ivf 2018
Babuškeeeee mojeeee….sej sm tle, nkamr nism šla, sam sama sebe komaj dohajam. Banana, vidm, da se tebi ful dogaja, nekaj podobnega se tudi meni…razen da zbolela nisem, tisto drugo dvoje, kar čakaš in je v postopku realizacije, pa tudi pri meni. 🙂 Muahaha, a sva midve kej v žlaht…sestri dvojčici, pa ne veva…hec, hec.
Ej punce, peeeetek jeee! wup-wup…še mal pa vikend…pol pa moj(!) teden, bemtiš, skos bolj sem nestropna, neučakana, vesela, pa žalostna, pa…pa sej vem, vse bo dobr, samo sej ste že vse dale to čez…pričakovanje…pol pa razmišljaš še o vsem tem kar se poleg tega dogaja, pa si rečeš “a glih zdej”, sam nč več čakat, pa če se cel vset okrog nas podre, že tko smo čakale. 🙂
Uživajteeeee
Živjo punce! Jaz sem ena tistih ki vas redno prebira (moj bi reku da prevec visim na raznih forumih), pa sem se le upogumila nekaj napisati 🙂
Najprej bi rekla da obcudujem vaso pozitivo, res, me vcasih prov nasmejite…
Jst trenutno cakam vabilo na konzilij, po tem pa gremo v postopek (upam da cimprej). Nevem se tocno kaksen, ampak verjetno icsi/imsi, ker so mogli fantu plavalčke spunktirati ven in že zamrznjeni čakajo (na lepše čase). Tako da ocitno vas slej ko prej srečam kje 😉
Inti+, dobrodošla med nami….ti rečem, tele bejbe so gajstne…vedno te spravijo v dobro voljo. 🙂 Se jih morš kar mal bat, da včasih ne počiš od smeha, ko jih bereš. hahaha
Orhid, upam, da naujo preveč zavlačevali še s kakšnimi ugotavljanji in da gremo kr v akcijo, jaz sem pripravljena!!! 🙂 Nč čakat, hitro srečko kupit… 🙂