Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Puncee….. Katere izmed vas imate cas v ponedeljek da bi se dobilee????? Kolk vas je?🙊🙊🙈🙈

ali rajše počakamo do konca avgustaa, da nas bo velka večina če ste za? hhehe……

24+…a ne vids so se te vse ustrasle.hahahagaha.😝😝😝😝
Punce..jo bom jest preverla k jo vidim..ce je za skupinsko srecanje in brez skrbi..hahahahahahaha
Uglavnem..mene kuha k norca..ulit se noce..po zdravila sem ze sla k jutri pa more priti rdecka.sm preventivno test nardila pa itak ni nic..ena debela crtica..ta druge pa od nikoder..no za vsak slucaj..joj sm optimist😝😝

Hahahahahahaha jaaa faak pa so se me res…. Kr vse tiho je biloo hahahahaha…. 🙈🙈🙈🤣🤣 No sej ne bom nobene pojedla se vidmo 31. Pa je hahabah…. Teb pa nc ne oblubm kako pa kaj haha smo na vezi🍌🍌

A res a kr kuha te… Jojjjj boooo prteklaaaaaa sam da se naus zaj… Pa orvi dan zacela a spikanjem hahahaha si glih tok 🙃🙃🙃 da bi se ti znal to nrdit hahahaha😂😂 hecam se mal sei ves 🤰🤰🤰

24+…ja itak..ni panike..bomo 31.8 se nacvekale in vidle.😉😉ne ne..2.dan to zih nom pozablaa😅😅😰😰

Ja le glej da ne bos…. Hahaha😄😄😁😁😉😉 a kej komaj cakas da zacnes😍

24+…ja res komi cakam..da se mi z datumom poklapa..k 3.9 nastopim z novo sluzbo in me mau skrbi ce bom do takrat ze prenos imela.?!.no upamm da bo se vse izteklo..po izracunih naj bi se..😉😉drgac me je pa strah..tko k zmer..ampak sej ves..druge izbire nimamm..😰😰😰to bo 3.punkcija..😰

Banana2 vse bo uredu bos vidla. Ne obremenjuj se z nicemer drugim. Vglavnem na + misl. 👍

Upanje2…hvalaaaa..😙😙prav imas ..moram se prepustiti toku…
Kako si ti?soncek..😁😁

Uredu sem. Odstevam dneve do oktobra. Vmes telovadm, vitamincke jem, obcasno mau se zajokam. Ampak bo. Ko bom enkrat zacela s postopkom bo boljs. Ko bom + zagledala bo pa se boljs.

Upanje2…superr..zelo si pozitivna in motivirana ,ter vse kar pocnes za svoje telo in duso ti bo hvalezno😉😉posiljam ti en velik smile😁😁😁

Hvaaalaaa jaz pa tebii!!!!! 😁😁😁😁😁

Banaana sei ress a se selis tud v septembru??!!!!! Sem cist pozablaaa…… Ma itak da bo orsla jutr zihr… Hahaha… Cmokaa obemaaaaa pozitiva nosece bomo do konc leta definitivno

24+ itak da bomo vse nosecke do konc leta. Drugo leto bomo pa ze pokakane plenicke menale. 😁👍

24+…ja vse mam na kupu😉😉sam plenic ne…hahahaha.no sej bo..bom sla dans po trampolinu skakat..mogoce bo kej pomagalo..hahahaha.hip hip hura …hip hip hura..upanje2..za noseckeeee…

Ahh banana cez 9 mesecev bos mogla pa se plenice na kup dat bos vidlaa daa tokrat bo uspeeelooo!!!!!!!!! Wihuuu☀️☀️☀️

Bomo skupej plenice zbirale? Zdej jih je ze fuul ratalo. Sploh vec neves katere so uredu. No sej ku vlozki. Vsakic neka druga znamka, pol pa zbirej🤔

Oooo..vidve sta pa face😉😉😉jojjjj…da se zdele primee pol pa pomoje od srece kr u luft skacem.
Drgac mam pa danes en raziskovalni dan o posvojitvah..berem,brskam..iscem moznosti v tujini…😉pa o nadomestnem materinstvu..mau raziskujem..😉sva z mozem oba istih misli in obcutkov za tovrstno priloznost,da bi postala starsa..😉za ivf pa itak do konca..pa tudi ce se samoplacnisko.
Kva pa vi mislite o tem?!

Jaz mislm da bo to to. Da se zdej damo to cez in da bo ratalo. Sploh ne rabmo kej druzga iskat pa razmisljat. Tokrat bo ratalo tako kot treba. 😊

Banana…. Jaz opupala nikoli ne bom…. Ce mi nikakor ne uspee pokurim vseh 6 ivf jev… Potem sem razmisljala o Ceski… Da bi enkrat se tam probala ce pa to ne pol pa nasparat denar pa poiskaz eno nadomestno mater pa je… Sam so drage jebemtis bom mogla kredit vzdignt hahahaha pa se to ne bo dovolj hahahaha🙈🙈🙈😁😁😁😁😄😄😄😂😂🤣🤣🤣 Ampak ja to je se kr delc do tega…. Tko daa nocem o tem razmisljat sva se pa z mojim pogovarjala o vseh moznostih pac ki so danes moznee in se ne bova predalaa nikakor ne!!! Enkrat bova ze starsa ce ne tko pa drgac an…. Ampak ne dvomim v too da si bomo cez 9 mesecev posiljale po posti odvecne plenice ane k bo tvoj otrok🍌 prerastel ene plenice jih bos men poslala pa ce jih bo men kej ostal jih bom jst Upanju poslala an…. Hahahahaha vglavmeeem vse smo na kupuu to je super pa vse bomo plus zagledale prou nek 6. Cut mam 🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🌞🌞🌞🌞🌞😎😎😎

New Report

Close