Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Bi se z veseljem pridruzila ampak grem spet malo odklopit na morje. Ampak seveda, mora moja m zamujat…zadnje mesece je bila na 28/29 dan, danes ze 33 pa nic. In test je bil negativen…tako da od kopanja nebo nic se bom pa soncila ☀️☀️☀️☀️😊

Babuškeeeee mojeeee….sej sm tle, nkamr nism šla, sam sama sebe komaj dohajam. Banana, vidm, da se tebi ful dogaja, nekaj podobnega se tudi meni…razen da zbolela nisem, tisto drugo dvoje, kar čakaš in je v postopku realizacije, pa tudi pri meni. 🙂 Muahaha, a sva midve kej v žlaht…sestri dvojčici, pa ne veva…hec, hec.
Ej punce, peeeetek jeee! wup-wup…še mal pa vikend…pol pa moj(!) teden, bemtiš, skos bolj sem nestropna, neučakana, vesela, pa žalostna, pa…pa sej vem, vse bo dobr, samo sej ste že vse dale to čez…pričakovanje…pol pa razmišljaš še o vsem tem kar se poleg tega dogaja, pa si rečeš “a glih zdej”, sam nč več čakat, pa če se cel vset okrog nas podre, že tko smo čakale. 🙂
Uživajteeeee

JonaKlara bos videla, ko enkrat zacnes, bodo sli dnevi zelo hitro mimo. Zanimivo je kako se clovek vsega hitro navadi. Kar pogumno! Drzim pesti za cimvec pluskov v naslednjem mesecu-dveh!🌞

Jonaklara…jaaaa seveda..sister go sister sou..hahahaha
Ti gres prvic..?!a drug teden zacnes z inekcijami?!evo men se se zdej ni ulilo…jutri bo zih..😉😉
Ja pol bova pa tam tam…a si v lj.?!sorii k sprasujem zih si ze napisala..☺

Upanje2…hvala imas prav to bo tooooo😉😉

24+… 😉😉😉😉😉😉😘😘😘😘😘🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🎓💝🎉🎊🎠

24+, v sredo imam prvi posvet, nč še injekcij, pojma nimam kdaj se bodo začele, kaj bo rekla zdravnica…aaaaa čist sm nestropna, sreda še tko daleč, k da je do tja še cela večnost 🙂 grozna sm, res…
Ja, v Dravljah sem.

Jou jou, kje je sele 10. oktober😩😩

Upanje2…zeloooo blizuuuuu😙😁😘💝

Ja banana2 to si tut ze en teden govorim😊😊😊🤔🤔🤔

Živjo punce! Jaz sem ena tistih ki vas redno prebira (moj bi reku da prevec visim na raznih forumih), pa sem se le upogumila nekaj napisati 🙂

Najprej bi rekla da obcudujem vaso pozitivo, res, me vcasih prov nasmejite…

Jst trenutno cakam vabilo na konzilij, po tem pa gremo v postopek (upam da cimprej). Nevem se tocno kaksen, ampak verjetno icsi/imsi, ker so mogli fantu plavalčke spunktirati ven in že zamrznjeni čakajo (na lepše čase). Tako da ocitno vas slej ko prej srečam kje 😉

Inti+…dobrodosla in super..da si z nami..☺☺oooo..potem vaju ze cakajo otrocki😙odlicno..konzilij bo pa tudi hitro..en dva tri😁lep vikend ti zelim..

Bravo banana, zdej pa špike 🙂 🙂

JonaKlara, po posvetu bo takoj minil čas do špik!

24+ in Upanje, september in oktober bosta tudi takoj tu!

Inti, pogumno, vsem bo ratalo!

Banana 2 – ubistvu 1/2 otročkov oz. fantovi geni 🙂 moj del še pride na vrsto 😉

Mogoce katera ve kdaj zacnejo s konziliji?

Inti+..ja sej..to bo pol to..1+1..😁😁
Ce si v lj.pol zacnejo tam v septembru..na sredini..tam nekje naprej.no vsaj tako je bilo lansko leto 2017.
Orhid…wiiiii..jupii..kako siii???

Inti+, dobrodošla med nami….ti rečem, tele bejbe so gajstne…vedno te spravijo v dobro voljo. 🙂 Se jih morš kar mal bat, da včasih ne počiš od smeha, ko jih bereš. hahaha

Orhid, upam, da naujo preveč zavlačevali še s kakšnimi ugotavljanji in da gremo kr v akcijo, jaz sem pripravljena!!! 🙂 Nč čakat, hitro srečko kupit… 🙂

Pri meni tut ze rdecka trka na vrata. Tako da se bo vse normaliziralo in obnovilo in seveda pripravilo na moja dvojcka😊😊.

Inti, dobrodošla! 😉 Midva sva imela lani v Lj konzilij že 23. avgusta. Ko je enkrat konzilij za tabo, se res začne kar hitro vse odvijat.

Super, banana, zdaj pa bo akcija! 💉💪😎 Naj bo kar se da produktivna! 😉

Orhid, kako si ti?

24+, JonaKlara, upanje2, banana in vse ostale, jesen bo naša! 😉🤞🐞🤞

Lepa jesen je pred nami. Tako kot pravjo da za vsakim dezjem posije sonce. In tut za nas bo posijalo sonce, verjamem v to!!!! 🤗🤗👍👍🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Inti dobrodosla! Hitro bo slo, bos vidla. Kar pogumno!💪🐞
September je pa tako ze pred vrati, tako da pricakujem, da se bo v temi Nosecke po ivf hitro naredila guzva😄👶🤰
Srecno punce, mislim na vas in drzim pesti!🤞🍀🌞

Wuhuhuuu hvala za tako lepo dobrodošlico! 🤗 Zdej pa skupaj čakanje na +… Se mi zdi da je ves ta postopek (vključujoč vse preiskave itd) ena velika šola potrpljenja za življenje 🙈

Sem ravno prejšnji teden investirala v matični mleček, da bom pripravljena, ko bo čas 😁

New Report

Close