Punce sej vem da sm tecna ampak gruntam, s tem da sem sele ob 12 uri narocena pri Bokalovi, ku bom mela jst cas pol se na drugo stran nest napotnco? Kam jo pa treba tocno nest? Tm ku na vratih pise ivf zraven UZ, al tm ku smo hodile iskat inekcije, al u sprejemno tle cez steklena vrata?

Upanje2…vsak dan delajo do 14.00 ure..do takrat boš zih fertik.Ja tam jo neseš na drugo stran k so ivf .steklena vrata..:):)

Ok. Hvala banana2 zdej bom pa boljs spala ponoc🤗🤗😘😘😘😘😘

Pozdravcek se od mene😊
Ze dolgo nisem bila aktivna,ker smo se pobirali po neuspelem postopku. Sem pa malo sledila in cestitam vsem za te cudovite pluske 😊 drugim pa zelim veliko srece v tem postopku😊
Imam pa eno vprasanje..zdravnica mi je kot terapijo napisala kratek postopek z gonalom 250 (prej sem imela 225). Pri prvi prijavi pri sestrah mi je ena zatrjevala da bo dovolj ce mi da inekcijo 450(enako kot zadnjic).naj v zrak spustim samo 12,5(in ne 25 kot prej), ter si normalno vstavim 250.ces da imajo vse te veliko zaloge. Nazadnje se mi ni zdelo da bi notri kaj ostalo..sam baje malo sparajo. Se je kateri to ze zgodilo?res preriravam s tem,ali je res najboljse da kar znorim in zahtevam dozo primerno moji terapiji…jao sm cist izgubljena 😐
Hvala vam za nasvete 😊

Pozabila sem dopisat da bi imela eno inekcijo za 2dni 😊

Anna27…ohoj..lepo ,da si se vrnila in spet v akcijo stopila:):)definitivno..preveri zadevo in jim,kar reči…,če nisi prepričana pojdi v neko lekarno ,jaz sem to naredila,če je res rezerve notri ,kolikor je tudi meni rekla..(ker mi je blo čudno,da boh ne dej,da kaj ven špricne je rekla..no za vsak slučaj pa ja more biti rezerva al kako…mislem noro šparanje..:(Tako,da kar preveri in držim pestke..:)

O hvala banana😊 bom preverila😊in ti kako si? V novih bojih?

Anna27…ja nov boj..cakam da se mi ulije pol pa spik..mam kratek protokol puregon 200..😉..no bomo zmagalee..bos vidlaaa🐣🐤

Aana27 saj enostavno lahko zracunas koliko ti bo ostalo, po tem ko spustis ven. To bi ti itak sestra mogla zracunat in ti tudi pise na listu ki ga dobis. Vsaj tako je bilo pri meni(GKLJ). Gonal je tako lahek za uporabo, da tezko kej zajebes;) meni je napisala tocno dozo pa mi je kljub temu na koncu malo ostalo. Sicer pa ko hodis na UZje, jim komot reces da se bojis da ti bo zmanjkalo in ti bodo zihr dal se ksn svincnik..Srecno!

Kiddo, ojla! Jaz sem super, ze v 10 tednu… kako pa kaj ti? Nov boj jeseni??

Anaa zdravo!! Ti pojdi mahati do druge sestre pa ji povej kak te muci! Ce rabiš 2*250 res ne vem kako bi bilo lahko 450 dovolj…

Punce uživajte ta lep dan 😊

O orhid 10 tedn😍😍cestitke😊 veliko srece ti zelim..in uzivaj v nosecnosti😊
Ja sj meni tudi ta racunica ne gre skupi..12,5 v lust in 2×250 istisnt iz palcke 450.sj vem da ma rezervo..ampak da ma cca 530not kot ona predvideva pa nism zihr.se mi zdi prevec.
O banana2 se bove skupi spikale😊

Anna27..ja bova..jupiii….:)

Kiddo…hvalaaaa:):)

24+…kje si opica mala???A boš eno banano??Kva je zdej za ponedeljek??

Punce super!!! Vse bo ok.

24+…sej vem zakva se ne javiš..k čakaš ,da boš taprva odprla 200 stran foruma..hahahahahhahahahahah..ti t ti lisička ti….:):)

Orhid, super!😉 Kako hitro gre čas, malo še, pa boš imela nuhalno!🤗
Ja, js pa šibam ta četrtek v leonišče po napotnico, potem pa samo še na menstruacijo počakam in grem iskat pingota🐧🙂

Doooobrooo jutroooo puunce!!!! Kdaj bo kaksna akcija? Za katero bo treba najprej fige drzat? 🤞 Komaj cakam da se zacne.

Dobro jutro..upanje2…in vsem puncam😉
Evo jest se kr menstre nimam…ne morem verjeti..zakaj??jutri bom test za vsak slucaj nardila..😉kot da mi hoce vesolje nekaj povedati..racunala sem da bom lahko v avgustu zaradi datuma menstre ki bi jo mogla dobit do 2.9 preden zacnem z 3.9 novo sluzbo lahko postopek cez spravila…ampak to ni vec mogoceee…jokammmmm..😭😭
Tko da bom jutri poklicala in jim pac povedala na ivf da ne bom se zacela spikat..ce v prihodnjih dneh pride menstra.Ne znese datumskoo..sluzba pa selitev je pa nujna…ne morem 1.dan sluzbe manjkati..uglavnemmm ne bom se prevec sekirala..bom pa pol kasneje sla v postopek..v 2.postopkih sem itak letos bila..😭😭
Bom pa navijalaaaa za vseee vasss in vas spremljalaaa..
Pa upam da se 31.8 ob 18:00 uri vidimo pri Jurmanu v lj.
Lepo soncno nedeljo vsem😉🏊🍉🐙

Banana2 a je mozno da si nosecka? Pomiri se vse bo se ok. Sej vem kako je, ko gre vse narobe in ne tako kot si zamislimo. 🤗🤗🤞🤞🌹🌹🌹

Upanje2..sm ze v petek test nardila pa je bil negativen.jutri spet ga bom..sej ves mozno je vse..,ker smo pozitivkee😉hvalaa..bom se sprijaznila ..sam mau se rabim.mah se bo..😉
Bom jutri sporocila..😉😉

Le sporoci jutri👍

New Report

Close